Roliga prylar på nätet – Humoristiska gåvor för alla

Är du ute efter roliga presenter på nätet? Då har du precis landat in på rätt sajt eftersom presentguiden är störst i Sverige! Givetvis har vi plockat ut mängder att presenttips på skojiga gåvor som kommer få vem som helst att le.

Humor, skratt och glädje är det som gör livet värt att leva. Därför är det helt rätt att satsa på roliga presenter! Att samlas vid ett sällskapsspel eller klura ut ett personligt pussel är endast två presenttips på humoristiska prylar. För att hitta den roligaste presenten för honom eller henne gäller det att ta del av presenttips. Tipsen leder in dig på nya tankar och ger idéer om vilka presenter som känns roligaste. Om inte just den precisa produkten känns hundraprocentig så kanske presenttipset lett till nya tankebanor.

Barn och vuxna älskar roliga presenter, och gärna sådant som hela familjen kan göra tillsammans. Vilka av nedanstående presenter tycker du är dom roligaste?

Roliga presenter – Alla presenttips juni 2023

Ta del av så många presenttips som möjligt för att hitta din bästa roliga present som aldrig kommer glömmas. Om inte tipset i sig känns helt hundra så kommer garanterat sidan göra så du får upp tankebanor om vilken sorts present du ska satsa på.

 • OBS: Du har endast sett en väldigt liten del av alla tips på roliga presenter på nätet.. totalt har presentguiden valt ut över 290 presenttips på humoristiska och glädje prylar till både barn & vuxna!

Handla roliga presenter på nätet

Hitta du inte passande roliga presenter bland alla presenttips? Presentjakten efter roliga prylar går vidare genom att besöka några av de bästa butikerna på nätet. Samtliga är fulla med många roliga presenter som passar både vuxna och barn. Jämför med fördel butikerna för att hitta er bästa roliga gåva, till billigast pris.

Roliga presenter - Porträtt i kunglig miljö - Kul julklapp

Är du på jakt efter roliga presenter som kommer bli ett kärt minne för all framtid? Då är ett hett tips att ge en personlig tavla, i kunglig stil. Ladda upp ett fotografi av personen som ska få gåvan och låt sedan en skicklig konstnär fixa resten. Garanterat en rolig present som kommer sticka ut från alla övriga presenter!

Personliga strumpor med egen bild

Personliga strumpor med egen bild är garanterat en rolig present som kommer gå hem till precis alla. Välj bland mängder av fina strumpmönster och ladda sedan upp en bild på det ansikte som ska pryda strumporna. Tänk på att du även kan välja husdjur eller andra bilder.

Att uppleva är roligt och därför är upplevelsepresenter en utmärkt val av rolig present till både henne och honom. Att beställa upplevelse på nätet går dessutom fort och är därmed optimala roliga presenter i sista minuten.

Hur roliga kan presenter vara? Ungefär så roliga som prylarna som finns hos denna omåttligt populära butik på nätet! Letar du efter roliga presenter så får du absolut inte missa att kolla in alla presenttips som e-handlaren har valt ut inom kategorin.

Presenttips på roliga presenter - Tips till barn & vuxna

Känd för humoristiska presenter som levereras med punktlighet. Perfekta stället att besöka när du vill skicka roliga presenter direkt till mottagaren.

Eftersom det är du själv som bestämmer gravyr, foto eller brodyr finns det inge begränsningar för hur roliga presenter kan bli. Leveranstiderna är ungefär en vecka så lägg beställningen idag redan. Ett populärt ställe att shoppa roliga julklappar från!

De flesta av kungens 25000 produkter kan säkert klassificeras som roliga presenter. Stället att shoppa roliga tillbehör på för att förgylla födelsedagen, julafton, kräftskivan eller vilket än tillfället må vara.

Så många roliga presenter & julklappar som dessutom ofta erbjuds till riktigt konkurrenskraftiga priser. Med över 200 stycken modellkit & byggsatser är det enkelt att hitta en kul present hos butiken.

Tror du personen som ska få din present att det är roligt att bygga ihop byggsatser? Då är detta butiken att besök för att maximera dina chanser att hitta den roligaste presenten! Mängder av vackra modellkit i trä eller metall.

