Presenter med egna foton – Hitta bästa fotopresent online

Undrar du vilka fotopresenter som är bäst på nätet? Då har du kommit till rätt guide eftersom vi tipsar om guldkornen inom kategorin! Det går att göra så mycket fint och antalet produkt du kan sätta foto på är fler än någonsin.

Genom att välja en fin fotopresent så ger ni era bästa foton liv. Eftersom utbudet av den här sortens presenter med foto är så stort är det enkelt att skapa unika fotogåvor. Allt från små presenter likt en kortlek med foton till större fotoböcker som mäter nästan 40 cm är bra presenttips med foto. Genom det personliga kommer din present alltid mottages på bästa möjliga sätt. Oavsett om det är en fotomugg, kylskåpsmagneter med egna foton eller en skön fotokudde att vila huvud emot. Om det är din pojkvän eller flickvän som ska få fotopresenten så är presentguidens bästa tips ett fotopussel-hjärta. Roliga, romantisk och underhållande på en och samma gång.

Se alla tips nedan så kommer det klarna rejält om vilka fotopresenter som är aktuella denna gång! Vilken foto present känns som den bästa att ge den här gången?

Topplistan på fotopresenter

Först och främst vill Presentguiden presentera 12 populära fotopresenter som passar att ge till de flesta. Roliga, romantiska och kluriga fotopussel går alltid hem. Likaså ett par sköna strumpor med foto eller en egendesignad fotomugg. Hjärtformade pussel eller halsband med foto är också de ypperliga val av fina fotopresenter till din pojkvän eller flickvän.

Presenttips på samtliga fotopresenter – mars 2023

Jakten efter presenter med foto börjar här. Ta del av över 100 väl utvalda presenttips för att upptäcka vilken gåva som kommer bli bäst denna gång. Tänk på att välja foton av hög kvalité för att din fotopresent ska bli så bra som möjligt. Skjut inte upp inköpet av fotopresenter eftersom normal leveranstid är minst en vecka.

OBS: Ha gärna lite tålamod så kommer samtliga tips på fotopresenter att laddas här nedanför.

Hitta bra fotopresenter på nätet

Det är främst två butiker vi tycker sticker ut när det kommer till fina fotopresenter. Fotomugg, fotokudde, posters och det mest ni kan tänka er. Besök bägge butikerna för att upptäcka vart du kan beställa dina bästa fotopresenter online!

Given e-butik att besöka i jakten efter riktigt fina fotopresenter till såväl vuxna som till barn. Ofta bra kampanjer som gör att du kan spara mycket pengar i jämförelse till vad produkterna med foto egentligen skulle ha kostat.

Hitta fotopresent som är unika endast för butiken. Vad sägs om att överraska pojkvän med ett par kalsonger med foto på dig eller skicka en smarrig Toblerone med foto till föräldrarna? Många fotopresenter och träffsäkra tips som absolut bör utforskas närmare när du söker efter fina fotopresenter på nätet.

Fotopresent - Personlig tavla

Unika fotopresenter där du laddar upp foto och får tillbaka en kunglig present, bokstavligen talat. Mängder av anrika miljöer att välja på. En bra fotopresent som kommer garanterat kommer bli en het snackis på kalaset!

Fotopresent - Porträtt av husdjur

Som namnet avslöjar så fixar du fotopresent på husdjur hos denna omtyckta shop. Ladda upp foto på katt, hund eller annat djur och låt sedan proffsen fixa till ett vackert porträtt som mycket väl kan bli den bästa fotopresenten någonsin.

Personliga strumpor med egen bild

Personliga fotostrumpor som mycket väl kan bli din bästa fotopresent om presentbudgeten är 300 kronor. Totalt finns 26 olika mönster på strumporna, där du sätter ett eget foto på. Använd ansiktet på dig, din vän, förälder eller varför inte ett husdjur. Möjligheterna är många så missa inte tipset på unika strumpor.

Populära presenter med foto

Ställer du dig frågan vilken fotopresent som du ska välja? Att utnyttja mobilens främsta foton för att skapa personliga presenter är kanske den allra finaste present du kan ge! Eftersom det ständigt kommer nya produkter som kan personifieras med foto så kan det vara svårt att välja. Därför har vi skapat en topplista med fotopresenter som sticker ut. Gåvorna passar att vid de flera presenttillfällen, till vuxna och barn.

