Topplistan med present till 10 åringar – Presenttips som gäller just nu

Att fylla 10 år är för många barn en milstolpe som känns väldigt speciellt. Första gången killen eller tjej har två siffror i åldern ska såklart firas rejält. Är du på jakt efter bra 10 års presenter eller julklappar? Då har du hittat till rätt guide, med mängder av träffsäkra tips på presenter som 10-åringar kommer älska!

Leksaker är såklart något som uppskattas av 10 åringar. Därför är många av tipsen inriktade på just 10 års leksaker. Våga dock välja gåvor som är av det mer nödvändiga slaget. Kanske är det hög tid att böra använda klocka så tiderna kan passas till punkt och pricka? En klocka är en populär 10 års present som gör sig lika bra på födelsedagen som till julafton.

Ta nedanstående presenttips som en uppgångspunkt i jakten efter den bästa 10 års presenten eller julklappen. Många andra bra prylar till 10 åringar finns genom att besöka de rekommendera butikerna på nätet.

Alla presenttips 10 år – juni 2023

Här börjar jakten efter bra presenter till 10-åringar genom att ta del av presentguidens väl utvalda tips. Presenttipsen passar till kille såväl som till tjej som är 10 år. Ta tipsen som en utgångspunkt för att hitta en riktigt träffsäker julklapp eller födelsedagspresent till ett 10-åriga barn.

  • OBS: Visste du att presentguiden plockat ut över 160 stycken tips på 10 års presenter & julklappar? Ladda gärna flera presenttips för att maximera chansen att hitta bästa 10 års present till kill eller tjej!

Handla 10 års present – Rekommenderade butiker online

Öka chanserna att hitta bra 10 års presenter ytterligare genom att besöka några av de bästa butikerna. Mängder av leksaker och andra prylar som garanterat 10 åringar kommer gilla att få som födelsedagspresent eller julklapp.

Roliga 10 års presenter i form av coola prylar kryllar det av hos denna omtyckta e-handel. Butiken tar ofta in nya leksaker och tekniska innovationer som passar utmärkt att ge som present eller julklapp till 10-åring.

Använd era bästa bilder för att skapa en personlig fotopresent till 10-åring. Fotopussel är en favorit men det finns även så många andra fina gåvor att välja bland såsom fotomugg, fotobok, kortspel med egna foton och så vidare. OBS: Fundera om det är läge att handla presenter/julklappar till flera än endast 10-åring när du ändå ska beställa. Ibland har butiken riktigt bra erbjudanden där du kan få hög rabatt om du handlar över ett visst (brukar vara 650 kr) belopp.

Kungen av kalas har allt till er 10 års fest. Även tusentals roliga presenter, där många passar bra till en kille eller tjej på 10 år. Spana in mjukisdjur, spel, leksaker och maskeradkläder till 10-åringar.

Prispressare och en mästare på prylar till både barn 10 år som till vuxna. Kolla in om du kan hitta något coolt att ge bort i present idag.

Populära kategorier – Med 10 års presenter

Har du kollat igenom våra 10 års presenttips utan att hitta den där perfekta födelsedagspresenten eller julklappen? Presentjakten efter något bra att överraska er 10 åring med går vidare! Här kommer ett gäng omtyckta kategorier som känns klockrena att hitta 10 års presenter på.

Fotopussel – Rolig 10 års present

Säg den 10-åring som inte tycker det är roligt att lägga pussel? Pussel finns det väldigt många av, men är inte det allra roligaste pusslet personligt? Att beställa fotopussel där du själv har sett ut vilka bilder pusslet ska bestå av kommer garanterat ge en rolig stund. Som du kan se i våran stora guide för att hitta rätt fotopussel så finns i mängd olika svårighetsgrader att välja bland. Känn efter vad som passar som 10 års present. Alla barn tycker det är olika roligt så att ge ett 1000 bitars fotopussel till barnet som inte fullständigt älskar pussel kan göra så din present/julklapp blir liggandes.

Känns fotopussel som bra 10 års presenter så lägg beställningen idag redan. Som vid alla personliga presenter så blir leveranstiden längre eftersom gåvan ska personifieras med gravyr, brodyr eller tryck, som i fallet med fotopussel.

Gamingprylar – Present till 10 åring som spelar

Många 10 åringar spelar dataspel och tv-spel av alla dess slag. Därför kan en gaming-present bli den 10 års present som uppskattas mest av alla födelsedagspresenter & julklappar. Se speciellt alla retro spelkonsoler som består av förinstallerade spel från ”den gamla tiden”. Att spela gamla klassiker som Super Mario Bros i 8-bitars är säkert något som kommer underhålla 10-åringen under lång tid.

Julklapp 10 åring

Julen är såklart den mest presentintensiva perioden på hela året. Många tusentals är ute efter en julklapp till 10 åring, och då behövs många bra julklappstips! Här ger vi några tips på hur du kan tänka för att komma på vilken julklapp som är bäst at ge till er 10-åring.

  • Tekniska julklappar: De flesta barn runt 10 år är fascinerade av teknologi. Därför är en ny surfplatta eller en smartklocka två julklappar som ligger högt upp på 10-åringars önskelista över vilka julklappar de helst av allt vill ha. Annan populär teknologi är den senaste spelkonsol eller en ny speldator, som bägge kommer bli en utmärkt julklapp till 10-åring. Se bara till att julklappen du väljer ut är anpassad till barnets ålder.
  • Sportig julklapp: För sportiga barn så kommer alla julklappar som hjälper dem att utöva sin favoritsport gå hem. Ett par nya skidglasögon till vinters kommande dagar i skidbacken eller ett nytt padel-racket är två julklappstips som 10-åringar kan gilla skarpt. Ännu en julklapp som har sportig karaktär är en biljett till en match där 10-åringens favoritlag spelar. Att få gå på hockey i högsta ligan SHL är en dröm som många sportintresserade 10-åringar gärna skulle vilja ha i julklapp.
  • Kreativa prylar: Kreativa julklappar är en bra idé att ge som julklapp till 10-åringar. Att få en uppsättning kvalitativa pennor eller ett stativ för att måla egna tavlor gör att 10-åringen kan stimulera dess kreativitet.

Som du märker finns det gott om julklappar att välja på till 10-åringar. Hoppas presentguidens tips varit till stor hjälp och att ni slutligen hittar den bästa julklappen som gör succé hos killen eller tjejen som är 10 år!

Hjälp flera upptäcka bra 10 års presenter & julklappar på nätet

Uppdaterades 12 maj, 2023