Glasögonfodral med foto - Billiga presenter
Glasögonfodral med foto - Fotopresent - Presenttips

Billig fotopresent som alltid går hem

Ett glasögonfodral med foto kan vara en strålande gåva, som sammanflätar det funktionella med det känslomässiga på ett fantastiskt sätt. I en tid då personliga presenter värdesätts mer än någonsin, skapar denna typ av gåva en djupare koppling. Det är en gåva som genast blir unik och betydelsefull genom att bära ett valt foto – ett minne, ett ögonblick eller en speciell person.

Ett glasögonfodral i sig är en praktisk gåva. Vem vill inte skydda sina glasögon eller solglasögon på bästa sätt? Det är något som kommer till användning varje dag och passar perfekt för den som lever ett aktivt liv och ständigt är på språng.

Men det är kombinationen av det praktiska och det personliga som gör ett fotofodral till en bra present. Genom att lägga till ett foto så förvandlas ett vanligt glasögonfodral till något mycket mer betydelsefullt. Det blir en ständig påminnelse om ett speciellt minne eller en älskad person.

Glasögonfodral är bra som;

Födelsedagspresent – Vi är många som älskar solglasögon och går födelsedagen av stapeln under sommaren så kan du precis ha hittat en riktigt bra födelsedagspresent under 200 kr.

Fotopresenter – Allt med egna foton blir såklart personligt, något som Presentguiden verkligen håller högt. Känslan i gåvan blir så mycket bättre så att säga.

Present till mamma – Har mor läsglasögon eller solglasögon? Oavsett vad så kommer mamma garanterat gilla att få ett fodral med personlig touch!