Personliga presenter

Unika presenter med personlig touch

Personliga presenter till honom & henne är utan tvekan bland det bästa du kan välja att ge bort. Att få en present som är helt unik medför en rad fördelar. Den viktigaste fördelen är att mottagaren kommer känna att din unika gåva är speciellt utvald, vilket såklart stämmer. Bara att lägga ner tiden som krävs gör att den personifierade presenten kommer resultera i ett högt värde.

Det krävs lite mer tanke och finess bakom personliga presenter. Majoriteten av oss kommer dock att älska denna sortens presenter bäst av allt! Gravyr, brodyr och foton är de främsta, och enklaste valmöjligheterna. Därför har presentguiden gjort det yttersta för att leta fram nätets bästa presenttips på presenter, som alla levereras med den personliga prägel du valt att sätta.

Innehållsförteckning för sidan personliga presenter:

Presenttips

Ta del av följande presenttips som består av graverade, broderade och fotopresenter. Tipsen är utvalda från några av Sveriges bästa butiker på nätet inom personliga presenter. Tänk på att dessa presenter kan behöva några dagar extra på sig för att bli levererade hem till dig.

Butiker på nätet – Med bra personliga presenter

Besök butiken
Besök butiken
Besök butiken
Besök butiken
Gravyrpresent - Tips på graverade presenter - Personligt med gravyr

Gravyrpresent för bestående minnen

Allra flest presenttips på denna sida består av graverade presenter. Givetvis är det du som bestämmer gravyr, och dina val resulterar i en helt unik gåva. Under de senaste åren har allt fler butiker på nätet börjat med lyxiga produkter som går att beställa med gravyr. Därför är det idag lättare än någonsin att överraska med smycken, köksredskap- och tillbehör, glas och mycket annat med graverad text.

Lägg ordern idag

Din gravyr present bör beställas i god tid. Eftersom presenten måste bearbetas i gravyrmaskinen så kan vi räkna med någon dags längre leveranstid för dessa presenter. Till hundratals positiva faktorer så finns det dock en negativ aspekt med graverad present. Produkten går inte att lämna tillbaka, om det inte blivit något fel på själva graveringen. Var noga med att välja rätt ord från början. Ett tips är att lägga ner några minuter extra på att få till designen på bästa möjliga sätt. Det går som sagt inte att ändra sig när presenten börjat bli personifierad med gravyr.

Personliga present till henne - Bra presenttips - Gravyr/brodyr/foto

Säkra presentval åt henne

Till en början så vet du nog bäst vad hon skulle bli glad åt, inte sant? När det kommer till personliga presenter till henne så är det dock några presenttips som sticker ut. Smycken är säkert de flest flickor, tjejer och kvinnor önskar sig i present. Att få ett personlig halsband med personifiering kommer majoriteten att älska! Känner du att hon har många smycken redan? Eftersom det behövs en box att samla alla smycken i så är ett personligt smyckeskrin den bästa presenten.

Uppskattar hon ett glas vin ibland? Då kommer graverat vinglas bli den utmärkta personliga gåvan att överraska henne med! Börja alltid med att fundera vad som intresserar henne, smaker och vad som behövs. Beroende på om hon är din mamma, flickvän eller syster kan presenterna se lite olika ut. Hoppas presentguiden kan guida dig till några nya favoritpresenter med personlig prägel!

Personliga presenter till barn

Barn gillar också unikt & personligt

Barn kommer också bli glada av unika saker. Vad är då bra personliga barnpresenter då? Ett bra presenttips tycker vi är väska med broderat namn. Den kan inte klasskompisarna ta miste på. Skulle väskan råka komma på villovägar så är det stor möjlighet den kommer tillrätta. Är barnet under 10 år kommer personliga gosedjur göra stor succé som presenter. Även fast det finns personliga presenter till barn som endast är något år så känns snuttefiltar och liknande gåvor lite överskattad. I vilken ålder som barnet kan uppskatta personifierade produkter är en känsla du säkert besitter.

Personliga presenter till honom

Personifierade glas till honom

Män kan lätt få en förkärlek till öl, whisky eller snus. Letar du personliga presenter till honom som har något av alternativen på sin topplista? Då har vi tur, det finns nämligen gott om både glas och snusdosor som kan beställas personliga!

Förutom onyttigheter så finns givetvis en rad andra bra valmöjligheter till honom. Gillar han matlagning så blir en exklusiv kockkniv, broderat förkläde eller graverad skärbräda ett välkommet tillskott i köket. Välj och vraka bland presenttipsen på unika presenter och du kommer hitta en bra personlig present.

Tipsa om presenttipsen på personliga presenter, välj din plattform!