Treetime - Presenttips klocka

Unik present – Klocka med graverad text

Du som söker något unikt att ge till ett speciellt tillfälle har precis hittat en bra present, denna klocka i trä! Snacka om att ta vara på detta naturliga material på bästa sätt. Visst är klockorna från märket Treetime snygga? Ett extra stort plus är att samtliga klockor går att beställa med gravyr. På så sätt blir gåvan helt unik och kommer förhoppningsvis bli oerhört uppskattat, oavsett vilket tillfället är eller till vem du ger gåvan.

Treetime är mån om naturen och klipper du till på en klocka från märket så planterar ”du” ett nytt träd. En fin tanke som kunder ofta uppskattar. Ett tips är att nämna detta för personen om natur & klimat är en viktig fråga, som det bör vara för oss alla.

Treetime klocka med gravyr är bra som;

Present till flickvän – En gravyr i stil med den som bilden visar kommer helt klart få hennes hjärta att smälta. Utmärkt som alla hjärtans dag present, julklapp eller födelsedagspresent till flickvän med andra ord!

Studentpresent – Vet du med dig att killen eller tjejen som går ut plugget älskar trä av alla dess slag? Då kommer alla studentpresenter i trä garanterat göra succé. Dessa personliga klockor är lätta att tycka om och med gravyren så kommer studenten aldrig glömma bort att det var just en studentpresent.

Julklappstips – Klockren julklapp, bokstavligt talat. Personlig, lagom dyr och vacker på alla sätt och vis. Det är svårt att se att julklappar kan bli annat än bra.