  • Fotopussel: Säg den som inte skulle tycka det vore roligt att lägga ihop ett pussel där du valt foton. Pusslen går att göra personliga med ett eller flera foton. Det finns med andra ord stora möjligheter att ta till vara på flera av årets bästa ögonblick. Fundera om du tror personen skulle gilla ett snabbt pussel på 30 bitar eller skulle hellre önska sig en rejäl utmaning på maximala 1500 bitar. Fotopussel är vår favorit när det handlar om fotopresenter!

  • Nyckelring med foto: Visst är det positivt att fotopresenter ofta är ganska billiga? Nyckelring där du valt foto är en bra exempel eftersom priset hamnar runt 100 kronor. Presenterna tar av naturliga själ längre tid att fixa. Vi vill ju allt ska matcha till punkt och pricka! Tiden du måste lägga ner på din fotopresent kommer förhoppningsvis överraska den lyckliga personen som får syn på produkten. Nyckelknippan är dessutom något som alltid hänger med och presenten kommer därmed skänka glädje och energi varje dag. Snacka om bra presenter som inte alls är speciellt dyra.

  • Personlig fotobok: En riktigt klassiker av fotopresenter där just bilderna är i fokus. Vi tror dock att många drar sig för att skapa dessa böcker med foton eftersom tidsåtgången brukar vara flera timmar. Visst går det att smälla ihop en fotobok snabbt, men kvalitén brukar bli sisådär. Känner du att inte timmarna finns för en större variant av denna fotopresent? Välj pocketalbum eller fotohäftet som anses vara light-versionen av fotoboken.

  • Personlig musmatta: Ännu ett tips på en billig fotopresent som kommer gå hem till alla som jobbar framför datorn. Att pigga upp arbetsdagarna med att blicka ner på fotografierna på musmattan ibland kommer göra så dagen flyter på lite bättre. Gåvan finns i diverse olika former och varianter. Musmattorna med eget foto brukar hamna på 200 kronor.

  • Personliga spelkort med foton: Att slå sig ner och spela några partier kort blir så mycket roligare med fotokort. Omtyckt fotopresent som passar utmärkt att ge till barn likaväl som till vuxna. Välj bland vanliga spelkort eller speciella spel som löjliga familjen, fyra-i-rad, Uno eller memorykort.

Leveranstiderna är längre – Köp fotopresenterna i god tid

Vad behöver du som ska skaffa fotopresenter att tänka på då? Den största missen är att komma på vilken gåva som önskas ges bort försent. Är det endast några dagar till du ska ha födelsedagspresenten, studentpresenten eller alla hjärtans dag presenten är det tyvärr oftast inte möjligt. En vecka brukar vara minimum för att få de personifierade presenterna levererade.

Vi skulle dock rekommendera du är ute lite tidigare än så eftersom det tyvärr inte är helt ovanligt tillverkningstiden drar ut på tiden. Att hålla utlovad tid för leverans kan bli extra svårt vid stora högtider där julen och alla julklappar är den i särklass mest hektiska perioden för alla fotobutiker.

Ladda upp med presenter

Känns leveranstiden som ett problem? Då kan det vara värt att tänka till på kommande presenttillfällen, redan nu. När du väl är igång och skapar fotopresenter så varför inte bunkra upp för framtiden? Presenterna är i regel ganska små och kräver således inget stort utrymme för förvaring. Du slipper oroa dig över tidsaspekten och behöver endast åka till posten för att hämta ut paket en gång. Ett minus med att köpa fotopresenter i förväg är att fotona kan kännas aningen gamla när du väl ska ge bort gåvorna. Tänk en bit framåt, men inte allt för långt.

Missa inte huvudsidan för allt som går att beställa personifierat. Där finns samtliga tips här tillsammans med många andra tips på personliga presenter där  gravyr och brodyr är möjligt.

