Guide till kroppskuddar & gravidkuddar

Kroppskuddar är väldigt stora kuddar som ger betydligt mera avlastning än en traditionell huvudkudde. Söker du efter bra presenter till honom eller henne som vänder och vrider på sig mycket? Då kommer en stor kroppskudde garanterat göra succé!

Kudden kan ha en mängd positiva egenskaper där bättre sömn är en av de viktigaste faktorerna. Att kunna lägga upp benet över kroppskudden eller få skönt stöd för ryggen kan dessutom vara smärtlindrande. Därför är kroppskuddar väldigt omtycka hos gravida. Många säger gravidkudde istället för kroppskudde. Oavsett vilket namn som används är avlastning och komfort två ledord som genomsyrar alla kroppskuddar. Låt någon lycklig sitta, ligga eller halvligg på ett bekvämare sätt genom att överraska med den bästa kroppskudden på marknaden.

Att ge stöd till kroppen kan hjälpa till att hålla rätt kroppshållning under natten. Kroppskuddar kan med andra ord göra så obehag som smärta i ryggen, hals eller axlar kan mildras. Att kunna ha en bekvämare sovställning kommer säkert ha många positiva egenskaper på kroppen, och måendet, överlag. Presenter som får oss att må bättre är alltid bra och därför kan vi varmt rekommendera att ge bort en kroppskudde.

Alla presenttips på kroppskudde – juni 2023

Börja jakten efter en bra kroppskudde att ge i present här på sidan. Upptäck olika varianter av kroppskuddar för vuxna eller barn genom att ta del av alla utvalda presenttips nedan. Vilken kroppskudde tror du kommer uppskattas mest av personen som ska få din gåva?

Handla kroppskuddar – Rekommenderade butiker just nu

Kändes ingen kroppskudde ovan helt hundra? Ingen fara, det finns som tur är flera modeller av kroppskuddar! Även fast vi alltid försöker välja ut dom bästa presenterna på nätet så är smaken olika hos oss alla. Kolla in butikerna nedan för att komma direkt till deras utbud av kroppskuddar.

Kroppskudde till gravid

Smidig gravidkudde som har justerbar fasthet. Utvecklad för att ge sig som är gravid bästa möjlig support under hela graviditeten samt första åren när bebisen väl här är. Förmodligen den mest flexibla kroppskudden på marknaden just nu. En smart kroppskudde ingen vill missa!

Kroppskudde - Multifunktionell present som passar alla

Stället att shoppa den populära Zenkuru kroppskudde. Multifunktionell present som kan användas till alla möjliga aktiviteter såsom: Läsa, spel, sova, fika och så vidare. En bra kroppkudde som kommer bli en uppskattad present till henne eller honom!

Vem passar kroppskudde till?

Kroppskuddar passar bra att ge till vem som helst. Extra passande är gåvan till personen som har smärtor i ryggen eller bäckenbenet. Eftersom kudden är så pass stor så kan den även lindra en rad andra smärtområden såsom nacke och axlar, vilket även vanliga kuddar som är lite större mycket väl kan bidra till.

Även fast personen är frisk och kry som en nötkärna så kan mycket väl bästa kroppskudden göra succé. För vem gillar inte att mysa och ha det skönt så säg? Ger du gåvan till pojkvän eller flickvän så kan även du nyttja kroppskudden. Därför är det alltid smart att välja sådana presenter som du själv är lite sugen på att testa till din partner.

Kroppskudde = gravidkudde och är därmed den optimala gåvan till henne som är gravid. När ett barn växer så kommer nästan alltid olika sorts värkar och då kommer en gravidkudde göra sig som allra bäst.

Kroppskudde - Så fungerar gravidkuddar

OBS: Riktigt bra deal just nu!

590 kr399 kr

Frågor & svar om kroppskuddar

Är alla kroppskuddar lika stora?

Kroppskuddarnas storlek skiljer sig åt en del men är kuddarna är alltså inte lika stora. Normala mått är i runda slänger 1 meter på bredden och 1,5 meter på längden på en kroppskudde för vuxna. För barn-kroppskudde blir måtten mindre och där är 120 x 60 cm en bra måttstock på hur stor produkten är. Det är viktigt att förvisa dig om storleken om du hade tänkt skaffa ett fodral/örngott till kroppskudde.

Vilken är bästa kroppskudden just nu?

Just nu tycker presentguiden att Zenkuru kroppskudde är bäst på marknaden. Det är tipset som visar väldigt populär av alla presenttips på kroppskuddar ovan. Har du ingen uppfattning om hur en bra kroppskudde för just den personen som ska få gåvan så rekommenderas Zenkuru-kroppskudden. Tempur är ett material som formar sig så finns mycket pengar att lägga på presenter är denna lyxiga kroppskudde värt att kolla närmare på. Priset hamnar strax under 2000 kronor vilket är ungefär tre gånger så dyrt som många andra varianter.

Bra kroppskuddar - Presenter som avlastar

Kroppskudde – Bra present till gravida

Om det är födelsedagspresent, julklapp eller annan present till gravid som står på inköpschemat är en kroppskudde ett klockrent val av gåva! Dessa kuddar kallas även gravidkuddar eftersom många kvinnor uppskattar och behöver bra avlastning under graviditeten. Alla sorts presenter som gör hennes graviditet aning mer bekvämlig är en riktigt bra gravidpresent!

Se till att kolla runt så hon inte redan köpt en bra kroppskudde. Som sagt är det en vanlig pryl att ha när magen växer sig allt större.

Checklista – Då är helkroppskudde helt rätt

  • Gåvan är till för alla som älskar att mysa! Antalet användningsområden med kroppskudde är många där sova, läsa och kolla på tv endast är några exempel. Finns plats i hemmet så kommer det helt enkelt bli mysigare att mysa.

  • Presenterna likt dessa gör sig som allra bäst när personen har ett extra stor behov av att avlasta. Som vi varit inne på så är stora helkroppskuddar som gjorda för att avlasta under graviditeten! Det är dock långt ifrån enda gångerna som kroppskuddar fyller sitt syfte. Smärta och sömnsvårigheter kan förhoppningsvis lindras om kroppen ligger i rätt riktning. Med andra ord är det värt att ge kroppskudden chansen att visa hur kudden kan hjälpa till.

  • Sist men inte minst är kroppskuddar stora och vem gillar inte gigantiska paket? Att sitta och kolla på den största julklappen under granen och fundera vad i hela fridens namn det kan vara i kommer göra uppladdningen inför julen extra spännande!

Kroppskudde som julklapp – Oerhört populärt

Börjar det gå mot jul igen? Julen är nämligen en tid på året då kroppskuddar är betydligt mer eftersökta än andra delar på året! Slutsatsen bli att det står kroppskudde på väldigt många önskelistor på julklappar. Om det är en gosig julklapp du är ute efter så slå till på den kroppskudde du valt ut i god tid. Den massiva efterfrågan gör att flera av de bästa modellerna riskerar att ta slut många veckor innan jul.

Under de senaste åren så har presentguiden känslan att antalet vill ha kroppskudde som julklapp bara ökat. Ett tips för att hitta den billigaste kroppskudden på rea är att jämföra butikerna om någon av dem har speciella erbjudanden på kroppskudde just nu. Under Black Week är möjligheterna stora att hitta riktigt fina reafynd på flera olika kroppskuddar!

Se gärna den stora guiden till bra julklappar. Där har presentguiden lagt stort fokus på sådana presenter som är extra populära till jul, som exempelvis kroppskudde är.

Tycker du kroppskudde är en bra present? Dela gärna sidan med dina vänner!

Uppdaterades 18 april, 2023