Hitta presenter med hög dos av smarthet

Allt som är lite smartare och underlättar vardagen såväl som helg är alltid omtyckt att få som present. Därför är kategorin med smarta presenter oerhört populär, både till vuxna och barn. Smarta presenter kan vara allt för att få bättre organisation i köket som att sova skönare i bilen. Smarta saker som fyller ett syfte helt enkelt. En av presentguidens favoritpresenter är det uppblåsbara badkaret som heter Tubble! Hur smart som helst eftersom badkaret går att använda på relativt små ytor. Även en automatisk p-skiva och realistiska värmeljus är två presenttips på smarta presenter som passar att ge till alla.

I en värld där tekniken utvecklas i en rasande fart, kan en smart pryl verkligen sätta guldkant på någons dag. Men hur väljer du rätt smart present? Gå på magkänsla och utse en smart julklapp, födelsedagspresent eller annan gåva som kommer bidra till en enklare dag.

Många smarta prylar är uppkopplade till internet, vilket kan innebära säkerhetsrisker. Se till att den smarta pryl du väljer kommer från ett betrodd märke och har starka säkerhetsfunktioner. Kom ihåg att teknik ska vara hjälpsam, inte krånglig. Den smarta pryl du väljer ska vara användarvänlig. Den bör ha en intuitiv design och enkel uppsättning. Ingen vill få en present som de behöver en doktorsexamen i teknik för att använda!

Spana in alla tips nedan för att upptäcka vilka smarta gåvor som passar bäst att ge denna gång.

Hitta smarta presenter & julklappar – Alla tips juni 2023

Jakten efter smarta prylar att ge bort som present börjar här. Ta del av alla de presenttips som Presentguiden valt ut för att upptäcka smarta produkter som garanterat kommer bli en väl mottagen present. Och du, glöm inte att ”smarta till” ditt eget liv en aning.

Handla smarta prylar online

Här nedan ger Presentguiden tips på vilka butiker som är bäst på smarta presenter, enligt oss. Alla väl värda att besöka för att hitta en riktigt smart pryl att ge bort som födelsedagspresent eller julklapp.

Smarta presenter till alla - Tips på födelsedagspresent & julklapp

Sidan är knappast komplett om vi inte slår ett slag om e-handel som är mästare på smarta presenter & julklappar som verkligen är värd att besöka. Här hittar du oerhört många bra prylar, som passar utmärkt att ge bort. Extra högt tryck under julen så vårat tips blir att shoppa dina smarta julklappar i god tid.

Smarta julklappar - Julklappstips på smarta saker

Ännu en gigant på främst julklappar, men även på presenter överlag. Spana in ett gäng tips på smarta prylar såsom en kaffemugg som håller temperaturen på kaffet på en jämn nivå eller en smart äggkokare.

Smarta prylar

Kungen av fest har i skrivande stund valt ut över 500 stycken presenttips på smarta saker som gör sig alldeles utmärkt som presenter.

Smart julklapp - Upptäck bra prylar med hög smartness

Smarta saker till såväl matlagning som till att kunna njuta av ett mer praktiskt utomhusliv. Smarta presenter som gäller året om med andra ord. Upptäck bra julklappar med hög smartness hos en mycket omtyckt e-handlare som alltid levererar prickfritt.

Smarta julklappar

Smarta julklappar – Julklappstips

Så, du är på jakt efter smarta julklappar som passar de flesta? Perfekt! Här kommer Presentguidens fem idéer som garanterat kommer att imponera på den mest tekniknördiga i din bekantskapskrets, men också vara enkel nog för de som är lite mer teknik-tveksamma.

  1. Smart högtalare: Smarta högtalare, som Amazon Echo eller Google Home, är perfekta julklappar. De är användbara, roliga och ganska billiga. Man kan ställa frågor, spela musik, ställa timers och mycket mer, allt med bara rösten.
  2. Smart plånbok: En smart plånbok är inte bara elegant, den kan också hjälpa till att hålla koll på dina pengar. Vissa modeller har till och med GPS-spårning och RFID-blockering för att skydda mot stöld och bedrägeri.
  3. Smart kaffekopp: För kaffeälskaren i ditt liv, överväg en smart kaffekopp. Dessa koppar kan hålla din dryck vid perfekt temperatur och kan till och med synkroniseras med din smartphone för att du ska få notifikationer när din dryck har kylts till den perfekta temperaturen.
  4. Smart trädgårdssystem: För den gröna tummen, skulle ett smart trädgårdssystem vara en hit. Dessa system kan automatiskt vattna dina växter, övervaka ljusnivåer och till och med ge dig tips om hur du bäst tar hand om dina växter. Även fast det handlar om smarta julklappar så är det aldrig fel att ge sådant som gör att längtan efter våren blir allt starkare.
  5. Trådlösa hörlurar: För den musikälskande vän eller familjemedlem, är trådlösa hörlurar en perfekt present. Många nyare modeller har smarta funktioner som automatisk paus när de tas ur öronen och anpassningsbar ljudkvalitet.

Hoppas att dessa idéer kommer att hjälpa dig att hitta den perfekta smarta julklappen! Spana gärna in alla utvalda julklappstips till julen 2023 för att hitta julklapp till mamma, pappa, pojkvän och alla andra som förtjänat en riktigt genomtänk julklapp.

Sprid gärna sidan om smarta presenter & julklappar till dina vänner

Uppdaterades 14 maj, 2023