Överraskande present – Att ta med till Baby Shower

Vad är en Baby Shower och varför brukar vi ta med en Baby Shower present till den tillställningen? Kalaset, festen eller vad ni än vill kalla det äger rum strax innan bebisen kommer föddas. För att fira den nyblivna mamman så är det roligt att ge bort små gåvor. Det kan vara allt från nödvändiga saker som ”Baby” behöver, men kan även vara något för att skämma bort hon som är gravid. Tillsammans med presenter så är fika av alla dess slag alltid uppskattat att ta med.

Baby Shower brukar hållas för föräldrarnas närmare vänner och eventuellt släkt. Eftersom det kan känns svårt att hitta en riktigt bra Baby Shower Present så har vi på presentguiden gjort vårat yttersta för att plocka ut några storsäljare på nätet. Likt vid alla kalas så är det en fin gest att ta med presenter, så också vid Baby Shower. Vet du vad namnet på bebisen ska vara så kommer en personlig Baby Shower present garanterat göra succé! En bebismössa som värmer gott den första tiden eller en mysig filt kommer garanterat bli en gåva som kommer gå hem.

Vilken Baby Shower present känner du är den bästa?

Tips på baby shower present – Alla presenttips oktober 2023

Att hitta en bra Baby Shower present har aldrig varit enklare. Med hjälp av presentguides utvalda tips så kommer du snabbt in på intressanta tankebanor på vilka presenter som kan tänkas passa till Baby Shower. Utgå alltid från den blivande moders som Baby Showern är för. Fundera vilken Baby Shower present som hon kan tänkas uppskatta mest av allt. Att gå på magkänsla är ofta ett vinnande koncept. Att gå ihop med andra väninnor gör att ni kan överraska med en lyxig Baby Shower present av dyrare karaktär.

Ett hett presenttips är att ge massageapparat som Baby Shower present. Att kunna unna sig självmassage kommer säkert bli guld värt för mamman, både under graviditeten samt när barnet har kommit till världen.

2023-08-10T13:38:49+00:00

Dragdjur

Alla små barn som precis har lärt sig att gå förtjänar sitt egna dragdjur. Finns inget sådant än? Ge bort som födelsedagspresent eller julklapp.

Handla Baby Shower present online

Fanns inte er bästa Baby Shower present bland alla presenttips ovan? Presentjakten går vidare genom att besöka några riktigt populära butiker, som har mängder av fina saker att ge på Baby Shower.

Baby Shower present - Presenttips

Populära gravidkuddar, skallror, barnstolar och bärselar är endast några populära Baby Shower presenter som den blivande mamman kommer få stor användning av. Spana in butikens egna presenttips för att få upp ögonen för några riktigt bra gåvor.

Personlig Baby Shower present - Tips på graverade gåvor med namn

Önskar du ge bort en personlig Baby Shower present? Då ska du spana in alla söta, kvalitativa och populära prylar som denna pärla erbjuder. Visst vore det lite coolt att bort den allra första personliga gåvan till babyn? Tänk på att vara ute i god tid innan er Baby Shower ska äga rum, leveranstiden är cirka en vecka.

Baby Shower Spelet

Kungen av fest är givetvis även en mästare på att få upp stämningen på topp för er Baby Shower. Vad tror du om att köpa det populära Baby Shower Spelet och ta med? Garanterat en rolig aktivitet som kommer uppskattas av alla.

Frågor & Svar – Allt om Baby Shower presenter

I en värld där möjligheterna känns oändliga kan det vara en utmaning att hitta den perfekta baby shower-presenten. Därför strävar Presentguiden att vara din pålitliga källa för de mest unika, genomtänkta och prisvärda baby shower-presenterna på nätet. Vi förstår vikten av denna speciella dag.. det är en hyllning till nya liv och kommande äventyr, en dag fylld med kärlek, omsorg och framförallt, hopp. En dag som verkligen förtjänar en present som kommer från hjärtat. Genom att göra djupgående forskning och erbjuda ett brett utbud av tips, vill vi hjälpa dig att finna presenter som är mer än bara saker.. de är uttryck för kärlek, stöd och förväntan. Det är inte bara en gåva till den blivande föräldern, det är en investering i barnets framtid. Därför förtjänar alla att ge och få en fantastisk baby shower-present. Välkommen till Presentguiden, här börjar din resa mot den perfekta gåvan.


