Guide till guldrosor – Present till den som är guld värd

Rosor är kärleks blommor men i jämförelse till äkta livslång kärlek så vissnar rosor fort. Därför är det passande att ge bort en guldros som aldrig vissnar! Gåvan är oerhört populär att ge som present till speciellt alla hjärtans dag som är kärlekens stora dag på året. Det är dock långt ifrån endast alla hjärtans dag som guldrosorna står högt i kurs. Bröllop, födelsedagar och förlovningar är andra tillfällen då en ros i guld kommer bli den mest träffsäkra presenten.

Vill du överraska maximalt med mycket känslor så är det guldros med gravyr som gäller! Ett par graverade ord är inte bara mumma för själen utan gör även guldrosen helt unik. Personliga presenter är enligt oss bland det absolut bästa du kan ge bort som present.

För att underlätta för er att hitta bästa guldros så har presentguiden samlat ihop flera omtyckta varianter av guldrosor. Jämför e-handlarna nedan för att hitta guldros till billigast pris. Har du tur så finns rosen i någon kampanj just nu.

Vem kommer få din guldros? Glöm inte att slå till på gåvan i god tid så din evighetsros hinner komma fram i tid.

Presenttips på guldpläterade rosor – oktober 2023

Här börjar jakten efter en riktigt bra guldros på nätet. Vi har plockat ut en rad presenttips på guldrosor som säljs av erkänt bra butiker. Tänk på att beställa guldros i god tid efter dessa presenter är oerhört eftertraktade under vissa perioder på året. Alla hjärtans dag är förmodligen den dag då allra flest vill ge bort en ros som är doppad i guld. Därför är det smart att agera idag redan så inte du riskerar stå utan guldpläterad ros till årets alla hjärtans dag.

Guld är lyx – Rosor är kärlek

Varför är guldros en bra present? Eftersom gåvan representerar både lyx och romantik! Speciellt guldros med gravyr eftersom personifieringen gör att rosen bli ”one-of-a-kind”. Precis som personen som kommer bli den lyckliga som får din guldros det vill säga.

Ge bort guldrosen med guldkant

Guldrosen är också perfekt att ge tillsammans med andra blommor, och då med fördel vanliga rosor. Skapa ett slående överraskningsmoment genom att placera den fina guldrosen, med eller utan gravyr, i mitten av ett gäng röda rosor. Presentguiden skulle tippa på att ögonblicket kommer bli ett bestående sådant för resten av livet, eller hur känner du? Att ge presenter på ett kreativt sätt kommer göra så tyngden och mottagandet bli så mycket bättre. Välj därför både plats och tillfälle med omsorg, oavsett om du ska ge bort guldros eller någon helt annan present.

Skaffa guldros på nätet – Butikerna som gäller

Alla vill såklart hitta guldros till billigast pris, inte sant? Därför är det smart att jämföra några av de bästa e-handlarna som säljer guldrosor på nätet! Här nedan kan du klicka dig vidare direkt till respektives butiks sida där rosorna finns. Vilka butiker besöker du idag?

Guldros med gravyr - Äkta ros doppad i guld - Present till den som är guld värd

Om det är guldros med gravyr som står på önskelistan över presenter så är det denna butik som är bäst. I skrivande stund två olika varianter av guldros att välja på. Den klassiska rosen med guldplätering samt en röd guldros som är något billigare.

Guldros

Optimal alla hjärtans dag present – Med hög symbolik

Din älskande pojkvän eller flickvän är säkert guld värd för dig? Vissa det på en graverad guldros som alla hjärtans dag present! Årets stora kärleksdag infaller varje år den 14 februari. Datum är dagen då prästen Valentine avrättades på grund av sin vägran att följa kungens order att det var förbjudet att viga förälskade par.

Alla hjärtans dag presenter i guld är ofta för dyrt för de flesta plånböckerna. En ros i guld är endast pläterad och kostar under 1000 kronor. En ack så fin present, om inte omöjligt dyr. Om du söker efter bra alla hjärtans dag presenter så kolla in presentguidens stora guide till just denna dagen.

