Personliga presenter

Alla presenttips du kan göra personliga

Gravyrpresenter – Brodyrpresenter – Fotopresenter

Utvalda från nätets bästa butiker inom personifierade gåvor

Uppdaterade tips för 2022

Unika presenter med personlig touch

Söker du efter bra personliga presenter på nätet? Vi tycker du är helt rätt ute eftersom dessa presenter utan tvekan är bland det bästa du kan välja att ge till henne & honom! Att få en present som är helt unik medför en rad fördelar. Den viktigaste fördelen är att mottagaren kommer känna att din unika gåva är speciellt utvald, vilket såklart stämmer. Genom att lägga ner tiden som krävs gör att den personifierade presenten kommer resultera i ett högt värde. En genomtänkt present är ofta de presenter som känns bäst, eller vad tycker ni? Både att ge bort samt att bli uppvaktad med.

Det krävs lite mer tanke och finess bakom personliga presenter. Majoriteten av oss kommer dock att älska denna sortens presenter bäst av allt! Gravyr, brodyr och foton är de främsta, och enklaste valmöjligheterna. Därför har presentguiden gjort det yttersta för att leta fram nätets bästa presenttips på presenter, som alla levereras med den personliga prägel du valt att sätta.

Hitta enkelt hundratals bra personliga presenter med de tips som följer nedan. Tänk dock på att vara ute i god tid! När det kommer till personifiering så brukar i regel leveranstiderna vara lägre än vid andra orders. Eftersom presenten säkert är för ett speciellt tillfälle är det såklart viktigt att gåvan levereras innan den dagen.

Innehållsförteckning för sidan personliga presenter:

Presenttips – Med din personifiering

Ta del av följande presenttips som består av graverade, broderade och fotopresenter. Tipsen är utvalda från några av Sveriges bästa butiker på nätet inom personliga presenter. Tänk på att dessa presenter kan behöva några dagar extra på sig för att bli levererade hem till dig.

Butiker på nätet – Med bra personliga presenter

Besök butiken
Besök butiken
Besök butiken
Besök butiken
Gravyrpresent - Tips på graverade presenter - Personligt med gravyr

Gravyrpresent för bestående minnen

Allra flest presenttips på denna sida består av graverade presenter. Givetvis är det du som bestämmer gravyr, och dina val resulterar i en helt unik gåva. Under de senaste åren har allt fler butiker på nätet börjat med lyxiga produkter som går att beställa med gravyr. Därför är det idag lättare än någonsin att överraska med smycken, köksredskap- och tillbehör, glas och mycket annat med graverad text.

Lägg ordern idag

Din gravyr present bör beställas i god tid. Eftersom presenten måste bearbetas i gravyrmaskinen så kan vi räkna med någon dags längre leveranstid för dessa presenter. Till hundratals positiva faktorer så finns det dock en negativ aspekt med graverad present. Produkten går inte att lämna tillbaka, om det inte blivit något fel på själva graveringen. Var noga med att välja rätt ord från början. Ett tips är att lägga ner några minuter extra på att få till designen på bästa möjliga sätt. Det går som sagt inte att ändra sig när presenten börjat bli personifierad med gravyr.

Personliga present till henne - Bra presenttips - Gravyr/brodyr/foto

Säkra presentval åt henne

Till en början så vet du nog bäst vad hon skulle bli glad åt, inte sant? När det kommer till personliga presenter till henne så är det dock några presenttips som sticker ut. Smycken är säkert de flest flickor, tjejer och kvinnor önskar sig i present. Att få ett personlig halsband med personifiering kommer majoriteten att älska! Känner du att hon har många smycken redan? Eftersom det behövs en box att samla alla smycken i så är ett personligt smyckeskrin den bästa presenten.

Uppskattar hon ett glas vin ibland? Då kommer graverat vinglas bli den utmärkta personliga gåvan att överraska henne med! Börja alltid med att fundera vad som intresserar henne, smaker och vad som behövs. Beroende på om hon är din mamma, flickvän eller syster kan presenterna se lite olika ut. Hoppas presentguiden kan guida dig till några nya favoritpresenter med personlig prägel!

