Presenter & julklappar 500 kronor

Presenttips inom prisnivån – Hitta rätt 500 kronors present

Har du 500 kr att köpa julklapp & present för den här gången? 500 kronor är en presentbudget som är väldigt populär, och därför finns det många bra presenttips & julklappstips som alla kostar runt 500 kr!

Personliga presenter med gravyr, brodyr eller fotopresenter är något vi brinner lite extra för. Många av produkterna träffar prisklassen, och många tips kostar dig ännu mindre än 500 kronor. När det handlar om produkter som ska personifieras så får du investera din egen tid. Då räcker femhundra riksdaler väldigt långt.

Oavsett om det är julklapp, födelsedagspresent eller någon helt annan present så känns 500 kr som en nivå de flesta känner sig bekväm med. Känner du får att gå upp respektive neråt i pris så finns alla snäpp, men 100 kronor skillnad, att välja på uppe i menyn.

Hitta enkelt din nästa present 500 kr genom att scrolla igenom alla tips för att få så många idéer som möjligt. Vilka 500 kronors presenter & julklappar shoppar du idag?

  • OBS: Presentguiden har valt ut över 140 stycken tips på bra presenter & julklappar för 500 kronor. Ladda gärna flera presenttips/julklappstips för att maximera möjligheten att hitta bästa gåva för 500 kr!

Tips på guldkorn – För 500 kronor

Vissa presenter sticker ut lite mer än övriga. En skön massagemadrass för 500 kr är en bra present/julklapp som de flesta skulle bli överlyckliga av att få! Som du kan se bland presenttipsen på massagedyna så sticker priset iväg rejält på flera modeller. Ett par kostar dock 500 kronor och känns som en väldigt prisvärd present, inte sant?

En annan storsäljare, speciellt när det kommer till julklapp 500 kr, är ett hopfällbart fotbad. Att kunna ta sig ett sköna fotbad är vardagslyx om något!

Hittar du inga bra produkter att ge som 500 kronors present? Då är en sista utväg att slå till på ett träffsäker presentkort. Välj summan 500 kr så får personen som får din present eller julklapp helt enkelt lägga till mera pengar om en dyrare produkt önskas. Presentguiden har en av Sveriges mest kompletta guider för att hitta digitala presentkort hos populära presentbutiker. Missa inte sidan för att upptäcka vilka presentkort du kan välja bland idag!

Hoppas du blev klokare och hittar en bra present & julklapp med pris runt 500 kronor.

Tipsa gärna om våra tips på presenter & julklappar för 500 kronor.

Uppdaterades 22 september, 2022