Bounce Pressure - Tryckbehållare för padel & tennisbollar - Bra present till padelspelare!

Bra present till padelspelare

Att hyra en tennis eller padelbana en timme är dyrt som det är, inte sant? Därför vore det vänligt om utrustning samt bollarna som behövs inte behöver bytas ut varje vecka. Med ett smart tryckrör så kan padel- och tennisbollarna hålla längre! Det är inte själva utsidan som blir sliten utan det är trycket i bollen som tillslut gör den dålig. Även fast ni endast har spelat en gång med era bollar så kan de vara värdelösa till nästa match.

Klockren gåva till alla som spelar padel eller tennis. Röret har plats för 4 bollar och kommer garanterat bli en uppskattad present.

Bounch Pressure Tube är passande som;

Present till bror – Brinner brorsan för padel och lägger ner stora summor på sporten varje månad? Då kommer han älska att få ett rör som kommer göra att hans kostnader minskar en aning!

Present till flickvän – Kanske inte världens roligaste present men har ni sporten som ett gemensamt intresse så låt det bli en present till er bägge.

Present till bästa vän – Fyller en bra vän år och du letar efter en födelsedagspresent? Om ni spelar tillsammans så känns det helt rätt att ge något inom sporten.

Se även en billigare tryckrörsbehållare