Ett tips om du ska skaffa guldros är att aldrig skjuta upp inköpet. Risken för att rosorna säljer slut till alla hjärtans dag är överhängande, inte minst guldpläterad ros med gravyr.

Guldros som kärleksförklaring

Alla hjärtans dag är endast en av alla dagar då vi firar kärleken. Bröllop, årsdagar, födelsedagar och julafton är andra högtidsdagar då det är fint att ge bort guldiga presenter till den som står oss allra närmast. Är du ute efter bra presenter till pojkvän som ska få honom att förstå att han är guld värd för dig? Då passar den guldpläterade guldrosen utmärkt att överraska med! Eftersom en ros i guld aldrig vissnar så representerar gåvan både evig kärlek, tacksamhet och lyx. Låter det som en passande födelsedagspresent, julklapp eller årspresent till pojkvännen?

Är din guldros tänkt att ge bort som julklapp? Ett stående tips när det kommer till julklappar är att shoppa guldrosorna i god tid! Efterfrågan skjuter i höjden under december och många av butikerna online kommer eventuellt sälja slut på sina guldrosor i ett tidigt skede.

Vem är personen som får en vackert guldpläterad guldros av dig?

Present till den som är guld värd - Därför är guldros ett bra val

Därför är guldrosor bra presenter

En ros som blivit doppad i guld ´kan både vara en unik (om du väljer gravyr) samt en symbolisk present till den du gillar. Här kommer några orsaker varför presentguiden tycker du ska ska ge bort en guldros.

  1. Guldrosor är unika: Likt vi varit inne på så kommer den graverade guldrosen bli helt unik. Lika unik som den person du ska överraska med gåvan. Valet av guldros visar att du lagt ner mycket tid och möda för att hitta en träffsäker gåva som är guld värd.
  2. Guldrosor är symbolisk: Det är få som kan argumentera emot att rosor är en välkänd symbol för kärlek och passion. Lägger vi till guld, som representerar kärlek och värme, så förstår vi snabbt hur bra denna present är. Att förmedla en varm symbolik kommer resultera i att personen som får din guldros kommer smälta av lycka.
  3. Guldrosor är bestående: Vanliga rosor kommer snabbt att vissna. En ros som är doppad i guld kommer vara en bestående present, som aldrig kommer vissna. Rosen kommer således bli objektet som för alltid kommer vara påminnelse från denna speciella dag. Därför är guldrosor som allra mest efterfrågade till dagar som alla hjärtans dag. Har du inte skaffat alla hjärtans dag present nä? Då är det inget att fundera på, slå till på en bestående guldros full med symbolik!

Önskar du ge andra presenter tillsammans med guldros? Se gärna alla våra senaste presenttips på förstasidan här på presentguiden.

Evighetsros – Lång hållbarhet

Känner du att en guldros inte är helt rätt present att ge denna gång? Då är ett alternativ istället för guldros att välja en så kallad evighetsros! Evighet är i och för sig en grov överdrift. Rosorna är konserverade och håller i vilket fall oerhört mycket längre än traditionella rosor. Upp till 2 år är inte ovanligt, vilket kan kännas som en evighet.

Tanken med guldpläterade rosor är att det ska hålla för alltid. Därför tycker vi att evighetsros är ett klockrent namn på just en guldros. Är er kärlek för evigt så är ros doppad i guld den optimala känslogåvan. Önskar du slå till på stort så välj både en vacker ros i guld tillsammans med några konserverade evighetsrosor. På så sätt får din pojkvän, flickvän, förälder eller vän en annorlunda uppsättningen rosor som håller bra länge.

Väljer du guldros eller konserverad evighetsros som present?

Evighetsros - Ros som är doppad i guld - Hitta guldros på nätet

Låt dina vänner upptäcka 24K guldros med eller utan gravyr

Uppdaterades 22 juli, 2023