Träffsäkra badpresenter – Hitta bra badbaljor & badkar

Säg den vuxna person som inte skulle vilja ha sin egna badbalja eller badkar hemma? Problemet är tyvärr att dessa produkter vanligtvis tar stor väldigt stor plats. Många får helt enkelt välja bort denna ”dröm” eftersom hemmets kvadratmeter i för få. Som tur är finns det en lösning på plats-problemet.

Att ge bort ett badkar som är uppblåsbart eller en vikbar badbalja för vuxna gör att det där efterlängtade badet äntligen kan upplevas! Badbaljan för vuxna som är vikbar är en oerhört populär present, inte minst till julen som julklapp. När badet är klart så kan badkaret tömmas på både vatten och luft. Badbaljan viks ihop och kan exempelvis förvaras under sängen eller längst väggen. Smart koncept som har gjort så allt fler kan bada, även om utrymmet i badrummet är begränsat.

Eftersom badbalja vuxen och uppblåsbara badkar är eftertraktade så bestämde presentguiden.se att presenterna förtjänade en egen sida. På så sätt får du snabbt en bra överblick om vilka badbaljor och badkar som är mest populära. Och du, glöm inte bort att unna dig en egen present så även du kan bada i egna hemmet.

Kommer du ge bort en badbalja eller ett uppblåsbart badkar?

Alla presenter till badet – Presenttips som gäller just nu

Nedan kommer du ta del av våra bästa presenttips på badbaljor, uppblåsbara badkar och presenter som gör sig väldigt bra tillsammans med dessa produkter. Speciellt tipset på badankor vill vi slå ett extra slag för. En cool badanka hör ihop med ett Tubble badkar eller vikbar badbalja, till både vuxna & barn!

2024-02-23T14:03:14+00:00

Badkarshylla

Drömgåvan för alla de som har ett badkar men fortfarande ingen smart hylla. Vi älskar smarta prylar, se gärna alla presenttips på smarta produkter som passar extra bra som present.

Handla badbalja till vuxna – Rekommenderade butiker

Första stället du kollar in eftersom de både har vikbar badbalja för vuxna samt den ”fasta” badbaljan. Konkurrenskraftiga priser och nästan alltid ett bra utbud av färger gör att du förmodligen hittar bästa badbaljan här.

Platseffektivt badkar – Uppblåsbar present för avkoppling

Det i särklass största fördelen med ett uppblåsbart badkar är att det går att pysa ihop. När sugen efter att bada kommer så blåses badkaret upp på ett ögonblick. De flesta badrum har tillräckligt med plats, för en stund. Känner ni för att ställa undan badet helt och hållet? Låt det uppblåsbara badkaret torka och vik sedan ihop produkten ordentligt. Var noga med att pressa ur så mycket luft som möjligt så volymen kommer bli så liten som möjligt.

Vid köp av uppblåsbart badkar så följer det nästan alltid med en förvaringspåse eller kartong. För att få tillbaka badkaret i förpackningen så gäller det att vika med stort fokus.

Tubble uppblåsbart badkar – Bäst i klassen

Vill du överraska med ett av marknads bäst uppblåsbara badkar? Då är det modellen som heter Tubble som gäller! Komforten är på topp och personligen så ligger jag hellre i Tubble än i ett vanligt badkar. Badkaret blåses upp snabbt som tusen (cirka 1 minuten) med hjälp av den medföljande elektriska pumpen. Eftersom badkaret består av två lager, uppe och nere, så minimeras risken att en olycka kommer inträffa. Pyser ena delen ihop så håller den andra upp helt okej även fast badkaret blir obrukbart för stunden. Skulle det bli pyspunka så följer det även med ett kit för att reparera på ett enkelt sätt.

Tubble uppblåsbart badkar finns i två olika varianter: Tubble Royal och Tubble Compact. Royal är likt namnet antyder det största uppblåsbara badkaret som rymmer hela 255 liter. Är det en stor person så väljer du helt klart Tubble Royal! Den mindre modellen Compact räcker gott om personen är kort och inte väger allt för mycket. Personer upp till 172 cm kan stäcka ut benen där i jämförelse för personer upp till 188 cm i Royal.

Se videos nedan för att bli övertygad om att Tubble uppblåsbart badkar är bäst i klassen.

