Värmekudde i täljsten - Presenter

Present som både värmer och kyler

Nästa generations värmekudde är redan här, fylld med täljsten. Stenpåsen är mjuk och väldigt formbar, även när den är kyld. Stoppa in gåvan i mikron för mys och önskas kyleffekt så är det en stund i frusen som gäller. Antalet användningsområden är många. Ni kan till och med använda den 2 kilo tunga värmekudden som hantel. Cool, innovation och lyxig. Verkar vara en klockren present som kommer överraska stort med andra ord.

Ergostone värmekudde med täljsten är bra som;

Present till henne – Låt din present vara värme, eller kyla, till din mor, flickvän, syster eller mormor när hon än kan tänkas vilja ha en mysig stund.

Födelsedagspresenter – Eftersom Ergostone kostar 1000 kronor så känns den bäst att som som present till 30, 40 eller 50 åring. Jämna födelsedagar som sticker ut från mängden förtjänar extra fina födelsedagspresenter.

Bröllopspresent – Låt brudparet få en annorlunda bröllopspresent som säkert kommer sticka ut från mängden. Kvalitativ värmekudde som kommer hänga med väldigt många år framåt i tiden och bli ett kärt minna från bröllopet.