Vad bör man tänka på när man väljer en baby shower present som är både praktisk och estetiskt tilltalande?

När du ska köpa en baby shower present är det viktigt att kombinera funktion och design. Presenten ska inte bara vara en vacker prydnad, den bör också underlätta livet för de blivande föräldrarna. Ett tips är att fokusera på babyprodukter som är essentiella men har en estetisk touch, som en vackert utformad nappflaska eller en stilig skötväska. Att få en kombination av dessa egenskaper kommer att imponera både vänner och släkt.


Hur kan man välja en baby shower-present som stöttar den blivande mammans eller pappans välbefinnande?

Att tänka på välbefinnande när du väljer en baby shower present är en fin gest. Du kan exempelvis satsa på välfärdspaket med olika sorters te, badoljor eller lugnande ljus. Denna typ av present kommer att bli uppskattad, särskilt i en period som kan vara stressig för blivande föräldrar. Vänner och släkt kommer att märka att du tänkt utanför boxen med denna omtänksamma gåva.


Vilka kriterier bör man beakta när man väljer en ekologiskt hållbar baby shower present?

Om du har en miljömedveten vän eller släkting som väntar barn, bör du överväga en ekologisk baby shower-present. Titta på produkter som är gjorda av hållbara material och som är fria från skadliga kemikalier. Ekologiska leksaker eller kläder i organisk bomull är bra exempel. Sådana presenttips visar att du bryr dig om planeten och barnets framtid.


Hur kan man kombinera traditionella och moderna inslag i en baby shower present för att skapa en minnesvärd gåva?

En minnesvärd baby shower-present kombinerar ofta det bästa av två världar: tradition och modernitet. Du kan exempelvis ge en traditionell doppresent men i en modern tappning. Det kan vara en digital fotoram fylld med bilder från mamma och pappas barndom, eller varför inte en klassisk barnbok i en interaktiv app-format? Denna typ av gåva kommer att överraska och glädja både vänner och släkt.


Vilka typer av baby shower presenter hjälper blivande föräldrar att utveckla en nära koppling till sitt kommande barn?

Att främja en nära relation mellan föräldrar och barn är guld värt. En bra baby shower present kan vara ett minnesalbum där föräldrarna kan fylla i viktiga händelser och milstolpar, eller kanske en ”babybonding”-bok fylld med aktiviteter och tips för att stärka bandet mellan förälder och barn. Sådana presenttips kommer att vara uppskattade och användas flitigt av både mamma och pappa.


Klassiska Baby Shower presenter - Till blivande mamman och pappan

Topp 8 lista – Klassiska Baby Shower gåvor

Att gå på en baby shower är alltid en glädjefylld och spännande upplevelse, och det är viktigt att ha en bra present att ge bort. Att hitta den där optimala Baby Shower gåvan kan helt klart vara en utmaning. Här nedan så presenter Presentguiden några klassiska förslag på baby shower presenter som kommer att uppskattas av både föräldrarna och den kommande bebisen:

 1. Kläder: Babykläder är alltid en uppskattad present. Välj mjuka och bekväma plagg som är enkla att ta på och av. Om möjligt så välj gärna bebiskläder i större storlekar eftersom nytillskottet snabbt kommer att växa ur de minsta storlekarna. Det finns även en möjlighet att flera andra även väljer kläder som Baby Shower present och därmed kan antalet plagg ofta bli allt för många. Då kommer den blivande mamman uppskatta att dina babykläder kan användas senare.
 2. Babyfilt med gravyr: En mysig och mjuk filt är är inte bara praktisk, den kan även vara vacker. Välj en filt i en neutral färg och hög kvalitet som kommer att hålla bebisen varm under många år framöver.
 3. Skötbädd: En portabel skötbädd är en mycket användbar Baby Shower present för nyblivna föräldrar. Det gör det enklare att byta blöjor när man är på språng och håller bebisen ren och torr.
 4. Babygym: Ett babygym är en rolig och stimulerande leksak som hjälper bebisen att utvecklas, både motoriskt och sensoriskt. Välj ett babygym med färgglada leksaker som hänger ovanför bebisen.
 5. Babysitter: En babysitter är en perfekt Baby Shower present som ger föräldrarna en chans att vila samtidigt som bebisen får en säker och bekväm plats att sitta i. Välj en ergonomisk och stabil babysitter som kan anpassas efter barnets ålder och vikt.
 6. Böcker: Det är aldrig för tidigt att börja läsa för sitt barn. Ge bort några vackra barnböcker med tydliga bilder och enkla texter som föräldrarna kan läsa för bebisen redan från början.
 7. Badleksaker: Badtiden blir mycket roligare med färgglada och säkra badleksaker till bebisen. Välj leksaker som är lätta att rengöra och som inte har några små delar som babyn kan sätta i munnen.
 8. Presentkort: Om du är osäker på vad föräldrarna redan har eller vad de önskar sig så är alltid ett presentkort till en babybutik vara en utmärkt lösning av Baby Shower present. Då kan de själva välja vad de behöver och vill ha.

