30 års present

Tips på födelsedagspresenter till 30-åring

Personlig, lyxig och rolig är tre ingredienser en riktigt bra 30 års present ska bestå av! Söker du efter födelsedagspresent till kille eller tjej som blir 30 år? De senaste presenttipsen som passar 30-åringar finns på presentguiden!

Personer som är födda 1992 fyller 30 år under 2022. Känner du någon person som faller in i åldersklassen så är du förmodligen på jakt efter den absolut bästa 30 års presenten. Födelsedagen ska säkert firas av både familj, partner, vänner och andra bekanta. Presenter är alltid en central del av födelsedagspresenten, och speciella födelsedagar förtjänar fina presenter.

Eftersom det är många som letar efter bra 30 års presenter till just ert födelsedagsbarn så är ett tips att gå ihop flera stycken och dela på kostnaden. Bestäm vem som ska få det ärorika uppdraget att välja ut er gemensamma gåva till honom eller henne. Betaltjänster som Swish gör det enklare än någonsin att samla in pengarna som ni kommit överens om.

Åldern representerar en brytpunkt där killen eller tjejen nu kan titulera sig som medelålders. Därför är klassiska presenter 30 år prylar & upplevelser som känns vuxna. Kan det vara idé att ge bort en hushållsassistent eller ett lyxigt skohorn av äkta horn? Alla 30 års presenttips som presentguiden ger tips på är noga utvalda, från några av Sveriges bästa butiker på nätet. Efter besöket här kommer ni vara närmare et beslut om vad 30-åringen ska få i present på sin dag.

Vilket presenttips känner du är bäst som 30 års present?

Sidan 30 års present innehåller:

30 års presenttips – Till kille eller tjej

Överblicka presentguidens alla presenttips inom kategorin 30 års present. Förhoppningsvis kommer några tips känns aktuella att ge som födelsedagspresent till den 30-åring killen eller tjejen. Se gärna andra tips runt om på sajten, för bästa möjligt förutsättning att hitta rätt presenter.

Populära butikers utvalda presenter – Till 30 års dagen

Butikens 30 års presenter
Butikens 30 års presenter
Butikens 30 års presenter
Butikens 30 års presenter
Butikens 30 års presenter
Butikens 30 års presenter
Butikens presenter
Butikens presenter
Butikens presenter
30 års present kille - Bror, pojkvän, son, vän

Överraska 30 årig kille – Son, vän, bror eller pojkvän

30 år fyllda och då gäller lyxiga presenter till honom. Hans situation och intressen avgör vilka sorts födelsedagspresenter som är mest aktuella. Män som är 30+ brukar vara mån om sitt utseende. Är vår 30 års kille en man som är noga med allt från kläder till hygien? Ge honom ett kvalitativt rakset i 30 års present! Seten med rakhyvel och rakborste är väldigt exklusiva och kostar 1000 kr upp till 25 000 kr. Ett bra presenttips som gentlemannen kommer gilla.

Killar runt 30 år brukar också ha en förkärlek till öl och whisky. Skicka iväg han på provning där både nya smaker kommer upptäckas samt historia bakom dryckerna. Väljer du denna 30-års present så överväg att slå till på två provning. Häng med själv eller låt honom bjuda med en valfri vän. Att uppleva görs bäst tillsammans med någon man gillar!

Är det din pojkvän som blir 30 år? Då riktar vi oss på personliga presenter! Har ni varit tillsammans många år så kommer han älska att få en fotobok med minnen från era år tillsammans. Ord som världens bästa pojkvän kommer alltid värma hans hjärta lite extra på 30 års dagen. Antalet presenter som går att göra personliga är många, så det är relativt lätt att välja ut en bra 30 års present till pojkvän.

30 års present tjej - Flickvän, syster, dotter

Bra presenter till henne som blir tretti

Tjejer gillar personliga 30 års presenter. Gravyr eller brodyr gör det lätt att personifiera din present. Flertalet av presenttipsen är från några giganter inom området, som har väldigt bra butiker på nätet. Väljer du en personifierad present till henne 30 år så var ute i god tid. Unika presenter brukar kräva längre leveranstider. Oavsett om det är syster, flickvän eller fru som ska få din 30 års present är det alltid ett vinnande koncept att utgå från hennes aktiviteter. Karriäristen bli glad av en graverad penna i present. Hon som brinner för träning kommer gilla ett schysst träningslinne.

Beroende på om det är 30 års present till flickvän eller annan tjej så passar det olika bra att gå ihop för gemensamma födelsedagspresenter. Till syrran går det att samla mor, far och andra syskon för att lägga ihop till en dyr gåva. När det kommer till flickvän står du givetvis för hela presenten själv. Presenttipsen ovan har förhoppningsvis gett dig vägledning för att kunna välja ut en riktigt bra 30 års present till henne.

Upplevelser som födelsedagspresent 30 år - Till henne & honom

Planera unik upplevelse till 30-åringen

Personliga 30 års presenter behöver absolut inte vara en fysisk produkt. Upplevelser kan vara skräddarsydd av dig, för att falla 30-åringen in i smaken till hundra procent! Gör en heldag av födelsedagen eller ge bort en upplevelse present som äger rum längre fram. Att välja att köpa en färdig upplevelse är inget måste. Den upplevelsen kan dock vara en del av ert dag. Din 30 års present blir att planera, betala och överraska med upplevelsen. Väldigt uppskattad, inte minst som upplevelse till flickvän.

Ett klassiskt exempel på 30 års present inom upplevelser är att hoppa fallskärm. Att falla fritt i hastigheter runt 200 km/h är något de flesta ha på sig ”att-göra-lista”. Fallskärm är upplevelsen som måste göras för att förstå känslan!

Önskar du ge presenter till killen eller tjejen som blir 30 år på något de kan göra med sin partner. Värdebeviset som gäller på några av Sveriges bästa restauranger är ett bra presenttips. Speciellt för dig som är ute efter 30 års present i sista minuten.

Hjälp dina vänner att hitta 30 års presenter, välj din plattform!

30 års presenter - Tips på födelsedagspresent till 30 åringar

Uppdaterades 19 januari, 2022