Presenttips inom prisnivån – Hitta rätt 500 kronors present

Har du 500 kr att köpa julklapp & present för den här gången? 500 kronor är en presentbudget som är väldigt populär, och därför finns det många bra presenttips & julklappstips som alla kostar runt 500 kr!

Personliga presenter med gravyr, brodyr eller fotopresenter är något vi brinner lite extra för. Många av produkterna träffar prisklassen, och många tips kostar dig ännu mindre än 500 kronor. När det handlar om produkter som ska personifieras så får du investera din egen tid. Då räcker femhundra riksdaler väldigt långt.

Oavsett om det är julklapp, födelsedagspresent eller någon helt annan present så känns 500 kr som en nivå de flesta känner sig bekväm med. Känner du får att gå upp respektive neråt i pris så finns alla snäpp, men 100 kronor skillnad, att välja på uppe i menyn.

Hitta enkelt din nästa present 500 kr genom att scrolla igenom alla tips för att få så många idéer som möjligt. Vilka 500 kronors presenter & julklappar shoppar du idag?

Alla presenter för 500 kr – mars 2023

Här börjar jakten efter presenter för 500 kr genom att ta del av Presentguiden väl utvalda tips inom prisnivån. Notera att produkterna förväntas kosta runt 500 kr då vi inte har stenkoll på hur priserna utvecklas över tid. Vi försöker alltid justera presenttipsen så respektive gåva hamnar i rätt prissegment.

  • OBS: Presentguiden har valt ut över 150 stycken tips på bra presenter & julklappar för 500 kronor. Ladda gärna flera presenttips/julklappstips för att maximera möjligheten att hitta bästa gåva för 500 kr!

Tips på guldkorn – För 500 kronor

Vissa presenter sticker ut lite mer än övriga. En skön massagemadrass för 500 kr är en bra present/julklapp som de flesta skulle bli överlyckliga av att få! Som du kan se bland presenttipsen på massagedyna så sticker priset iväg rejält på flera modeller. Ett par kostar dock 500 kronor och känns som en väldigt prisvärd present, inte sant?

En annan storsäljare, speciellt när det kommer till julklapp 500 kr, är ett hopfällbart fotbad. Att kunna ta sig ett sköna fotbad är vardagslyx om något!

Hittar du inga bra produkter att ge som 500 kronors present? Då är en sista utväg att slå till på ett träffsäker presentkort. Välj summan 500 kr så får personen som får din present eller julklapp helt enkelt lägga till mera pengar om en dyrare produkt önskas. Presentguiden har en av Sveriges mest kompletta guider för att hitta digitala presentkort hos populära presentbutiker. Missa inte sidan för att upptäcka vilka presentkort du kan välja bland idag!

Hoppas du blev klokare och hittar en bra present & julklapp med pris runt 500 kronor.

Julklapp 500 kr – Julklappstips

Att leta julklappar för 500 kr är en vanlig prisnivå. Det är många personer som ska få julklappar, så det är smart att hålla kostnaden per julklapp nere till runt 500 kr. Som tur är finns det så många bra julklappstips inom just denna prisnivå! Här kommer en punktlista på populära julklappar som kostar under 500 kr.

  • Julklappar med foto: Du som är bekant med Presentguiden vet att vi ofta pushar för fotopresenter. Det finns en rad fördelar med alla dessa produkter där du valt eget foto. Nummer ett är priset, som ofta är långt under 500 kr. Vad som kostar är tidsåtgång för att få till julklappen på bästa möjligt sätt. Kolla närmare på vilka julklappar med foto som rekommenderas just nu.
  • Personliga strumpor: Alla använder strumpor och för 500 kr så får du två par personliga strumpor med egen bild. Rolig, personlig och minst sagt överraskad julklapp under 500 kr som Presentguiden verkligen kan rekommendera.
  • Presentlådor under 500 kr: En box som är fylld med choklad, lakrits eller andra delikatesser är en vanligt julklapp. Det finns många smarriga presentboxar som kostar 500 kr. Perfekt för dig som vill skicka julklapp direkt, eller beställa hem.

Alla julklappstips här på sidan är väl utvalda, och således bra julklappar för 500 kr. Hoppas sidans tips gjort så det klarnat och att du slutligen hittar bästa 500 kronors julklappen någonsin.

Tipsa gärna om våra tips på presenter & julklappar för 500 kronor.

Uppdaterades 14 mars, 2023