Luftpump - Praktisk present

Praktisk present för att pumpa

Visst är det irriterande när däcket på cykeln är halvtomt igen? Och det är så långt till närmaste luftpump för att fylla upp däcket igen. Därför bör alla äga den här praktiska presenten som fixar problemet på ett ögonblick. Förutom cykeldäck så kan den pumpa fotbollar, luftmadrasser och de mest som behöver pumpas. Ja till och med bildäck i och med att 3 utbytbara munstycken medföljer.

Då är detta presenttips extra passande

18, 20 och 25 års present: Vid den åldern brukar i regel cykel användas flitigt. Om inte annat så har första bilen införskaffats och eftersom de flesta inte skaffar en ny bil som första bil kanske däcken behöver pumpas med jämna mellanrum. En klockren födelsedagspresent till både henne & honom alltså.

Present till hela familjen: Är ni ett helt hushåll och fortfarande inte äger en sådan här smart luftpump med tryckmätare är det ett smart val av present.

Sommarpresent: Det är skönt att slippa pumpa upp alla sommarens badbollar och flytmadrasser för hand. Eftersom presenten är uppladdningsbar gör den sig perfekt att ta ta med till stranden.