Bärsele - Present till nyblivna föräldrar - Presenttips bebis

Present som nyblivna föräldrar kommer älska

Att bära en nyfödd bebis i en bärsele gör det möjligt för föräldrarna att alltid hålla sitt barn nära. Närheten kommer bidra till trygghet, och lugna när bebisen är orolig eller gråter. Genom att ge bort en bärsele så kommer dessutom friheten och flexibiliteten att öka. Låt den nyblivna mamman och pappan ha sina händer fri. Då kan de utföra andra sysslor samtidigt som de bär sitt barn.

Att bära barnet i bärsele kan vara bra för fysisk utveckling. Muskler i rygg och nacke kan utvecklas för att förbättra dess motoriska färdighet.

Till råga på allt är bärselar väldigt enkla att använda. Eftersom banden går lätt att justera är detta en present som kommer bli mottagen med öppna armar!

Bärsele är bra som;

Presenttips till gravid – Produkter som kommer underlätta den första tiden som nybliven mamma står alltid högt i kurs hos gravida.

Present till nyfödd – Vill du ge bebisen en present som gör tillvaron så mycket skönare? Då ska du helt klart ge bort en bärsele så killen eller tjejen alltid kan vara nära sina föräldrar.

Julklappar – Är det första året som föräldrar och de fortfarande inte har någon bärsele? Då är det hög tid att överraska med en bra bärsele som julklapp.