Lyxig upplevelse present - Provkör en yacht i stockholm

Lyxig upplevelse present

Att äga en yacht är för många en dröm som just förblir en dröm. Det är dock inte omöjligt att få känna på känslan av att ha en yacht! För 4000 kronor så kommer känslan att vara kapten på skuten att infinna sig på bästa sätt. Coolaste upplevelsen att ge i födelsedagspresent eller hur känner du? Upplevelsen varar i 3 timmar varav en av dessa timmar är teori. Minst 20 minuter körtid per person garanteras. Upplev Stockholms skärgård på lyxigaste sättet.

Provkör en yacht är bra som;

40 års present – Drömmer 40-åring om en egen båt? Otroliga upplevelser likt denna är ofta en bra morot för att jobba hårdare och ta sig till finanseliten!

Lyxiga presenter – Det är svårt att kategorisera in upplevelsen i någon annan kategori än den lyxiga. Bra present till speciella tillfällen såsom jämna födelsedagspresenter.

Present till pappa – Är han båtintresserad och fyller 40, 50 eller 60 år kommer han garanterat trilla av stolen när han får reda på vad ni hittat på till honom. Gå ihop flera stycken och låt han uppleva hur det är att köra yacht!