Smartaste presenten för picknick
Picknickkorg - Smarta presenter till sommaren 300 kr

Smartaste presenten till utflykt

Bra presenter har många faktorer rätt. Likt detta presenttips som är smart, snyggt och oerhört praktisk! Fyll picknickkorgen med godsaker och överlämna en present som kommer användas flitigt. Förutom att hålla er picknick kall så blir presenten även en utmärkt sittpall. Erkänn du blir sugen att köpa en sådan här picknickkorg själv?

Picknickkorg som kylväska & sittpall är bra som;

Mors dag present 300 kr – I slutet av maj ligger alla sommarens härliga månader framför oss. Därför är det snällt att ge mamma en present som ger henne bästa möjliga förutsättningar att ge sig iväg på picknick! Är du riktigt snäll så fyller du upp korgen med något gott ni kan dela på, mors dag till ära.

Present till henne – Är hon en personen som älskar picknick? Då kommer hon även gilla den här smarta presenten som kommer bli en nya favoritväska att använda till stranden eller skogspromenaden.

Födelsedagspresent – Firas födelsedagen på sommaren så kan säkert en sådan här picknickkorg full med fika och dryck göra dagen oförglömlig. Vem bjuder du på födelsedagsfika den här gången?