Skrattgaranti – Upptäck de roligaste presenterna online

Hos Presentguiden tror vi att skratt är en av livets största glädjeämnen. Och vad kan vara bättre än att ge bort en present som får mottagaren att dra på smilbanden? Roliga presenter är inte bara en skrattretare, de är ofta de mest minnesvärda gåvorna som kan lysa upp någons dag, vecka eller till och med år!

När vi tänker på presenter, går våra tankar ofta till något fint, praktiskt eller kanske till och med lyxigt. Men det finns en hel värld av roliga, knasiga och unika presenter där ute som väntar på att bli upptäckta. Dessa presenter har kraften att förvandla en vanlig dag till en oförglömlig upplevelse, fylld med skratt och glädje.

Tänk dig att ge bort en t-shirt med ett skämtsamt tryck som passar mottagarens personlighet till punkt och pricka. Eller kanske en mugg som förvandlas när man häller i varmt vatten och avslöjar ett roligt meddelande. Det finns också en uppsjö av skojiga spel och prylar som kan bli kvällens höjdpunkt på nästa familjeträff eller fest.

Det bästa med roliga presenter är att de ofta skapar en gemenskap. De blir samtalsämnen, skapar skratt och förenar människor. Och i en tid när vi alla kan behöva lite extra glädje, kan en rolig present vara precis det som behövs för att sprida lite ljus.

Men det är inte bara skrattet i sig som gör dessa presenter så speciella. Det är tanken bakom. När du ger bort något roligt, säger du i princip: ”Jag vill att du ska må bra. Jag vill att du ska skratta. Jag bryr mig om din lycka.” Och det, kära vänner, är en kraftfull gåva i sig.

Så nästa gång du letar efter den perfekta presenten, varför inte tänka utanför boxen och överväga något som garanterat kommer att få mottagaren att skratta högt? Livet är för kort för att inte njuta av de små, roliga stunderna!

Hitta roliga presenter & julklappar – Alla presenttips på roliga prylar oktober 2023

I en värld där allt kan kännas förutsägbart, varför inte bryta mönstret med en riktigt rolig present? En gåva som inte bara överraskar, utan som också får mottagaren att skratta högt. Här på Presentguiden älskar vi det oväntade, det lilla twistade, det som får en att tänka ”vad i hela friden?”. Så om du är trött på de vanliga presenterna och vill ge något som verkligen sticker ut, har du kommit rätt. Vi har grävt djupt, letat i varje hörn och samlat de mest skojfriska, knasiga och helt enkelt fantastiska presenttipsen. Låt oss tillsammans göra världen lite roligare, en present i taget!

2023-08-17T09:08:58+00:00

Rubiks kub

Klassiskt tidsfördriv där det gäller att snurra på kuben så siffror, färger eller motiv blir så enhetligt som möjligt. Present från 50 kr styck.

 • OBS: Du har endast sett en väldigt liten del av alla tips på roliga presenter på nätet.. totalt har presentguiden valt ut över 350 presenttips på humoristiska och glädje prylar till både barn & vuxna!

Handla roliga presenter på nätet

I den digitala tidsålder vi lever i är det fantastiskt hur enkelt det är att hitta den perfekta presenten med bara några klick. E-handel har revolutionerat vår shoppingupplevelse, och när det gäller att hitta roliga presenter, finns det en hel värld av webbplatser som väntar på att utforskas från bekvämligheten av ditt eget hem. Men med så många alternativ, var börjar man? Oroa dig inte, Presentguiden har grävt djupt i internetdjungeln för att hitta de bästa e-handelsplatserna som specialiserar sig på roliga och unika presenter. Så sätt dig bekvämt, brygg en kopp te och förbered dig på att dyka in i en värld av skratt, överraskningar och fantastiska fynd. Och det bästa av allt? Inget behov av att trängas i butiker eller stå i kö. Här kommer en guide till de bästa online-butikerna som garanterat kommer att göra ditt presentletande till ett nöje!

Roliga presenter - Porträtt i kunglig miljö - Kul julklapp

Är du på jakt efter roliga presenter som kommer bli ett kärt minne för all framtid? Då är ett hett tips att ge en personlig tavla, i kunglig stil. Ladda upp ett fotografi av personen som ska få gåvan och låt sedan en skicklig konstnär fixa resten. Garanterat en rolig present som kommer sticka ut från alla övriga presenter!

