Zipforce elcykelmotor till vanliga cyklar - Presenttips

Elmotor till vanlig cykel

Vet du något som inte vill byta ut sin gamla trotjänare till cykel till en elcykel? Inga som helst problem, nu finns det nämligen en el-motor som kan förvandla vilken cykel som helst till en el-cykel! Efter den vanliga cykeln är ombyggd med Zipforce så kan en räckvidd på hela 60 km uppnås. En lyxig och annorlunda present som kostar runt 7000 kronor.

Denna fristående elcykelmotor är perfekt att ge till speciella födelsedagar! Känns det för dyrt att ta hela kostnaden själv? Gå ihop med andra och dela på födelsedagspresenten.

Zipforce elcykelmotor till vanlig cykel är bra som;

Present till mamma – Har mor haft sin kära gamla cykel under en lång tid och vill absolut inte byta ut den mot en mer modern el-cykel? Hon kommer garanterat bli imponerad av att få möjligheten att koppla på el på hennes favoritcykel.

Lyxiga presenter – Presentguiden skulle tro att att det inte är så många som ens vet om att möjligheten att göra om sin vanliga cykel till elcykel finns. Lyxig gåva som överraskar rejält med andra ord.

Födelsedagspresent – Med tanke på priset så gör sig Zipforce extra bra som 30, 40, 50 års present eller andra speciella åldrar som kräver extra fina födelsedagspresenter.