Personliga presenter till barn

Barn gillar också unikt & personligt

Barn kommer också bli glada av unika saker. Vad är då bra personliga barnpresenter då? Ett bra presenttips tycker vi är väska med broderat namn. Den kan inte klasskompisarna ta miste på. Skulle väskan råka komma på villovägar så är det stor möjlighet den kommer tillrätta. Är barnet under 10 år kommer personliga gosedjur göra stor succé som presenter. Även fast det finns personliga presenter till barn som endast är något år så känns snuttefiltar och liknande gåvor lite överskattad. I vilken ålder som barnet kan uppskatta personifierade produkter är en känsla du säkert besitter.

Personliga presenter till honom

Personifierade glas till honom

Män kan lätt få en förkärlek till öl, whisky eller snus. Letar du personliga presenter till honom som har något av alternativen på sin topplista? Då har vi tur, det finns nämligen gott om både glas och snusdosor som kan beställas personliga!

Förutom onyttigheter så finns givetvis en rad andra bra valmöjligheter till honom. Gillar han matlagning så blir en exklusiv kockkniv, broderat förkläde eller graverad skärbräda ett välkommet tillskott i köket. Välj och vraka bland presenttipsen på unika presenter och du kommer hitta en bra personlig present.

Därför är personliga presenter bäst

  • Att känna att produkten är speciellt formad för just mig är en oslagbar känsla. Därför är personliga presenter bland det absolut bästa du kan välja i present! Ett par graverade ord lyfter upp vilket gåva som helst flera snäpp. Likaså broderat namn på ett förkläde eller morgonrock. Presenterna som finns att välja på är många så det är lätt att hitta något passande.

  • Tiden är alltid en kritisk faktor när det kommer till presenter för speciella tillfällen. Därför är det väldigt viktigt att vara ute i god tid innan din personliga present ska överlämnas. Eftersom bearbetning kräver mera jobb så innebär det också att tiden att få presenten levererad är något längre än normalt. Detta är extra viktigt att tänka på vid högtider som mors dag, fars dag och veckorna innan julafton.

  • Det går inte att skicka personliga presenter i retur. Av naturliga skäl så är ju produkten personifierad för endast en person. Var därför noggrann och lägg ner tillräckligt med tid för att kontrollera eventuella stavfel och datum. Att få hem sin bröllopspresent med fel datum är inte alls roligt!

Frågor & svar – Om personliga presenter

Det särklass viktigaste är att du väljer foton eller text som ska graveras väldigt noga. Eftersom personliga presenter inte går att skicka i retur så gäller det att göra rätt direkt. Att använda fel datum på en bröllopspresent eller att råka stava fel på alla hjärtans dag är såklart aldrig roligt. Därför är det viktigt att ta gott om tid på dig och dubbelkolla så att du är nöjd med dina personliga presenter, innan du lägger varorna i varukorgen.

Har du hittat en bra present där butiken inte erbjuder personifiering? Att fixa sina graverade presenter själv är fullt möjligt, men kräver en större uppoffring av din tid. Sök efter lokala företag som erbjuder gravyr och hör om det är möjligt att göra presenterna du har i tanken mer personliga. Eftersom det är så många bra butiker som är inriktade på personliga presenter så skulle vi rekommendera dig att försöka hitta en passande produkt hos något av dessa.

Gåvor med foto är oerhört populärt, inte minst för att dessa presenter även är billiga. Leveranstiderna varierar beroende på vilken present du beställer men en grundregel för att få personliga presenter med foto levererade är en vecka. Värt att tänka på är att butikerna ofta skriver ut från x antal dagar. Notera just ordet från och att leveranstiderna kan bli betydligt längre. Därför är det av högst vikt att vara ute i god tid. En sen present kan vara okej ibland. Vid många festligheter som bröllop, student eller födelsedagskalas är det dock inte så snyggt att komma tomhänt.

Det finns så mycket fint som går att göra personligt för en väldigt billig slant. Vad sägs om en nyckelring med foto för under 100 kronor? Eller en graverad tekopp för strax över hundralappen. Många personliga presenter är prisvärda men det kostar indirekt för att du behöver lägga tid för att gåvan ska bli så bra som möjligt.

Tipsa om presenttipsen på personliga presenter, välj din plattform!

Personliga presenter

Uppdaterades 19 januari, 2022