Tips på bra förlovningspresenter

En bra förlovningspresent ska skänka extra glädje och lyx. Förutom själv förlovningsringen så är det fint att ge andra smycken. Ett vackert halsband som matchar ringen är en vanlig förlovningspresent. Presenter förstärks mycket genom att planera förlovning till punkt och pricka. Att skaffa rislyktor som är röda hjärtan är ett bra exempel på tillbehör till förlovningspresenterna. Blommor, choklad och hjärtan är tre ord som är starkt förknippade med kärlek & romantik. De går alltid hem när du planerar för en oförglömlig förlovning.

Presentguidens presenttips ger en bra utgångspunkt för att hitta din bästa förlovningspresent.

Presenttips till förlovningen

Rekommenderade butiker – Fulla med presenter

Var inget presenttips på förlovningspresent bra nog? Ingen fara, presentjakten går vidare! Nedan ser du några omtyckta e-handlare som har en hel del intressanta förlovningspresenter redo för beställning.

Tips till förlovningen

Planera varje detalj

De magiska orden: Vill du gifta dig med mig? Är i sig ett oförglömligt ögonblick för de flesta. För att verkligen göra tillfället speciellt så krävs det noggrann planering. Att skaffa förlovningsring är ett första steg som säkert redan är fixat. Fin förlovningspresent är ytterligare något, som du förmodligen letar efter just nu? Förutom ringen och presenter är det några saker du bör tänka igenom ordentligt.

  1. Vilken plats ska förlovningen äga rum på? Har ni ett plats som är lite extra kär så kan den för alltid bli ”er plats” genom att fråga din älskling om giftermål där.
  2. Finns ett datum som passar bättre än de andra dagarna? Att förlova sig på en födelsedag eller årsdag är populärt. På så sätt kan ni fira dubbelt!
  3. Vill du göra förlovningspresenterna personliga? Genom att välja till några meningar som blir graverat på gåvorna blir din förlovningspresent ännu bättre. Kärlekslås eller fotopresenter är två utmärkta presenttips på bra förlovningspresenter.
  4. Avsluta dagen på bästa sätt genom att skicka upp några himmelslyktor i skyn så hela staden kan blicka mot er förlovning.

Förlovningspresent till par – Från föräldrar & vänner

Det är inte bara personen som friar som gillar förlovningspresenter. Föräldrar, vänner, syskon och släkt vill säkert också uppvakta det blivande giftermålet med en fin present. Så vilka presenttips är extra passande till detta ändamål? Blommor, champagne och choklad går alltid hem som förlovningspresent. Dessa tre är klassiska presenter oavsett vad som firas. Rosen som är förgylld med guld är ett populär kärlekspresent. Rosen vissnar aldrig och symboliserar evig kärlek, som förhoppningsvis paret kommer ha resten av livet.

Här kommer tips på 3 kategorier där det finns stora möjligheter att hitta förlovningspresent.

Hjärtan & kärlek

Hjärta, den ohotade symbolen för kärlek är perfekt att ge som en gemensam present till bägge parter av förlovningen. Presentguiden har valt ut många bra presenter. Vissa av dem går även att göra personliga med foto eller gravyr. Ett av våra bästa presenttips är fotopusslet i kvalitativ masonit. Perfekt för paret att lägga tillsammans. Ser pusslet lätt ut? Notera de små hjärtana som pusselbitar, de kommer bli en utmaning!

Se alla presenttips på hjärtan & kärlek nu >

Prova dryck tillsammans

Upplevelse presenter är alltid uppskattat och ett vanligt val att ge till två personer. Låt de nyförlovade boka in en provning av vin, champagne, whisky eller den dryck som föredras. Dricker de inte så kanske en chokladprovning eller lakritsprovning passar bättre som förlovningspresent?

Gillar de att uppleva så är upplevelser överlag kanske de optimala förlovningspresenten från föräldrar. Majoriteten av upplevelserna är för två personer.

Se alla presenttips på provningar nu >

Presentbud som förlovningspresent

Det viktiga med en förlovningspresent från kompis eller annan utomstående är själva gratulationen. Det fixar du bra med att skicka presentbud eftersom många butiker online erbjuder att du kan skicka med en hälsning. Lådorna med delikatesser är alltid omtyckta, och valmöjligheterna är stora så lådan passar bägge.

Se alla tips på presentbud nu >

Kändes ingen kategori helt hundra som förlovningspresent så finns många hundra presenttips runt om på sajten. Välj intressanta presentsidor högst upp i menyn.

Tips på bra förlovningspresenter, välj din plattform!

Förlovningspresent

Uppdaterades 11 december, 2022