Luftballong - Upplevelse present

Sväva tyst uppe i det blå

Att flyga luftballong behöver upplevas. Inga ord kan beskriva den magiska känslan det är att sväva fram väldigt högt upp, i tysthet. Exklusiv present som är populär att ge i födelsedagspresent till den som fyller jämnt. Ett tips är att gå ihop flera stycken och verkligen överraska stort! Upplevelse presenten går att skaffa för 1 personen men vi skulle rekommendera att den lyckliga får ta med sig någon nära. Flyga luftballong är även en present som du och din partner kan prova på. Finns budgeten för denna present så kommer det garanterat bli ett minne för livet.

Upplevelsen är som bäst för;

Alla hjärtans dag present – När du söker det där extra och dyra att ge er tillsammans på kärlekens största dag. Snacka om att ge henne eller honom en upplevelse att se fram emot framåt våren!

50 års present – Halvvägs till hundra år och det är klart dessa födelsedagspresenter ska vara något utöver det vanliga. Gå ihop släkt, vänner och familj för att ge en oförglömlig present till 50-åring man eller kvinna.

Bröllopspresent till brudparet – Att flyga luftballong är förmodligen bland det mest romantiska det nygifta paret kan göra. Välj paketet luftballong för två som kostar cirka 4500 kr.