Fotoram för 20 bilder - Fotopresenter - Tips på personlig present

Fotopresent för många bilder

Att presentguiden älskar presenter med egna foton vet du säkert vid det här laget. Att göra ett helt kollage med 20 bilder kommer bli en fotopresent av hög rang, som dock tar väldigt lång tid att göra. Är du ute i god tid och känner att presenttipset är något att satsa på? Då börjar du med att slå till på den här vackra fotoramen!

Tips: Känner du inte för att framkalla proffsiga foton så går det säkert bra att skriva ut bilder på skrivaren. Svartvita foton i svart ram kommer matcha fint.

Ram för kollage är bra som;

Morsdagspresent – Tänk dig mammas min och lycka när du överraskar henne med en personlig mors dag present som visar upp hela 20 olika kära minnen.

Present till mormor/farmor – Låt hon få fotopresent som innefattar alla barnbarn och barn, flera gånger om. Personliga presenter står alltid högst upp på önskelistan hos äldre personer. Se gärna flera tips genom att välja en tag som intresserar längre ner på sidan.

Billiga presenter – Unika presenter kostar ofta inte så mycket men tar dessvärre lång tid att göra. Finns tiden så känns fotoram med 20 egna bilder som ett ypperligt val av billig present under 200 kronor.