Unika presenter med hög personlighet

Om ni är ute efter bra personliga presenter på nätet så har du surfar rätt. Här listar vi några av de absolut bästa presenttipsen inom gravyr, brodyr & foto! Presenttips som leder er till spännande presenter, som beställs med personifiering. Efter att ha sett alla tips på personliga presenter så kommer möjligheterna att hitta bästa möjliga produkt att ha ökat markant.

Att få en present som är helt unik medför en rad fördelar. Den viktigaste fördelen är att mottagaren kommer känna att din unika gåva är speciellt utvald, vilket såklart stämmer. Genom att lägga ner tiden som krävs gör att den personifierade presenten kommer resultera i ett högt presentvärde. Genomtänkta presenter är ofta de gåvor som känns allra bäst, både att ge bort och att få när man själv blir uppvaktad.

Det krävs lite mer tanke och finess bakom personliga presenter. Majoriteten av oss kommer dock att älska denna sortens presenter bäst av allt! Gravyr, brodyr och foton är de främsta, och enklaste valmöjligheterna. Därför har presentguiden gjort det yttersta för att leta fram nätets bästa presenttips på presenter, som alla levereras med den personliga prägel du valt att sätta.

Tänk på att vara ute i god tid när du ska handla personliga presenter. När det kommer till allt som ska bli personifierat så brukar, i regel, leveranstiderna vara lägre än vid beställning av många andra produkter på nätet. Eftersom presenten är tänkt för ett speciellt tillfälle är det såklart av högsta vikt att dina personliga presenter levereras innan dagen då firandet är tänkt att äga rum.

Vilka personliga presenter tycker du känns mest intressanta att ge som födelsedagspresent eller julklapp?

Alla presenttips du kan göra personliga

Gravyrpresenter – Brodyrpresenter – Fotopresenter

Utvalda från nätets bästa butiker inom personifierade gåvor

Uppdaterade tips för 2022

Topplistan på personliga presenter – Tips juni 2023

Första och främst kommer en rad tips på personliga presenter & julklappar som är extra populära just nu. Klassiska gåvor med gravyr i kombination med fräscha nyheter med egna bilder. En bra start för att hitta bästa personlig present helt enkelt!

Presenttips – Hitta gåva med din personifiering

Ta del av följande presenttips/julklappstips som består av graverade, broderade och fotopresenter. Tipsen är utvalda från några av Sveriges bästa butiker på nätet inom personliga presenter. Tänk på att dessa presenter kan behöva några dagar extra på sig för att bli levererade hem till dig.

 • Visste du att det finns över 260 presenttips på personliga presenter här på presentguiden? Ladda gärna flera tips för att hitta den bästa unika presenten!

Butiker på nätet – Med bra personliga presenter

Presentguiden har valt ut personliga presenter från de flesta områden. Med detta sagt så har vi inte plockat med alla graverade glas, fickpluntor och fotopussel som finns. För flera tips på graverade, broderade och fotopresenter är besök hos nedanstående e-handlare att rekommendera.

Ska du ge bort personliga fotopresenter så är detta bästa butiken att börja presentjakten på. Mängder av presenter så exempelvis: Fotoböcker, fotopussel, fotomuggar, fotokuddar och så vidare. Kolla in e-handeln nu och upptäcka om det pågår några kampanjer där du kan skaffa personliga presenter på rea. Vem gillar inte att shoppa billigare så att säga?

Armband, halsband, ringar och andra smycken finns det gott om här. Samtliga produkter går att ”förvandla” till personliga födelsedagspresenter, julklappar, bröllopspresenter eller vad än gåvan ska vara för. Ett stort plus är deras snabbhet för att leverera presenterna. Orders som kommer in innan kl 15 skickas samma dag, ingen tokig service för alla er som är ute efter en personlig sista minuten present!

Personliga presenter - Gravyr & foto - Julklappstips & presenttips

Detta är en av våra absolut favoritbutiker och webbhandeln är oerhört smidigt uppbyggd för att hitta din bästa personlig present till henne eller honom. Även mängder av prylar som görs personliga till barn. Allt från nyfödda bebisar till barn uppåt tonåren. Notera att presenterna skickas från utlandet och därmed är leveranstiden aningen lägre. Cirka en vecka innan presenterna ska ges bort bör du lägga beställningen.

Kungen har på senare tid börjat erbjuda oss kunder många produkter där vi kan bestämma egna bilder. Ett stort plus, förutom låga priser, är att det är enklare än någonsin att fixa ett personligt pussel men bild eller ett par glasunderlägg.

Skärbrädor, ostbrickor och köksredskap där du väljer personligt namn eller annan  text. Helt klart en butik på nätet som du inte bör missa i jakten efter personliga presenter.