När du väljer en baby shower present så tänk ordentligt på vad de blivande föräldrarna kan tänkas få hjälp av. Om du är osäker på vad de önskar sig, fråga dem eller någon nära dem för tips och råd. Stort lycka till i jakten efter den bästa gåvan som någonsin getts bort på en Baby Shower!

Baby shower present – Med fokus blivande mamman

Vad är en typisk Baby Shower present? Som alla presenttillfällen så är det alltid du som bestämmer vad som passar bäst! Presentguiden tycker att en bra baby shower present mycket väl kan fokusera på den blivande mamman. Gör ett besök på sidan med tips på presenter till nybliven mamma för att upptäcka några guldkorn. Att överraska med en underbar maskin för fotmassage är en klockren Baby Shower present som ni med fördel kan gå ihop och dela på kostnaden för.

Genom att välja sådant som gör tiden som gravid och första tiden som mamma skönare kommer vara Baby Shower presenten som blir guld värd för henne. Precis som allt som underlättar och förskönar är därför riktigt bra Baby Shower presenter. Att få barn kommer förmodligen vara den största händelsen i hela livet. Med graviditeten så följer många tankar och inte minst känslor.

Rätt & fel om Baby Shower presenter

Allt som gör er gravida syster, vän, dotter eller släktning glad är bra Baby Shower presenter. Därför finns det inga gåvor som är direkt fel till detta kalas. Det enda vi kan komma på är att inte ta med självklara saker som den blivande mamman inte kan nyttja direkt. Baby Shower är alltså inget tillfälle för att dricka vin eller festa till det med andra alkoholhaltiga drycker. Dock så finns det väldigt många goda viner som är alkoholfria. Ett alternativ om ni absolut vill ha denna sortens drycker på er Baby Shower.

En stor nallebjörn som gör hemmet mera barnvänligt är en Baby Shower present som kommer ge bra förutsättningar för roliga foton. Gosedjuret kan sedan följa med under barnets uppväxt. Ett roligt minne från Baby Showern, samtidigt som nallen är en gåva som gör tillvaron aningen gosigare. Se gärna presentguidens alla tips på stora gosedjur där några mäter långt över 1 meter!

Planera Baby Shower

Komplett Baby Shower – Så gör ni

Baby shower är en tradition som firas världen över för att fira och välkomna en ny liten bebis till världen. Det är en fest där vänner och familj samlas för att visa sin kärlek och stöd till den blivande mamman, och bebisen i magen. En bra Baby shower ska vara en roligupplevelse som brukar hållas någon gång i närheten till utsatt födelsedatum. Det vanligaste är att anordna en baby shower när mamman är gravid mellan den 6-8 månaden.

Med vad gör man egentligen på en Baby Shower? Det reder Presentguiden ut här på sidan.

