Present till lärare, fröken & pedagog

Tips på gåvor – För att tacka läraren

Söker du efter en bra present till lärare som lärt dig mycket? Fröken, läraren eller pedagogen är värd att uppvaktas med en fin present! De är personer som ofta lägger grunden i livet, och därmed oerhört viktiga. Har fröken varit extra bra eller är finns en pedagog som sticker ut från mängden? Oavsett vem han eller hon är för dig så kommer alla presenttips underlätta för att hitta rätt present.

Presenterna är vanligast att ge till skolavslutning. Ett härligt sommarlov ligger framför oss och många barn byter klass, och lärare, till nästkommande termin. Avslutningspresent är ett sätt att säga tack så mycket för allt. Eftersom läraren säkert har haft många i samma klass så passar det utmärkt att gå ihop med andra. Samla ihop pengar och utse vem som ansvarar för att köpa present till lärare.

Ta följande tips som en utgång vid presentjakten. Se gärna flera kategorier och prisklasser med presenttips uppe i menyn.

Personlig present – Till världens bästa lärare

Genom att välja graverade presenter så är det busenkelt att hitta er present till världens bästa lärare! Välj helt enkelt att gravera orden på en exklusiv penna, snyggt glas eller varför inte en snusdosa? Om läraren snusar det vill säga. Antalet personliga presenter är väldigt många på presentguiden. I skrivande stund har vi valt ut över 150 stycken presenttips inom kategorin gravyr, brodyr eller foto. Eftersom alla älskar personifierade gåvor är vi övertygade om att er lärare kommer bli väldigt stolt av att få en sådan present.

Tänk på att leveranstiden för allt som ska bearbetas är lite längre än normalt. Därför är det viktigt att beställa presenter till lärare i god tid innan dagen för avtackningen.

Hitta presenter till vägledare – Populära butiker på nätet

Butikstipsen här har alla egna avdelningar med presenter för fröken/lärare. Genom att skicka in till respektive butik får du snabbt en bra överblick vilka presenter som är utvalda för att passa bra till både kvinnliga & manliga lärare.

Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare
Butikens presenter till lärare

Examenspresent & sommarpresent

Den aktuella gåvan har många olika namn där de tre vanligaste är: Sommarpresent, examenspresent och avslutningspresent. Vilket som används är helt och hållet en smaksak. Sommarpresenter är dock ett begrepp som vi på presentguiden tycker ska representera prylar som har med sommaren att göra. Eftersom skolavslutningen oftast äger rum precis när blommorna slagit ut och sommaren är på igång är detta presenter väldigt aktuella!

Låt er lärare njuta av sommaren på bästa möjliga vis genom att ge henne eller honom en typisk sommarpresent. Presenter till grillen i form av grillvantar, grilltång eller grillskrapa är något som livsnjutaren kommer gilla. Om pedagogen helst av allt spenderar sommaren på stranden så kommer ett par roliga flip flops eller en självuppblåsbar sittpuff garanterat göra succé.

Visst är sommaren en härlig tid på året? Kolla in presenttipsen har gör de soligare dagarna ännu skönare!

Pedagog som betytt extra mycket

En del människor är där i vått och torrt. De gör de där extra uppoffringarna och vill alltid ditt bästa. Har du haft en pedagog som betytt väldigt mycket under senaste terminen? Bra presenter till pedagoger behöver inte vara dyra, tvärsom så räcker det gott med en billig present till pedagog. Det viktigaste är att vissa din tacksamhet för tiden som gått! Även de minsta presenterna som en mugg kan vara nog så väl. Lärare, fröknar och pedagoger räknar sällan med att få presenter. Därför bli alla överraskningar stora, oavsett hur små och billiga de än må vara.

Surfa gärna runt på presentguidens tusentals presenttips för att hitta en riktigt bra present till pedagog!

Present till fröken

Undrar du vad som kan bli en bra present till fröken? Om hon varit din fröken under många år så är skolavslutningen ett ögonblick som innehåller både dur och moll. Det är såklart positivt du har klarat av terminen, och ett skönt sommarlov tar sin början! Det tråkiga är att du inte kommer träffa fröken på ett tag. Ord som världens bästa fröken kommer värma gott. Beställ något fint med gravyr eller välj bland kylskåpsmagneterna eller stenarna som finns att beställa online.

Kombinera gärna din present till fröken med en fin bukett av blommor. Plocka själv eller klipp till på en väldoftande blomsterbukett hos floristen.

Sprid tips på presenter till alla våra underbara lärare, fröknar & pedagoger!

Uppdaterades 9 juni, 2021