Är den roliga presenten till barn så känns leksaksbilar som ett säkert presentval. Är det just bilar som efterfrågas så finns det bara en naturlig e-handel att besöka, denna! Mängder av presenter som garanterat kommer resultera i roliga stunder.

Kortspel är något som kan samla vänner och familj för roliga partier. Ännu roligare blir det om kortleken är personlig. Butiken har många klassiska spel, där du kan välja bilder på korten. Billiga presenter som garanterat kommer gå hem till såväl vuxna som till barn. Väldigt omtyckt ställe för att shoppa roliga julklappar, som du själv har satt din humoristiska prägel på.

Mängder av roliga presenter & julklappar som passar såväl små barn som till vuxna. En väldigt rolig aspekt är det billiga priset. Att shoppa gåvor till bra priser är alltid lite roligt än när man bli halvt ruinerad, eller hur?

Humor förlänger livet

Brukar det inte sägas att ett skratt förlänger livet? Att ha roligt är för många av oss själva meningen med livet. Under speciella dagar som sin födelsedag eller julafton är det därför väldigt passande att få roliga presenter! Fundera på vad personen som ska få din present tycker är roligast av allt. Går det att hitta presenter inom området eller i vilket fall i något närliggande område? Att satsa på sådant som du vet intresserar henne eller honom är alltid säkra kort på roliga presenter.

Tänk på att presenter absolut inte behöver vara fysiska produkter. Roliga upplevelser är en höjdare att ge som upplevelsepresent! Finns det inget passande upplevelse att köpa på nätet? Då är det bara att skapa sin egen. Överraska med en rolig teaterföreställning eller runda bowling. Endast fantasin sätter gränser för vilka roliga upplevelsepresenter du kan ge bort. Ett bra val som roliga julklappar till alla du älskar att umgås med.

Personifiering för roligare presenter

Personliga presenter är en presentkategori som presentguiden brinner lite extra för. Att få en badrock med broderat namn eller en t-shirt med foto är alltid roligt. Här kan du skoja till det rejält! Har du ett roligt smeknamn eller tokigt foto? Använd dessa och beställ hem roliga presenter med personifiering. Med över hundra presenttips är det enkelt att hitta en passande gåva.

Några exempel på presenter som känns bra att ge en humoristisk touch;

 • Dörrmatta med namn –  Lägg till en rolig hälsningsfras som ger alla besökare ett gott skratt så fort de kliver innanför dörren. Här är det möjligt att kombinera text och fotografier!
 • Strumpor med foto – Hur roliga kan ett par strumpor vara egentligen? Designar du dem med ett speciellt foto så blir det en väldigt rolig present! Återigen är möjligheterna stora och din present kommer garanterat uppfattas som hur kul som helst.
 • Fotopussel – Present med dubbel glädje. Först och främst är det väldigt roligt att lägga pussel. Är motivet dessutom roligt så kommer presenten ge en härlig nyfikenhet ju flera pusselbitar som kommer på plats! Kolla in många bra presenttips på roliga pussel.
Hitta rolig present - Presenttips på humoristiska presenter

Kategorier – Med många roliga presenter

Har du scrollat igenom alla presenttips på roliga presenter men fortfarande inte hittat en tillräckligt rolig present? Presentjakten går vidare med att kolla in tipsen i några populära kategorier.

Sällskapsspel – Roligt tillsammans

Spel överlag är nästan alltid roliga presenter eftersom de flesta uppskattar att samla vänner, familj och släkt runt bordet. Som tur är finns det gott om roliga sällskapsspel du kan ge som presenter. Denna sortens spel går det aldrig att få för många av. Därför gör sig gåvan bra att ge när du letar efter något roligt till barn eller vuxna. Välj ut det roligaste spelet du kan hitta och så kommer säkert födelsedagen eller julafton bli så mycket roligare, för er allihopa.

Stora gosedjur – Roliga presenter med gigantiska mått

Söker du efter roliga presenter till barn? Då rekommenderar vi att du kollar in vår stora guide för att hitta stora gosedjur. Nallebjörnar, lejon och enhörningar som mäter väldigt många centimeter är utan tvekan en rolig present! Dock är det viktigt att du vet att personen som ska få gosedjuret har stor plats i hemmet. Att trycka in en stor nallebjörn på 200 cm i en liten enrummare kanske inte är att rekommendera.

Hoppas du känner att tipsen varit bra och att du hittar de bästa och roligaste presenterna att ge bort!