 • En rolig stund tillsammans: En baby shower brukar innehålla en mängd aktiviteter och lekar som är riktade till den blivande modern. Många baby shower inkluderar också en middag, snacks och sötsaker av alla dess slag. Sötsugen under en graviditet är stort så snåla inte på fikabrödet.
 • Stötande råd till blivande mamman: En av de viktigaste syftena med en baby shower är att visa stöd och omtanke för henne som snart är mor till en liten bebis. Stödet är extra viktigt om det är första barnet som väntas. Det är en möjlighet för vänner, släkt och familj att fira graviditeten tillsammans och samtidigt få många goda råd som kommer bli guld värda de kommande åren. Här har givetvis du som redan är mor en viktigt roll att fylla. Att skriva ner en punktlista med det viktigaste den blivande mamman kan behöva tänka på är omtänksamt. En sorts Baby Shower present som är helt grattis så att säga.
 • Anpassande aktiviteter: Tänk på att de lekar och aktiviteter som är tänkt till er Baby Shower är speciellt anpassade för gravida kvinnor. Några förslag är sånglekar, frågesport om småbarn och så vidare.
 • Stäm av presenter: Att upprätta en så kallad gåvotabell på baby shower presenter är att rekommendera. Stäm av med andra väninnor vad det hade tänkt att ge för Baby Shower present så ni alla ger olika gåvor. Vanliga presenter att ge på Baby Shower är blöjor, kläder, sängkläder, leksaker och andra babyrelaterade produkter.

Det är viktigt att ta hänsyn till den blivande mamman och hennes önskemål när man planerar en baby shower. Mamman kanske har speciella önskemål om lekar och aktiviteter, mat och dryck, eller andra detaljer som är viktiga för henne. Att planera Baby Shower ihop med den blivande modern är absolut inte fel. Känn av situationen och gå på magkänsla, då kommer er Baby Shower bli den bästa någonsin!

Baby Shower fika

Fixa Baby Shower fikat

OMG, tjejer! Så, din bästa vän ska ha en babyshower och du vill bjuda på det perfekta fikat? Då hoppas Presentguiden att våran lista på superpopulära fikasaker som kommer att göra din baby shower till det bästa någonsin kommer att hjälpa. Sätt på dig ditt rosa förkläde och låt oss sätta igång!

 1. Cupcakes: Hur söt är inte en cupcake? Det är ett måste för en baby shower! Gör fluffiga vanilj- eller chokladmuffins och dekorera dem med söta babytema toppers som små skor, nappar eller söta djur. Ännu bättre, använd rosa eller blå glasyr beroende på om det är en liten prinsessa eller prins på väg!
 2. Smörgåstårtor: Smörgåstårtor är både gott och praktiskt för babyshowers. Du kan göra tårtorna i olika smaker och de ser även superläckra ut på bordet. Du kan göra en klassisk smörgåstårta med skinka och ost eller varför inte prova en vegetarisk variant med ägg och avokado? Glöm inte att dekorera den med söta babytema detaljer!
 3. Macarons: Om du vill lyxa till det lite kan du bjuda på färgglada macarons. Dessa sötsaker är så söta och smälter i munnen. Försök att få till alla möjliga smaker som exempelvis hallon, choklad och citron. Och för att göra dem extra speciella för babyshowern så matcha färgerna på macarons med festdekorationerna!
 4. Chokladfontän: Kom igen, vem älskar inte en chokladfontän? Det är som en dröm som blir verklighet! Ni kan doppa jordgubbar, marshmallows, kex och allt annat ni kan tänka dig i den smältande chokladen. Det blir både roligt och interaktivt, och alla kommer att älska det.
 5. Babyshower-cookies: Baka söta babyshower-cookies formade som babykläder, nappar eller små fötter och dekorera dem med glasyr. Du kan göra dem i olika smaker och de blir ett supergulligt inslag på fikabordet!
 6. Fruktspett: För en fräsch och hälsosam touch, gör fruktspett med olika frukter såsom melon, ananas, jordgubbar och druvor. Önskar en söt touch till frukten så tillsätt choklad på något sätt för en extra godsak!

Så, nu har du några grymma idéer på vad du kan servera på vid baby shower! Att ta planera och fixa fika är minst lika mycket värd som en bra Baby Shower present. Och kom ihåg, det viktigaste är att ha kul och fira den kommande lilla bebisen. Så låt kreativiteten flöda och lycka till med planeringen! 😘🍼🎉

Tipsa andra om bra presenter till Baby Shower, välj din plattform.

Baby Shower presenter

Uppdaterades 8 september, 2023