Personliga strumpor med egen bild

Personliga strumpor med egen bild är garanterat en rolig present som kommer gå hem till precis alla. Välj bland mängder av fina strumpmönster och ladda sedan upp en bild på det ansikte som ska pryda strumporna. Tänk på att du även kan välja husdjur eller andra bilder.

Roliga julklappar - Julklappstips på prylar som får folk att skratta

Hur roliga kan presenter vara? Ungefär så roliga som prylarna som finns hos denna omåttligt populära butik på nätet! Letar du efter roliga presenter så får du absolut inte missa att kolla in alla presenttips som e-handlaren har valt ut inom kategorin.

Att uppleva är roligt och därför är upplevelsepresenter en utmärkt val av rolig present till både henne och honom. Att beställa upplevelse på nätet går dessutom fort och är därmed optimala roliga presenter i sista minuten.

Presenttips på roliga presenter - Tips till barn & vuxna

Känd för humoristiska presenter som levereras med punktlighet. Perfekta stället att besöka när du vill skicka roliga presenter direkt till mottagaren.

Eftersom det är du själv som bestämmer gravyr, foto eller brodyr finns det inge begränsningar för hur roliga presenter kan bli. Leveranstiderna är ungefär en vecka så lägg beställningen idag redan. Ett populärt ställe att shoppa roliga julklappar från!

De flesta av kungens 25000 produkter kan säkert klassificeras som roliga presenter. Stället att shoppa roliga tillbehör på för att förgylla födelsedagen, julafton, kräftskivan eller vilket än tillfället må vara.

Så många roliga presenter & julklappar som dessutom ofta erbjuds till riktigt konkurrenskraftiga priser. Med över 200 stycken modellkit & byggsatser är det enkelt att hitta en kul present hos butiken.

Att kombinera det roliga med det smarta kan inte bli annat än en succéartat julklapp, inte sant? Supersmarta prylar som garanterat kommer känns som intressanta julklappstips, spana in tipsen nu.

Tror du personen som ska få din present att det är roligt att bygga ihop byggsatser? Då är detta butiken att besök för att maximera dina chanser att hitta den roligaste presenten! Mängder av vackra modellkit i trä eller metall.

Är den roliga presenten till barn så känns leksaksbilar som ett säkert presentval. Är det just bilar som efterfrågas så finns det bara en naturlig e-handel att besöka, denna! Mängder av presenter som garanterat kommer resultera i roliga stunder.

Kortspel är något som kan samla vänner och familj för roliga partier. Ännu roligare blir det om kortleken är personlig. Butiken har många klassiska spel, där du kan välja bilder på korten. Billiga presenter som garanterat kommer gå hem till såväl vuxna som till barn. Väldigt omtyckt ställe för att shoppa roliga julklappar, som du själv har satt din humoristiska prägel på.

Mängder av roliga presenter & julklappar som passar såväl små barn som till vuxna. En väldigt rolig aspekt är det billiga priset. Att shoppa gåvor till bra priser är alltid lite roligt än när man bli halvt ruinerad, eller hur?

Roliga presenter - SUP bräda - Rolig vattenaktivitet för vuxna och barn

Önskar du ge bort en rolig present som kommer resultera i många och långa dagar på vattnet? Då ska du välj en SUP bräda! Stand Up Paddle är omåttligt populärt och kan utföras av såväl vuxna som av barn. Ett grymt bra presenttips när du söker roliga presenter om du frågar oss på Presentguiden!

Roliga presenter - Förkläden med text - Julklappar under 200 kr

Julen , den tid då vi strävar efter att hitta den perfekta balansen mellan tankefullhet och humor när vi väljer presenter. Ett förkläde med roliga texter prickar precis den balansen. Varför? Tänk på det: julen är inte bara en högtid för gåvor, utan också för matlagning och bakning. Att ge bort ett förkläde med en humoristisk twist till någon som älskar att stå i köket är både praktiskt och festligt!

Ett roligt förkläde blir inte bara en höjdpunkt när familjen samlas i köket för att förbereda den stora julmiddagen, utan det blir också en samtalsstartare. Varje gång förklädet bärs, påminns bäraren om skratt, kärlek och den glädje som kom med gåvan. Och vem vet? Det kan även inspirera till några extra skratt och minnesvärda stunder i köket.