Badbalja eller vikbar badbalja?

Står siktet inställt på att ge bort badbalja som present så fundera på om den vikbara eller fasta modellen passar bäst. Den fasta badbalja för vuxna väger cirka 5 kilo och mäter 92 x 51 cm i ovankant. Kanske kan badbaljan fundera som avlastningsplats när den inte används? Eftersom man sitter i en badbalja så kan detta val passa bäst till små badrum där helt enkelt inte ett långt badkar får plats. Den vikbara badbaljan tar mera plats, när baljan väl är uppe, eftersom längden på denna är ungefär 40 cm längre än badbalja original. Rättare sagt 128 cm lång istället för 92 cm. Med tanke på stålramen och en större volym så väger även den vikbara badbaljan mera med sina 11 kilo.

En stor fördel med den vikbara modellen är att den lätt går att gömma undan. Från 60 cm höjd går den att ”pressa ihop” så höjden endast blir 20 cm. Kan det vara litet nog för att skjuta badbaljan under sängen tro? Går den inte än där så kanske det finns en garderob eller dylikt att förvara badet på när det inte använd.

Hoppas tankarna gjorde dig klokare om du ska välja en klassisk badbalja eller en vikbar variant.

Vikbar badbalja vuxna

11 kilo väger denna vikbar badbalja för vuxna som kan användas både inomhus och utomhus. Förmodligen en av de bästa presenter du kan ge till livsnjutaren som älskar att bada! Fylls upp med 150 liter vatten och kommer garanterat bjuda på sköna stunder. Spana in denna supersmarta badbalja som viks ihop närmare nu!

Vikbar badbalja vuxna

Dra av 300 kronor (jämfört med vikbara modellen) för en billigare badbalja för vuxna. Denna badbalja är aningen mindre och rymmer 100 liter vatten istället för 150 liter som den vikbara baljan gör. Rekommenderad maxlängd är 185 kg och 95 kilo kroppsvikt för bästa badupplevelse.

Tillbehör till badbalja för vuxna

Som du sett så har presentguiden lagt in några presenttips som passar ypperligt att ge tillsammans med badbalja till vuxna. Vad sägs om en rolig badanka eller en personligt broderad handduk med namn? Att kombinera flera olika presenter inom samma tema kommer nästan alltid resultera i succé! Även badkarshyllan som är justerbar är en populär gåva att skaffa till såväl badbaljor som till uppblåsbart badkar.

Ännu flera tips på gåvor finns på våran stora guide till badrumspresenter. Att få presenter som förgyller känslan i badrummet är det få som tackar nej till.

Därför ska du välja badbalja till vuxen

Är du inte övertygad om att ge bort ett uppblåsbart badkar eller badbalja vuxen än? Här kommer några punkter som sammanfattar varför du ska slå till på dessa oerhört sköna presenter!

  • Att bada är avkopplande, och vem kan inte behöva koppla av! Att ett varmt dag kan vända ett dåligt humör till ett betydligt bättre humör är vi många som kan skriva under på. Då gäller det såklart att ha möjligheterna att ta det där ”positiva” badet. En god och glad person är grundtanken med att välja en badbalja vuxen som present.

  • Tyvärr så saknas badkar i många badrum. Eftersom badbaljor och Tubble uppblåsbart badkar är så platseffektiva så kommer de förhoppningsvis få plats i badrummet som inte mäter så många kvadratmeter. Då det är långt ifrån alla som vet att det ens finns denna sortens smarta badbaljor för vuxna så kommer din present säkert överraska maximalt. Snacka om lycka att äntligen kunna ta det där badet, i sitt egna badrum!

  • En badbalja eller ett uppblåsbart badkar per hushåll. Givetvis kan alla familjens medlemmar utnyttja gåvan! Tubble Royale har dessutom plats för två personer om ni vill ligga lite trångt. Det kommer med andra ord glädje rejält att hemmet får sin egna vikbara badbalja, badkar som är uppblåsbart eller fasta badbalja.

Låt flera upptäcka badbaljor för vuxna & uppblåsbara badkar. Tack för att du sprider presentguiden.se till vänner & bekanta!

Badbalja - Guide med tips om uppblåsbara badkar och badbaljor för vuxna & barn

Uppdaterades 11 mars, 2024