Beställ presenter med foto i god tid

Hög kvalité på fotona – För knivskarpa fotopresenter

När det är dags att redigera sina fotopresenter inne hos butikernas system gäller det att använda foton av hög kvalité! Varning för låg kvalité är det vanligaste problem vi kan råka ut för. Därför är det viktigt att fotona du använder är högupplösta i antalet pixlar. Desto större fotopresenter ju viktigare blir det att fotona håller hög kvalité. Med det sagt så går det att nonchalera dessa varningar om inte du tycker det är viktigt med knivskarpa fotopresenter. En stor banner till exempel kommer oftast beskådas på långt håll. Då kanske det inte spelar någon roll om fotot är något grumligt på nära håll?

Är du det minsta osäker så har butikerna vi tipsar om väldigt bra kundtjänster. De är redo att guida dig så fotopresenterna blir så fina som de förtjänar!

Fotopresenter - Present med eget foto

Fotopussel – Rolig present för både vuxna & barn

Gillar du att lägga pussel? Om svaret är ja så är du långt ifrån ensam, pussel är presenten som kommer gå hem hos de flesta! Extra roligt blir det om du väljer ett pussel med egen bild. Att bit för bit få lägga ihop pusslet kommer bara ge allt större nyfikenhet på vilka foton du har valt ut. Antalet pussel inom kategorin är många att välja bland med fotopussel på ett 30-tal bitar upp till flera tusen pusselbitar. Välj med omsorg och pusslet avgörs på hur pass roligt hon eller han som ska få gåvan tycker det är att lägga pussel.

Är det din pojkvän eller flickvän du letar fotopresent till? Då känns hjärt-fotopusslet som det bästa valet av fotopresent! Litet pussel med oerhört mycket känsla. En gåva som kommer göra succé som födelsedagspresent, alla hjärtans dag present eller julklapp till din partner.

Därför ska du välja fotopresenter

Fotopresent - Personliga presenter med eget fotoFotopresenter medför sig många fördelar och är alltid ett ypperligt val av presenter. Att ta till vara på bra fotografier gör så att gamla minnen kommer till liv, och bevaras. Därför är fotopresenter de mest personliga och unika presenter du kan ge bort. Att du har tagit dig tid att personifiera fotot med rätt dimensioner, färger och tillhörande text visar att du lagt mycket av din själ bakom presenten. Mottagaren kommer känna detta, och på så vis blir fotopresenter ännu mäktigare. Presenter handlar om uppskattning och känsla. Fotopresenter är förmodligen det bästa sättet att leverera en träffsäker present av högst möjliga känsla.

Här kommer några punkter till varför du inte ska tveka att ge bort fotopresenter som födelsedagspresent, julklapp, avslutningspresent eller till andra presenttillfällen.

Symboliska fotopresenter: Foton stärker banden mellan familj och vänner. Eftersom fotopresenter symboliserar ett kärt ögonblick så är gåvorna ett bra sätt att förtydliga ögonblicket som betytt extra mycket för dig. Det kan vara bästa semesterfotot med flickvännen eller ett familjeporträtt då hela familjen varit samlat på julafton. Gåvan kommer med andra ord bestå av hög symbolik och punktmarkera det ögonblick du har riktigt bra minnen ifrån.

Tillgängligt i många storlekar: De minsta och allra billigaste fotopresenterna är inte större än några centimeter. Önskas rejäla storlekar så kommer en XXL-fotobok bli ett mer passande val av fotopresent. Allt från stora filtar som blivit tryckt med ett personligt foto till små nyckelringar hör till kategorin fotopresenter. Du kan med andra ord välja bland mängder av olika storlekar.

Fotopresenter bevarar minnen: Den bästa orsaken till att välja att ge bort en fotopresent är att gåvan kommer fungera som en påminnelse. Minnen kan lätt flagna med tiden. Foton har en viktig roll att fylla för att bevara minnen. Att se ett gammalt fotografi från ett ögonblick för 10 år sedan gör att det är lättare att minnas tillbaka på det speciella tillfället. Fotopresenter är således den utmärkta gåvan för att minnas bröllopsdagen, födelsedagen eller skolavslutningen. Tänk på att själva fotopresenten kommer bli ett minne från dagen när produkt gavs också. Presenterna bevarar minnet i dubbel bemärkelse alltså.

Ge tips om personliga fotopresenter på nätet, välj din plattform!

Uppdaterades 12 mars, 2023