Så, om du letar efter den där julklappen som kombinerar nytta med nöje, och som garanterat kommer att få mottagaren att le varje gång den används, så kan du inte gå fel med ett förkläde med roliga texter. Det är den perfekta blandningen av hjärta och humor för julklappsäsongen!

Frågor & svar – För att bli expert på roliga presenter

Välkommen till Presentguiden – din ultimata källa för att hitta de roligaste presenterna och julklapparna på nätet! I en värld där allt fler söker efter det unika och minnesvärda, anser vi det vara avgörande att vara den ledande sajten i just detta segment. Men varför är det så viktigt för oss? Jo, för att vi vet att en rolig present eller julklapp inte bara skapar ett ögonblick av glädje, utan ofta blir en varaktig påminnelse om relationer och goda tider.

Att vara ledande inom detta område innebär att vi erbjuder mer än bara produktrekommendationer; vi erbjuder en helhetsupplevelse. Det inkluderar allt från hur du väljer den perfekta roliga presenten till kreativa inslagningstips och hur du gör din gåva extra personlig. Vår ambition är att ge dig verktygen att inte bara ge en present, utan att skapa en upplevelse som kommer att bli ihågkommen länge. Tack för att du låter Presentguiden vara din guide i jakten på de roligaste och mest unika presenterna!


Vad gör en present ”rolig” och när är det lämpligt att ge en sådan present?

En rolig present är oftast en gåva som lockar fram skratt eller ger en oväntad överraskning. Den kan vara unik, udda, eller så kanske den innehåller en intern skämt mellan dig och mottagaren. Det som gör en present rolig kan variera från person till person, beroende på individuell humor och personlighet. Det är lämpligt att ge en rolig present i en avslappnad och informell miljö eller vid speciella tillfällen som födelsedagar, examensdagar, och jubileum där stämningen är glad och uppsluppen.


Vilka är de mest populära typerna av roliga presenter?

Populära typer av roliga presenter kan inkludera allt från prylar med humoristiska inslag och spel till erfarenheter som flygande trampolinparker eller escape rooms. Böcker med roliga citat, t-shirts med smarta eller roliga tryck och tekniska prylar som gör något oväntat är också ofta populära val. Det breda utbudet gör att det finns något för alla smaker.


Hur kan du anpassa en rolig present så att den passar mottagarens personlighet?

För att en rolig present ska slå an rätt är det viktigt att ta hänsyn till mottagarens personlighet och smak. Känner du personen väl, kanske du vet om en specifik humoristisk genre eller intresse som kan vägleda ditt val. En personlig touch, som en handskriven lapp eller en specialgjord förpackning, kan också göra en stor skillnad och göra presenten mer minnesvärd.


Finns det några ”roliga” presenter som kan uppfattas som olämpliga eller opassande?

Det är alltid viktigt att vara medveten om mottagarens personliga och kulturella bakgrund när du väljer en rolig present. Vad som är roligt för en person kan vara olämpligt eller till och med kränkande för en annan. Försök att undvika presenter som kan vara känsliga på grund av politiska, religiösa eller kulturella anledningar, om du inte är helt säker på att det skulle vara uppskattat.


Hur kan man göra en DIY (Gör Det Själv) rolig present?

En DIY rolig present har den extra fördelen av att vara handgjord, vilket ofta uppskattas. Du kan exempelvis skapa en ”överlevnadskit” för kontoret med små roliga saker som stressbollar och godis, eller varför inte en personlig bildkollage med roliga minnen? Det viktigaste är att din DIY-present reflekterar både din och mottagarens personliga stil och humor.


Vad bör man tänka på vid inslagning och presentation av en rolig present?

Inslagningen är nästan lika viktig som själva presenten när det kommer till roliga gåvor. Du kan använda färgglatt papper, inkludera en rolig kort eller kanske till och med göra inslagningen till en del av skämtet. T.ex. kan en multi-lager-inslagning som kräver flera minuter att öppna addera en extra humoristisk dimension till din present. Det är allt som allt en del av upplevelsen och bör vara lika genomtänkt som presenten själv.