Billiga personliga presenter

En av våra senaste samarbetsbutiker som är specialiserade på personliga presenter. Produkterna finns i många olika prisklasser så det har aldrig varit enklare att hitta på något roligt, och helt unikt, att ge bort som present.

Skulpturer - Pensionspresent

Inga personliga presenter där du kan gör tillägg i form av personifierad gravyr eller liknande. Dock så har dessa fantastiska skulpturer en hög dos personlighet. Eftersom utbudet är så pass stort så är det lätt att hitta presenter till just den person du söker till. Ett ställe du inte vill missa!

Personliga tavlor - Royalistik

Mäktiga porträtt där du endast behöver ladda upp ett bra foto så fixar experterna resten. Valmöjligheterna av miljöer är många och du kommer garanterat ge en personlig present som aldrig kommer glömmas bort. Kan varmt rekommenderas!

Personliga presenter - Fotostrumpor

Eftersom alla använder strumpor så är dessa personliga presenter ett utmärkt val av gåva för runt 300 kr. Notera att butiken har väldigt många olika strumpmönster att välja bland så möjligheterna att överraska ordentligt är mycket goda.

Omtyckt presentbutik som erbjuder några träffsäkra produkter där du väljer namn. Klicka i ett personligt örngott med namn eller varför inte en unik tumstock till personen som älskar att fixa i hemmet? Även tygkassen med namn är en storsäljare som passar utmärkt som billig julklapp eller födelsedagspresent.

10% rabatt på alla personliga träklockor med våran exklusiva rabattkod: present10

Koppla samman med naturen med en personlig klocka i trä. Supersnygga, prisvärda och högst personifierade gåvor som passar att ge till både henne och honom.

Ladda upp ett foto av bästa bilen, motorcykeln eller något annat fordon som ligger extra kärt om hjärtat. Personlig present med extra hög överraskningsfaktor tycker vi, håller du med?

20% rabatt med våran exklusiva rabattkod: presentguiden20

Likt fordon så kan du ladda upp ett foto på husdjuret, som sedan blir avtecknat på ett mästerligt sätt. Klockren present till hund- och kattägare!

Personlig barnbok – Populär present till barn 0-10 år

Att få läsa eller nattas med en sagostund med en spännande bok där barnet själv spelar huvudrollen kommer garanterat att uppskattas. Min bästa bok har en rad böcker som bland annat handlar om bilar, spökhus, rymdfärd, skattjakt och väldigt många andra valmöjligheter. Letar du personliga presenter till pojkar och flickor som är från 0 år och uppåt 10 år? Missa inte att kolla in denna populära e-handel!

Personliga barnböcker - Presenter till barn 0-10 år

Populära kategorier – Med personliga presenter

Personliga presenter har blivit en storfavorit på gåvomarknaden och det är inte svårt att förstå varför. Presentguiden fokuserar på många olika kategorier, allt för att vara Sveriges bästa plats att hitta personliga presenter på nätet. Här nedan kommer en komplett lista vad du kan välja bland, klicka gärna in till respektive sida för att läsa ännu mera:

 • Graverade presenter: Förmodligen är gravyr presenter de mest populära du kan välja när inom personliga presenter. Gravyr har en rad fördelas som förevigar den text som valts ut på en passande present. Produkten bearbetas i precisa maskiner för att göra så slutresultatet blir utmärkt. Denna sortens presenter kommer nästan alltid göra resultera i väldigt glada mottagare. Allt eftersom utbudet blivit större är det allt lättare att hitta en bra gravyr present. Glas, skärbrädor, smycken och knivar är nu för tiden endast några av alla produkter som går att göra om till fina gravyr presenter.
 • Fotopresenter: Strumpor, kylskåpsmagneter, sängkläder och tallriksunderlägg är endast ett litet urval av alla personliga presenter som kan beställas med foto. Oerhört utbud och träffsäkra presenter som bara ökat senaste tiden. Eftersom vi har så många fina foton av hög kvalité i våra mobiltelefoner så är förutsättningar för att skapa fina personliga fotopresenter större än någonsin!
 • Broderad presenter: Handdukar, gosedjur och mössor är några av personliga presenter som kan bli graverade. Inom brodyr är dock inte utbudet av presenter i närheten av till exempel gravyr presenter. Presentguidens förhoppning är att antalet presenter med brodyr kommer öka markant under de kommande åren eftersom vi anser det är en väldigt bra personlig present.
 • Graverade glas: Vem kan inte behöva en uppsättning nya glas så säg? Glas för öl, whisky och vin är väldigt populära gåvor med gravyr.
 • Gosedjur med namn: Ingenting säger ”jag tänker på dig” som ett gosedjur med mottagarens namn. Det blir en vän för livet, speciellt för de yngsta. Barnet känner att gosedjuret är speciellt och unikt, precis som de själva!
 • Fotomugg: En fotomugg är perfekt för att starta dagen med ett leende. När morgonkaffet serveras i en mugg prydd med ett kärt minne så förvandlas varje frukost till en glad tillbakablick. Billig personlig present som alltid kommer gå hem.
 • Fotopussel: Ett fotopussel är en underhållande gåva som även bär på ett vackert minne. Det är inte bara kul att lägga.. det blir även ett minne att bevara eller varför inte rama in? Personliga pussel med egen bild är en stående favorit och bland det bästa vi kan ge som presenttips när det handlar om personliga presenter!
 • Snusdosa med gravyr: En snusdosa med gravyr är inte bara praktisk, den blir också en personlig accessoar. Det blir en ständig påminnelse om att någon har lagt extra omtanke i den personliga presenten.
 • Morgonrock med brodyr: En morgonrock med brodyr kan bli din bästa vän på lata söndagar. Med ditt namn broderat på den blir den inte bara mysig, men också unikt din.
 • Personliga nyckelringar: Med personliga nyckelringar kan du bära med dig ett speciellt minne eller en betydande person var du än går. Nyckelringen blir en liten men ständig påminnelse om någon du håller kärt.
 • Personliga skärbrädor: I köket är skärbrädan en oumbärlig hjälpreda. Med en personlig skärbräda, kanske med ett favoritrecept ingraverat, blir matlagningen ännu roligare.
 • Personliga strumpor med bild: Vem kan motstå ett par strumpor med sitt favoritfoto på? De ger inte bara varma fötter, men sprider också glädje varje gång de används.
 • Personliga pennor med gravyr: En penna med gravyr blir snabbt favoriten i pennskrinet. Den blir en ständig följeslagare, i arbetet, studierna eller vid skapandet av den nästa stora romanen.
Gravyrpresent - Tips på graverade presenter - Personligt med gravyr

Gravyrpresent för bestående minnen

Allra flest presenttips på denna sida består av graverade presenter. Givetvis är det du som bestämmer gravyr, och dina val resulterar i en helt unik gåva. Under de senaste åren har allt fler butiker på nätet börjat med lyxiga produkter som går att beställa med gravyr. Därför är det idag lättare än någonsin att överraska med smycken, köksredskap- och tillbehör, glas och mycket annat med graverad text.

Lägg ordern idag

Din gravyr present bör beställas i god tid. Eftersom presenten måste bearbetas i gravyrmaskinen så kan vi räkna med någon dags längre leveranstid för dessa presenter. Till hundratals positiva faktorer så finns det dock en negativ aspekt med graverad present. Produkten går inte att lämna tillbaka, om det inte blivit något fel på själva graveringen. Var noga med att välja rätt ord från början. Ett tips är att lägga ner några minuter extra på att få till designen på bästa möjliga sätt. Det går som sagt inte att ändra sig när presenten börjat bli personifierad med gravyr.

Personliga present till henne - Bra presenttips - Gravyr/brodyr/foto

Säkra personliga presenter till henne

Till en början så vet du nog bäst vad hon skulle bli glad åt, inte sant? När det kommer till personliga presenter till henne så är det dock några presenttips som sticker ut. Smycken är säkert de flest flickor, tjejer och kvinnor önskar sig i present. Att få ett personlig halsband med personifiering kommer majoriteten att älska! Känner du att hon har många smycken redan? Eftersom det behövs en box att samla alla smycken i så är ett personligt smyckeskrin den bästa presenten.

Uppskattar hon ett glas vin ibland? Då kommer graverat vinglas bli den utmärkta personliga gåvan att överraska henne med! Börja alltid med att fundera vad som intresserar henne, smaker och vad som behövs. Beroende på om hon är din mamma, flickvän eller syster kan presenterna se lite olika ut. Hoppas presentguiden kan guida dig till några nya favoritpresenter med personlig prägel!

Personliga presenter till barn

Barn gillar också unika presenter med personlighet

Barn kommer också bli glada av unika saker. Vad är då bra personliga barnpresenter då? Ett bra presenttips tycker vi är väska med broderat namn. Den kan inte klasskompisarna ta miste på. Skulle väskan råka komma på villovägar så är det stor möjlighet den kommer tillrätta. Är barnet under 10 år kommer personliga gosedjur göra stor succé som presenter. Även fast det finns personliga presenter till barn som endast är något år så känns snuttefiltar och liknande gåvor lite överskattad. I vilken ålder som barnet kan uppskatta personifierade produkter är en känsla du säkert besitter.

Personliga presenter till honom

Personifierade glas till honom

Män kan lätt få en förkärlek till öl, whisky eller snus. Letar du personliga presenter till honom som har något av alternativen på sin topplista? Då har vi tur, det finns nämligen gott om både glas och snusdosor som kan beställas personliga!

