24K presenter – Rosor pläterade i guld

Rosor är kärleks blommor men i jämförelse till äkta livslång kärlek så vissnar rosor fort. Därför är det passande att ge bort en guldros som aldrig vissnar! Gåvan är oerhört populär att ge som present till speciellt alla hjärtans dag som är kärlekens stora dag på året. Det är dock långt ifrån endast alla hjärtans dag som guldrosorna står högt i kurs. Bröllop, födelsedagar och förlovningar är andra tillfällen då en ros i guld kommer bli den mest träffsäkra presenten.

Vill du överraska maximalt med mycket känslor så är det guldros med gravyr som gäller! Ett par graverade ord är inte bara mumma för själen utan gör även guldrosen helt unik. Personliga presenter är enligt oss bland det absolut bästa du kan ge bort som present.

För att underlätta för er att hitta bästa guldros så har presentguiden samlat ihop flera omtyckta varianter av guldrosor. Jämför e-handlarna nedan för att hitta guldros till billigast pris. Har du tur så finns rosen i någon kampanj just nu.

Vem kommer få din guldros?

Guld är lyx – Rosor är kärlek

Varför är guldros en bra present? Eftersom gåvan representerar både lyx och romantik! Speciellt guldros med gravyr eftersom personifieringen gör att rosen bli ”one-of-a-kind”. Precis som personen som kommer bli den lyckliga som får din guldros det vill säga.

Ge bort guldrosen med guldkant

Guldrosen är också perfekt att ge tillsammans med andra blommor, och då med fördel vanliga rosor. Skapa ett slående överraskningsmoment genom att placera den fina guldrosen, med eller utan gravyr, i mitten av ett gäng röda rosor. Presentguiden skulle tippa på att ögonblicket kommer bli ett bestående sådant för resten av livet, eller hur känner du? Att ge presenter på ett kreativt sätt kommer göra så tyngden och mottagandet bli så mycket bättre. Välj därför både plats och tillfälle med omsorg, oavsett om du ska ge bort guldros eller någon helt annan present.

Skaffa guldros på nätet – Butikerna som gäller

Alla vill såklart hitta guldros till billigast pris, inte sant? Därför är det smart att jämföra några av de bästa e-handlarna som säljer guldrosor på nätet! Här nedan kan du klicka dig vidare direkt till respektives butiks sida där rosorna finns. Vilka butiker besöker du idag?

Om det är guldros med gravyr som står på önskelistan över presenter så är det denna butik som är bäst. I skrivande stund två olika varianter av guldros att välja på. Den klassiska rosen med guldplätering samt en röd guldros som är något billigare.

Till butikens alla guldrosor
Till butikens alla guldrosor
Till butikens alla guldrosor
Till butikens alla guldrosor

Optimal alla hjärtans dag present

Din älskande pojkvän eller flickvän är säkert guld värd för dig? Vissa det på en graverad guldros som alla hjärtans dag present! Årets stora kärleksdag infaller varje år den 14 februari. Datum är dagen då prästen Valentine avrättades på grund av sin vägran att följa kungens order att det var förbjudet att viga förälskade par.

Alla hjärtans dag presenter i guld är ofta för dyrt för de flesta plånböckerna. En ros i guld är endast pläterad och kostar under 1000 kronor. En ack så fin present, om inte omöjligt dyr. Om du söker efter bra alla hjärtans dag presenter så kolla in presentguidens stora guide till just denna dagen.

Ett tips om du ska skaffa guldros är att aldrig skjuta upp inköpet. Risken för att rosorna säljer slut till alla hjärtans dag är överhängande, inte minst guldpläterad ros med gravyr.

Guldros som kärleksförklaring

Alla hjärtans dag är endast en av alla dagar då vi firar kärleken. Bröllop, årsdagar, födelsedagar och julafton är andra högtidsdagar då det är fint att ge bort guldiga presenter till den som står oss allra närmast. Är du ute efter bra presenter till pojkvän som ska få honom att förstå att han är guld värd för dig? Då passar den guldpläterade guldrosen utmärkt att överraska med! Eftersom en ros i guld aldrig vissnar så representerar gåvan både evig kärlek, tacksamhet och lyx. Låter det som en passande födelsedagspresent, julklapp eller årspresent till pojkvännen?

Är din guldros tänkt att ge bort som julklapp? Ett stående tips när det kommer till julklappar är att shoppa guldrosorna i god tid! Efterfrågan skjuter i höjden under december och många av butikerna online kommer eventuellt sälja slut på sina guldrosor i ett tidigt skede.

Vem är personen som får en vackert guldpläterad guldros av dig?

Låt dina vänner upptäcka 24K guldros med eller utan gravyr

Uppdaterades 13 augusti, 2022