Roliga julklappar - Julklappstips

Roliga julklappar – Julklappstips

Står roliga julklappar på inköpslistan så behövs det många humoristiska julklappstips. För att maximera chansen att hitta roliga prylar att ge som julklapp till henne eller honom så kommer här några julklappskategorier som säkert kommer mottages med ett leende på läpparna. Tänk på att det du tycker är roligt inte nödvändigtvis behöver något som mottagaren uppfattar som humoristiskt. Utgå allt från personen som ska få julklappen. Älskar din pojkvän att spela padel över allt annat? Då kommer allt som har med sporten att göra bli en rolig julklapp till honom. Uppskattar mamma att tillbringa tid ute i trädgården? Då kommer en cool trädgårdstomte gå hem som rolig julklapp till henne.

 • Roliga reseprylar: Vi är många som tycker det roligaste som finns är att åka på resa. För att göra resan så skön som möjligt så kommer julklappar som nackkudde, sovmask eller små frågespel göra succé. Dessa julklappstips kanske inte är roliga i sig men eftersom prylarna är del i något större så tycker Presentguiden de trots allt kan klassificeras in som roliga julklappar. Se alla rese-julklappar för att upptäcka vilka julklappar som kan vara aktuella till julen som stundar.
 • Dryckesjulklappar: Att dricka öl, vin eller champagne är något som de flesta tycker är hur roligt som helst, inte sant? Därför är till exempel öl julklappar såsom en bok om öl, graverade ölglas eller en kapsylöppnarna med foto roliga julklappar. Önskas julklappstips på flera olika drycker hittar du många flera tips genom att välja i menyn. Där finns sidor  med kaffe presenter, te presenter, vin presenter och många andra drycker.
 • Roliga julklappar till pojkvän: Ge honom ett par kalsonger han sent kommer att glömma, ett par kallingar med eget foto! Din älskling kommer garanterat tycka din julklapp är väldigt roligt och det är inte svårt att gissa att han har ett par nya favoritkalsonger. Likt vi varit inne på så är fotopresenter utmärkta roliga julklappar där det finns stora möjligheter att skoja till det rejält. Blanda roliga foton med text och skapa en unik julklapp som aldrig kommer glömmas bort.

För att hitta ännu flera tips på roliga julklappar se Presentguiden sida där vi samlar alla julklappstips till julen 2023.

Roliga julklappar - Fula jultröjor

Söker du efter en rolig julklapp som garanterat kommer göra allas eran jul så mycket skojigare? Då ska du slå till på jultröjor till alla du känner! Att bära en rolig jultröja kommer garanterat göra så alla i jultröjans närhet kommer le brett.

Lyckas med roliga presenter – Tre punkter för succé

Det mesta kan ges bort på ett roligt sätt. Hur torr och tråkig en produkt än är så går det att hitta en humoristisk vinkel. Här kommer några tips vad hur du kan fixa de roligaste presenterna.

 • Slå in gåvan på ett roligt sätt. Använd dig av annorlunda presentpapper eller skriv ett gratulationskort som får personen att tappa hakan. Att dra ett skämt som är speciellt för er är ett typiskt exempel på hur du kan göra så öppnandet av paketet blir roligare. Tänk på att roliga presenter är helheten med allt från innehåll till utseende på paketet.

  En klassiker när det kommer till att slå in presenter på humoristiska vis är lådan i lådan. Börja med att slå in produkten som vanligt. Lägg sedan det färdiga paketet i en större box, som även den slås in. Upprepa så många gånger du kan.

 • Ge bort något väldigt billigt och enkelt till en början. Håll minen ett tag innan din riktiga present överlämnas. Satsa på roliga prylar som inte kostar mer än en tia eller så. Kommer personen gå på din fint eller genomskåda dig?

 • Roliga presenter i form av upplevelser är ofta väldigt uppskattat att få. För att skoja till det hela ytterliga så säg inte vart ni ska. Säg till hur klädseln ska vara och hämta sedan upp personen som ska bli överraskad. Överraskningsmoment är ofta roliga, men förvissa dig om att hon eller han du överraskar tycker det är okej.

Sprid humor och glädje med roliga presenter, välj din plattform!

Roliga presenter & julklappar

Uppdaterades 9 maj, 2023