Illumiart tavla - Julklapp som sticker ut från mängden
Illumiart - Upplyst tavla - Presenter & julklappar
Illumiart tavla - Julklappstips 2023

Annorlunda present till lyser upp

Letar du efter den perfekta presenten som lyser upp både rummet och mottagarens ansikte? Då har du hittat rätt. Vi på Presentguiden har nyligen upptäckt IllumiArt-upplysta tavlor, och vi kan inte få nog. De här tavlorna är inte din trädgårdsmässiga vardagskonst, de är upplysta mästerverk som förvandlar vilket som helst rum till en personlig konstgalleri.

För det första, låt oss tala om mångsidigheten. Oavsett om du är en heminredningsnörd eller bara någon som gillar att ha snygga saker runt omkring dig, så har dessa tavlor något för alla. De passar lika bra i en minimalistisk lägenhet som i ett hem som skriker boho-chic.

För det andra, de är inte bara vackra.. de är smarta också. Med olika ljusinställningar kan du matcha tavlan med ditt humör eller din inredning. Så, nej, det är inte bara en tavla, det är en stämning! Perfekt för mysiga hemmakvällar eller för att imponera på gästerna under en middagsbjudning.

Men vänta, det finns mer! Dessa tavlor är energisnåla. Så du kan vara en konstälskare och en vän av Moder Jord på samma gång. Och låt oss inte glömma det viktigaste, de är lättanvända. Häng upp, koppla in, och voilà! Du är nu innehavare av ett personligt konstgalleri.

Om du letar efter en present som säger ”Jag tänkte verkligen på dig” och som inte bara samlar damm på en hylla, då är IllumiArt-upplysta tavlor det självklara valet. Och det är inte bara vi som tycker det. Så lyft blicken, eller i det här fallet, lys upp någons dag med en sådan här skönhet!

Illumiart tavlor med belysning är bra som;

Julklappstips – Söker du efter bra julklappar på nätet så har Presentguiden skapat en riktigt stor guide med julklappstips 2023. Dessa tavlor är ett lysande val av julklapp, håller du med oss?

Present till par – Konst är perfekt att ge till kärleksparet som gifter sig, föräldrarna eller varför inte dina bästa kompisar. Vilket motiv tror du paret uppskattar mest av allt? Se flera tips på julklappar till par innan du bestämmer dig.

Mysiga presenter – Det är något magiskt hur mycket en så pass liten tavla kan göra för mysfaktorn i hemmet.