Tips på 3 års julklappar & presenter – Till kille eller tjej

Står bra presenter till 3 åring på inköpslistan? Då har du landat på rätt sida eftersom presentguiden har valt ut några träffsäkra födelsedagspresenter & julklappar som kommer gå hem hos killar och tjejer som är runt 3 år!

Det är mycket som händer i 3-åringars liv och utvecklingskurvan går i en rasande fart. Därför är en bra 3 års present någon som kan göra att nya färdigheter utvecklas. Ett pussel eller andra 3 års leksaker som bjuder på en lagom svår utmaning är exempel på vad du kan skaffa för födelsedagspresenter till 3-åringar. Alla 3 åringar har kommit olika långt i motorik och förmåga att lösa uppdrag. Även fast många leksaker är rekommenderade från just 3 år så betyder det inte att det är helt rätt på er 3-åring. För lätta uppdrag blir inte alls kul, men absolut inte för svåra heller! Varför åldersgränsen går vid 3 år är därför att prylarna består av smådelar. När barnet är över åldern så anses de så pass förnuftiga att inte stoppa allt i munnen.

Nedan har vi samlat ihop några populära 3 års presenter & julklappar till pojkar & tjejer. Träffar inget presenttips helt rätt till den 3-åring som ska få din present så kolla in butikstipsen som leder dig till tusentals andra presenter.

Presenttips till 3 åring – januari 2023

Butiker med 3 års presenter – Bäst just nu

Fanns inte några intressanta presenter till 3-åring på alla presenttips? Nästa steg i presentjakten efter den bästa 3 års presenten eller julklappen är att kolla in några populära e-handlare, som har fyllt av 3 års presenter på lager!

Pussel 3 år - Presenter & julklappar till 3 åring

Barnpussel finns det gott om hos mästaren av pussel, för både vuxna och barn. Att börja i god tid kan mycket väl hjälpa till att utveckla 3-åringarns förmåga att se sammanhang och hur pusselbitarna ska läggas på rätt plats. Bra 3 års present & julklapp helt enkelt!

3 års leksaker bilar - Presenter & julklappar till 3 åringar

Så många fina bilar av hög kvalité, som säljs till billiga priser. Alltså ett väldigt bra ställe att shoppa 3-års presenter på!

Dockor, byggleksaker och leksaksfordon är endast några kategorier som gör sig bra som 3 års presenter. En butik du inte vill missa i jakten efter en födelsedagspresenter eller julklappar till 3-åringar!

3 års böcker - Julklappstips 3 åringar

Personliga barnböcker som garanterat kommer bli en uppskattat födelsedagspresent till 3 åring. Kolla in möjligheterna hos denna omtyckta butik nu!

Personliga 3 års presenter & julklappar med namn

Vill du ge bort en personlig 3 års present? Missa inte denna mästare på just personifiering. Många roliga, fina och användbara barnpresenter som gör sig väldigt bra till 3-åringar.

Populära kategorier – Med 3 års presenter

Ovan såg du endast en väldigt liten del av alla presenttips här på Sveriges största presentguide på nätet. Fanns inte bästa 3 års presenten där så surfa in till några omtyckta kategorier som garanterat gör att du får upp ögonen på flera tänkbara 3 års presenter.

Gosedjur med namn – Personlig 3 års present

Vilken 3-åring skulle inte bli glad av ett personligt gosedjur som födelsedagspresent? Mjukisdjur är därför alltid ett säkert presentval när du vill ge bort något mysigt och mjukt. Även fast pojken eller flickan redan har många gosedjur så kommer ett med namn garanterat slå högre än alla tidigare nallebjörnar, kaniner eller vilken än djuret kan tänkas vara. Tänkt på att beställa personliga 3 års presenter i god tid så produkten hinner komma fram till födelsedagen!

Fotopussel – Utmanande 3 års present

En del 3-åringar har redan blivit riktigt vassa på att pussla, medans andra inte ens provat på pussel än. Hur som helst känns 3 år som en bra ålder att börja träna detta sinne, inte sant? Personliga pussel med egen bild finns i få pusselbitar och kommer säkert bli något som kommer bjuda på en rolig stund. Om inte annat så kan mammas eller pappas hjälpande hand vara välbehövlig. Kolla in om det finns en intressant present till 3 åringen inom kategorien!

Tänk dock på att välja en bild med många färger och former. Då kommer pusslet bli lättare och förhoppningsvis passa 3-åringen bättre.

Leksaksbilar

Att små barn runt 3 år gillar bilar råder det knappast någon tvekan om. Därför är en cool leksaksbil ett utmärkt val av 3 års present! Kolla in butiken med samma ord som finns bland butikerna här på sidan. Där finns väldigt många roliga presenter & julklappar till 3 åringar.

Dela gärna presenttips på bra presenter till 3-åringar

Uppdaterades 19 januari, 2023