Humor förlänger livet

Säger vi inte ofta att skratt är den bästa medicinen? I den hektiska vardagen är det ibland just det där skrattet, det oväntade och oförutsedda, som lyser upp dagen och ger oss en paus från vardagens måsten. När vi firar speciella tillfällen som födelsedagar, jubileer och framförallt den stämningsfulla julafton, blir sökandet efter roliga presenter inte bara ett sätt att underhålla, utan också att visa vår omtanke.

När du letar efter den perfekta gåvan, fundera verkligen över vad mottagaren tycker är roligt. Är det kanske något inom humor, en bok, film eller något spel? Att kunna koppla deras intressen till roliga julklappar gör att du inte bara visar att du bryr dig, men också att du känner dem väl. Och det är ju det som gör en present personlig och värdefull.

Det är lätt att glömma att presenter inte alltid behöver vara något man kan hålla i handen. Roliga upplevelser kan ofta överträffa alla förväntningar. Kanske en stand-up show, en komediklubbkväll eller varför inte en överraskande improvisationskurs? Om du inte kan hitta den perfekta upplevelsen online, var kreativ och skapa din egen. En spontan dag ute med roliga aktiviteter, kanske en skratt-yoga-session eller en överraskningsresa till ett humoristiskt museum.

Möjligheterna är verkligen oändliga när det gäller att tänka utanför boxen. Och att ge bort sådana unika och roliga upplevelsepresenter blir inte bara minnesvärda, de blir även utmärkta roliga julklappar. Så när du funderar över vilken present du ska ge, kom ihåg att det ofta är skratten, glädjen och de oväntade överraskningarna som gör störst intryck. Låt dina roliga presenter bli höjdpunkten i varje firande!

Personifiering för roligare presenter

Personliga presenter är en presentkategori som presentguiden brinner lite extra för. Att få en badrock med broderat namn eller en t-shirt med foto är alltid roligt. Här kan du skoja till det rejält! Har du ett roligt smeknamn eller tokigt foto? Använd dessa och beställ hem roliga presenter med personifiering. Med över hundra presenttips är det enkelt att hitta en passande gåva.

Några exempel på presenter som känns bra att ge en humoristisk touch;

 • Dörrmatta med namn –  Lägg till en rolig hälsningsfras som ger alla besökare ett gott skratt så fort de kliver innanför dörren. Här är det möjligt att kombinera text och fotografier!
 • Strumpor med foto – Hur roliga kan ett par strumpor vara egentligen? Designar du dem med ett speciellt foto så blir det en väldigt rolig present! Återigen är möjligheterna stora och din present kommer garanterat uppfattas som hur kul som helst.
 • Fotopussel – Present med dubbel glädje. Först och främst är det väldigt roligt att lägga pussel. Är motivet dessutom roligt så kommer presenten ge en härlig nyfikenhet ju flera pusselbitar som kommer på plats! Kolla in många bra presenttips på roliga pussel.
Hitta rolig present - Presenttips på humoristiska presenter

Kategorier – Med många roliga presenter

Har du scrollat igenom alla presenttips på roliga presenter men fortfarande inte hittat en tillräckligt rolig present? Presentjakten går vidare med att kolla in tipsen i några populära kategorier.

Sällskapsspel – Roligt tillsammans

Spel överlag är nästan alltid roliga presenter eftersom de flesta uppskattar att samla vänner, familj och släkt runt bordet. Som tur är finns det gott om roliga sällskapsspel du kan ge som presenter. Denna sortens spel går det aldrig att få för många av. Därför gör sig gåvan bra att ge när du letar efter något roligt till barn eller vuxna. Välj ut det roligaste spelet du kan hitta och så kommer säkert födelsedagen eller julafton bli så mycket roligare, för er allihopa.

Stora gosedjur – Roliga presenter med gigantiska mått

Söker du efter roliga presenter till barn? Då rekommenderar vi att du kollar in vår stora guide för att hitta stora gosedjur. Nallebjörnar, lejon och enhörningar som mäter väldigt många centimeter är utan tvekan en rolig present! Dock är det viktigt att du vet att personen som ska få gosedjuret har stor plats i hemmet. Att trycka in en stor nallebjörn på 200 cm i en liten enrummare kanske inte är att rekommendera.

Hoppas du känner att tipsen varit bra och att du hittar de bästa och roligaste presenterna att ge bort!

