Tips på bra gåvor till lakritsälskare

Om du har en vän eller familjemedlem som är en lakritsälskare och letar efter den perfekta presenten, har du kommit till rätt ställe. Här på Presentguiden har vi samlat bra lakrits presenter, som säkert kommer att imponera stort på alla gillar lakrits!

En populära lakrits present är en hel presentlåda med olika smaker. Denna gåvan är bra för att prova och upptäcka nya favoriter. Som tur är finns det gott om färdiga presentboxar med lakrits att välja bland. Askarna från Lakrids by Bülow är en höjdare, och en present som alla lakritsfantaster kommer uppskatta.

Om du vill ge en rolig upplevelse till din lakritsälskande vän så är en lakritsprovning som present ett ypperligt val. Att åka iväg på provning tillsammans gör dessutom att ni får tid att umgås med varandra. Finns det ingen provning av lakrits i er närhet? Överväg att skapa en egen provning i hemmet genom att köpa hem olika sorters lakrits.

Produkter som är lakritsinspirerad ingår även de i kategorin lakrits presenter. Hur gott låter det inte med lakritssirap eller lakritssås? Helt klart träffsäkra presenter till någon som älskar att experimentera i köket. Uppskattas te eller kaffe så finns det gott om sorter som har lakrits som huvudingrediens.

Vill du överraska lakritsälskaren rejält så spana efter exempelvis doftljus som doftar lakrits. Det finns både lakritsdoftande ljus och parfymer som kommer att bli en annorlunda present.

Avslutningsvis vill vi slå ett slag för att göra en egen presentlåda med lakrits. Shoppa från butikerna vi ger tips på längre ner på sidan. Där kan ni hitta hundratals kvalitativa, annorlunda och retro lakritsprodukter att fylla boxen med.

Lakrits presenttips – juni 2023

Jakten efter en god lakrits present börjar genom att ta del av presentguidens tips inom kategorin. Dessa presenter kommer säkert göra stor succé hos alla lakritsälskare. Och du, glöm inte unna dig ett par smarriga lakrits gåvor till dig själv också.

Handla lakrits presenter på nätet

För att hitta rätt lakritsgåva så kommer du ha mycket hjälp av nedanstående e-handlare. De alla har ett bra utbud av lakrits för de alla smaker.

Lakrits presenter - Presentlådor till lakritsälskare

Med över 300 produkter i sin lakrits-kategori så förstår du att detta är butiken att besöka för att hitta en riktigt bra lakrits present! Några av varumärkena är: Lakrids by Bylow, Hans Hugos lakrits, Lakritsmästaren och Lakritsfabriken i Ramlösa. Kombinera med fördel ihop flera olika lakritsprodukter för att slutligen skapa en komplett present till lakritsfantasten.

Rivsalt av rå lakrits, presentlåda Bülow Selection Box och en del andra presenter som får det att vattnas i munnen på alla som älskar lakrits.

Ett 50-tal olika lakrits presenter där den billiga gåvan kostar 29 kr och den dyraste 349 kr. Billiga lakritspresenter med andra ord.

Klassiska lakrits presenter

Mycket bra utbud av klassiska lakritsfavoriter som exempelvis: Skipper´s Pipe, Djungelvrål, salta bomber, Lakrisal, Salmiak-pastiller och oerhört mycket mera. Stället att besöka när du vill göra din egen presentlåda med lakrits!

Hur gott låter det inte med lite gammalt hederlig lakritspulver? Butiken har cirka 500 lakritsprodukter från så många varumärken så vi inte ens orkar räkna dem alla. Ett givet besök i jakten efter den godaste lakritspresenten!

Dela gärna tipsen på lakrits presenter i sociala medier.

Uppdaterades 2 mars, 2023