Flaggstång doppresent - Bra present till dop

Sverige-bordsflagga med gravyr

Söker du efter en klassisk doppresent? Då är det en flagga som gäller! För att göra din gåva till ett minne för livet så välj till gravyr. Några ord som till minne av dopdagen är vanligt. Att lägg till datum och årtal för när dopet äger rum är också att föredra. Dessa bordsflaggor kostar från 500 kronor upp till 800 kronor. För gravyr så tillkommer ett par hundralappar.

Tänk på att beställa din flaggstång doppresent i god tid innan dopet. Alla personifierade presenter brukar ha något längre leveranstid. Att få hem sin present försent är aldrig roligt.

Bordsflagga för dop är perfekt att ge som;

Doppresent kille – Flaggan representerat att ett nytt liv har börjat och gåvan kommer säkert bli flitigt använd på kommande högtidsdagar som jämn födelsedagar, studenten och så vidare.

Present till nyfödd – Bordsflaggor gör sig bra vid så många tillfällen än endast dop. En hel del väljer att inte döpas och då passar det bättre att välja födelsedatum på gravyren.

Konfirmationspresent  – Personliga presenter i form av bordsflaggor är ett väldigt bra val att ge till killen eller tjejen som konfirmerar sig.