Bra saker att önska sig i present - Önskelistan

Saker att sätta upp på önskelistan

Sitter du och funderar på bra saker att önska sig? Oavsett om det är födelsedagspresent, julklapp eller några andra presenter som gäller så är det värt att ta en rejäl funderare på vad du verkligen skulle vilja ha! Beroende på din ekonomi kan detta vara saker som behövs eller något som förgyller vardagen på ett roligt sätt.

En bra start för att upptäcka presenter att önska sig är att surfa runt på presentguiden.se. Runt om på sajten har vi samlat ihop de bästa presenterna i tusentals unika presenttips samt ett hundratal populära kategorier. Om vi vänder på meningen, det är svårt att inte hitta bra saker som gärna skulle få ligga i ditt paket!

Att önska sig presenter är för många svårare än att ge presenter till andra. Tänk själv hur många gånger du ställt frågan: Vad önskar du dig? Bara för att få till svar att personen inte önskar sig några speciella saker. Känns svaret allt för bekant så tipsa gärna personen om presentguiden och all förslag på presenter som finns här.

Nedan följer några populära kategorier med presenter som är alldeles utmärkta saker att önska sig i present.

Populära kategorier – Att önska sig presenter ifrån

Doftpinnar

Att önska sig för dyra presenter är ofta känsligt. De saker vi önskar oss mest av allt är tyvärr ofta orimliga. Personligen har jag önskat mig en Lamborghini säkert hundra gånger, utan framgång. Därför är det en god idé att börja önskelistan med en relativt billig present som kommer ge hemmet en härlig doft. Doftpinnar är typiskt en sådan present som kostar runt 200-400 kronor. Doftpinnar är dessutom väldigt lätt att köpa och därmed kommer dina chanser att få den present du önskar att öka. Skicka över ett mejl till våran sida där vi guidar till de bästa doftpinnarna för inspiration.

Massageapparater

Har du koll på alla maskiner som ger härlig massage? Underbar presenter att önska sig, som alldeles för få känner till! Vi tycker att fotmassagemaskinerna är bäst i klassen och fotmassagen som kommer levererar måste upplevas för att förstå. Går du mycket och brukar få ont i fötterna så är denna massageapparat som klippt och skuren att ha hemma. Produkten är dessutom väldigt lätt att använda, som till exempel när du sitter i soffan och kollar på en bra film.

Undrar du vilken fotmassageapparat som är bäst så kolla in presentguidens guide inom området.

Personlig pussel

Gillar du roliga saker som bjuder på utmaning? Då tycker vi du ska önska dig ett fotopussel! Pussel i all ära men väljs egna bilder så kommer spänning att öka markant. Denna sortens pussel är klockrent att önska sig i julklapp eftersom pusslande är extra omtyckt att göra när mörkret faller på. Om du inte känner för att lägga ihop ditt nya fotopussel redan på julafton så kommer säkert mellandagarna att bjuda på mycket tid för sysslan.

Dra iväg ett mejl med en länk till presentguidens stora guide för att hitta pussel med egna bilder. Handlar det om att önska sig från din partner så rekommenderas hjärtat som håller väldigt hög kvalité.

Badbalja eller uppblåsbart badkar

Nu för tiden så kan nästan alla njuta av bad i egna hemmet. Även fast utrymmet i badrummet är trångt så går det säkert in ett uppblåsbart badkar! Om volymen på badrummet förfarande känns för liten så är badbalja en klockren önskning av present eller julklapp. Lägg även in populära tillbehör på önskelistan såsom en broderad morgonrock med namn eller roliga badankor.

Tubble heter det uppblåsbara badkaret som levererar skönaste komfort. Se alla badbadbaljor och badkar som du kan önska dig i present.

Önskelista på presenter & julklappar - Sakerna man kan önska sig

Vad kan man önska sig i julklapp?

Klurar du vilka julklappar du ska önska dig i år? Genom att lämna din önskelista på julklappar så kommer du hjälpa dina föräldrar, syskon, släktningar och vänner att skaffa träffsäkra julklappar! Julen är tiden då vi får som mest paket, som tyvärr inte alls blir uppskattade. Därför är det viktigt att önska sig julklappar och inte skippa i önskningar och ge dina närmaste fri tyglar.

Ingen önskning – Välj presentkort online

Har du trots alla tips på presentguiden inte en susning om vad du kan önska dig i julklapp så välj digitala presentkort. Får du ett presentkort som gäller online så behöver du inte önska just nu utan kan sedan skaffa det som är intressant vid ett senare tillfälle. Presentkort som består av värdekoder som ger rabatt på varorna är populära julklappar som går som allra bäst dagarna innan jul. Eftersom leveransen sker digitalt så uppstår inga leveranstider. Därmed är digitala presentkort förmodligen den perfekta julklappen att önska sig i sista minuten.

Upplevelser är populära julklappar att önska sig

Ett annat tips på julklappar att önska sig när tiden är knapp är upplevelsepresenter. Likt presentkort så är det du själv som bestämmer när värdet (i detta fall upplevelsen) ska användas. Att önska sig upplevelser i julklapp är verkligen en höjdare som kommer bjuda på nya intryck, smaker eller känslor.

Är ni två som ska önska julklappar? Till exempel du och din partner. Då gör sig upplevelsejulklappar också väldigt bra då majoriteten av upplevelserna går att göra bägge samtidigt. Att julklappen är enkel att fixa kommer han eller hon som ska ge klappen garanterat att uppskatta.

Skärbräda med gravyr – För design & funktion

Äger du inte någon fin skärbräda så är detta en bra sak att önska sig i julklapp. Tipsa om skärbrädorna med gravyr för en personlig touch. Eftersom det finns ett så stort utbud så kommer personen säkert tycka det är roligt att skaffa en riktigt fin skärbräda i julklapp till dig.

Värme- och vetekudde – Gosig julklapp att önska

Julen kan ses som startskottet på vintern. Därför är det populärt att önska sig julklappar som värmer! Vetekuddar är ett typexempel tillsammans med många andra julklappar som filtar, värmetofflor, levande ljus med mera. Känns vetevärmare intressant att önska sig till julen så välj ut en produkt från vår stora guide till bra vetekuddar som säljs på nätet.

Hoppas alla tips var till stor hjälp för att komma på vad man kan önska sig i julklapp till den stundande julen. För många flera tips på vilka julklappar som är populär se sidan med bra julklappstips till alla.

Vad kan man önska sig i julklapp & present - Bra saker att sätta upp på önskelistan

Sprid gärna saker att önska sig i present på sociala medier

Uppdaterades 31 augusti, 2022