Förutom onyttigheter så finns givetvis en rad andra bra valmöjligheter till honom. Gillar han matlagning så blir en exklusiv kockkniv, broderat förkläde eller graverad skärbräda ett välkommet tillskott i köket. Välj och vraka bland presenttipsen på unika presenter och du kommer hitta en bra personlig present.

Därför är personliga presenter bäst

 • Att känna att produkten är speciellt formad för just mig är en oslagbar känsla. Därför är personliga presenter bland det absolut bästa du kan välja i present! Ett par graverade ord lyfter upp vilket gåva som helst flera snäpp. Likaså broderat namn på ett förkläde eller morgonrock. Presenterna som finns att välja på är många så det är lätt att hitta något passande.

 • Tiden är alltid en kritisk faktor när det kommer till presenter för speciella tillfällen. Därför är det väldigt viktigt att vara ute i god tid innan din personliga present ska överlämnas. Eftersom bearbetning kräver mera jobb så innebär det också att tiden att få presenten levererad är något längre än normalt. Detta är extra viktigt att tänka på vid högtider som mors dag, fars dag och veckorna innan julafton.

 • Det går inte att skicka personliga presenter i retur. Av naturliga skäl så är ju produkten personifierad för endast en person. Var därför noggrann och lägg ner tillräckligt med tid för att kontrollera eventuella stavfel och datum. Att få hem sin bröllopspresent med fel datum är inte alls roligt!

Frågor & svar – Om personliga presenter

Det särklass viktigaste är att du väljer foton eller text som ska graveras väldigt noga. Eftersom personliga presenter inte går att skicka i retur så gäller det att göra rätt direkt. Att använda fel datum på en bröllopspresent eller att råka stava fel på alla hjärtans dag är såklart aldrig roligt. Därför är det viktigt att ta gott om tid på dig och dubbelkolla så att du är nöjd med dina personliga presenter, innan du lägger varorna i varukorgen.

Har du hittat en bra present där butiken inte erbjuder personifiering? Att fixa sina graverade presenter själv är fullt möjligt, men kräver en större uppoffring av din tid. Sök efter lokala företag som erbjuder gravyr och hör om det är möjligt att göra presenterna du har i tanken mer personliga. Eftersom det är så många bra butiker som är inriktade på personliga presenter så skulle vi rekommendera dig att försöka hitta en passande produkt hos något av dessa.

Gåvor med foto är oerhört populärt, inte minst för att dessa presenter även är billiga. Leveranstiderna varierar beroende på vilken present du beställer men en grundregel för att få personliga presenter med foto levererade är en vecka. Värt att tänka på är att butikerna ofta skriver ut från x antal dagar. Notera just ordet från och att leveranstiderna kan bli betydligt längre. Därför är det av högst vikt att vara ute i god tid. En sen present kan vara okej ibland. Vid många festligheter som bröllop, student eller födelsedagskalas är det dock inte så snyggt att komma tomhänt.

Det finns så mycket fint som går att göra personligt för en väldigt billig slant. Vad sägs om en nyckelring med foto för under 100 kronor? Eller en graverad tekopp för strax över hundralappen. Många personliga presenter är prisvärda men det kostar indirekt för att du behöver lägga tid för att gåvan ska bli så bra som möjligt.

Personliga julklappar

Personliga julklappar – Unikt gör alltid succé på julafton

Det råder inte tveksamheter att det är i juletider som personliga gåvor i form av julklappar är som allra populärt. Julen, där den stora ”presentdagen” julafton är höjdpunkten, kommer för många vara årets absolut bästa dag. När gav du bort en personlig julklapp senast? Oavsett om det var många år sedan eller fjolårets jul så är det alltid rätt att ge något personifierat i år igen!

När det handlar om personliga julklappar är det extra viktigt att börja presentjakten i god tid innan det 24/12. Inte nog med att produkten som väljs ut endast ska personifieras. Julklappen ska även trängas med många hundratals andra personliga julklappar. Butikerna som är bäst inom området (se tips högre upp på sidan) har i regel som mest att göra veckorna innan jul. Resultatet kan bli långa väntetider och en del av e-handlarna sätter även köpstopp väldigt många dagar innan julafton. Ja inte köpstopp i exakt mening, men ett datum då leverans av personliga julklappar utlovas.

Är det långt innan jul än så länge? Det är aldrig fel att börja julklappshandlen. Ju tidigare du börjar shoppa personliga julklappar desto mindre blir den traditionella julklappsstressen i december.

Tipsa om presenttipsen på personliga presenter, välj din plattform!

Personliga presenter

Uppdaterades 3 juni, 2023