Roliga julklappar - Julklappstips

Roliga julklappar – Julklappstips

Står roliga julklappar på inköpslistan så behövs det många humoristiska julklappstips. För att maximera chansen att hitta roliga prylar att ge som julklapp till henne eller honom så kommer här några julklappskategorier som säkert kommer mottages med ett leende på läpparna. Tänk på att det du tycker är roligt inte nödvändigtvis behöver något som mottagaren uppfattar som humoristiskt. Utgå allt från personen som ska få julklappen. Älskar din pojkvän att spela padel över allt annat? Då kommer allt som har med sporten att göra bli en rolig julklapp till honom. Uppskattar mamma att tillbringa tid ute i trädgården? Då kommer en cool trädgårdstomte gå hem som rolig julklapp till henne.

 • Roliga reseprylar: Vi är många som tycker det roligaste som finns är att åka på resa. För att göra resan så skön som möjligt så kommer julklappar som nackkudde, sovmask eller små frågespel göra succé. Dessa julklappstips kanske inte är roliga i sig men eftersom prylarna är del i något större så tycker Presentguiden de trots allt kan klassificeras in som roliga julklappar. Se alla rese-julklappar för att upptäcka vilka julklappar som kan vara aktuella till julen som stundar.
 • Dryckesjulklappar: Att dricka öl, vin eller champagne är något som de flesta tycker är hur roligt som helst, inte sant? Därför är till exempel öl julklappar såsom en bok om öl, graverade ölglas eller en kapsylöppnarna med foto roliga julklappar. Önskas julklappstips på flera olika drycker hittar du många flera tips genom att välja i menyn. Där finns sidor  med kaffe presenter, te presenter, vin presenter och många andra drycker.
 • Roliga julklappar till pojkvän: Ge honom ett par kalsonger han sent kommer att glömma, ett par kallingar med eget foto! Din älskling kommer garanterat tycka din julklapp är väldigt roligt och det är inte svårt att gissa att han har ett par nya favoritkalsonger. Likt vi varit inne på så är fotopresenter utmärkta roliga julklappar där det finns stora möjligheter att skoja till det rejält. Blanda roliga foton med text och skapa en unik julklapp som aldrig kommer glömmas bort.

För att hitta ännu flera tips på roliga julklappar se Presentguiden sida där vi samlar alla julklappstips till julen 2023.

Roliga julklappar - Fula jultröjor

Söker du efter en rolig julklapp som garanterat kommer göra allas eran jul så mycket skojigare? Då ska du slå till på jultröjor till alla du känner! Att bära en rolig jultröja kommer garanterat göra så alla i jultröjans närhet kommer le brett.

Lyckas med roliga presenter – Tre punkter för succé

Det mesta kan ges bort på ett roligt sätt. Hur torr och tråkig en produkt än är så går det att hitta en humoristisk vinkel. Här kommer några tips vad hur du kan fixa de roligaste presenterna.

 • Slå in gåvan på ett roligt sätt. Använd dig av annorlunda presentpapper eller skriv ett gratulationskort som får personen att tappa hakan. Att dra ett skämt som är speciellt för er är ett typiskt exempel på hur du kan göra så öppnandet av paketet blir roligare. Tänk på att roliga presenter är helheten med allt från innehåll till utseende på paketet.

  En klassiker när det kommer till att slå in presenter på humoristiska vis är lådan i lådan. Börja med att slå in produkten som vanligt. Lägg sedan det färdiga paketet i en större box, som även den slås in. Upprepa så många gånger du kan.

 • Ge bort något väldigt billigt och enkelt till en början. Håll minen ett tag innan din riktiga present överlämnas. Satsa på roliga prylar som inte kostar mer än en tia eller så. Kommer personen gå på din fint eller genomskåda dig?

 • Roliga presenter i form av upplevelser är ofta väldigt uppskattat att få. För att skoja till det hela ytterliga så säg inte vart ni ska. Säg till hur klädseln ska vara och hämta sedan upp personen som ska bli överraskad. Överraskningsmoment är ofta roliga, men förvissa dig om att hon eller han du överraskar tycker det är okej.

Roliga presenter & julklappar

Sprid humor och glädje med roliga presenter, välj din plattform!

Uppdaterades 24 september, 2023