Presenter med sommarkänsla

Söker du efter sommarpresent att överraska med? Presentguiden har plockat ut årets bästa presenter, med tydligt sommartema!

Soliga dagar på sommaren gör att vi vill ge varandra sommarpresenter. När temperaturen går upp börjar många att tänka på semestern. Och det är just till semestern som det passar bra att ge en bra sommarpresent till henne & honom. Även barn som avslutat ännu en termin i skolan skulle bli glada att fina presenter som underhåller dem under sommarlovet. Solkräm, solglasögon och solstol är andra populära presenttips för sommaren.

Är du företagare med anställda? Visa dina anställda uppskattning genom att leverera sommarpresenter. Tänk på att de minsta gåvorna kan betyda mycket. En broderad handduk kan bli sommarpresenten som kommer väl till användning på stranden. Hitta er bästa sommarpresent genom att se alla presenttips med sommarkänsla nedan. Glöm inte heller bort dig själv i sommar.

Hitta bra sommarpresenter – Presenttips januari 2023

Vad representerar egentligen sommar och är en typisk sommargåva? Nedanför så ligger presentguidens favoriter, som vi tycker är utmärkta sommarpresenter! Skratt, glädje och solbränna är tre huvudingredienser för en lyckad sommar. Något som barn, föräldrar, syskon, lärare, anställda och andra kommer gilla att få till sommaren.

  • Visste du att presentguiden har letat på över 190 tips på sommarpresenter? Ladda gärna flera somriga presenttips för att maximera chansen att hitta de bästa presenterna på nätet!

Bra butiker med många sommarpresenter

Hittade du inte någon sommarpresent som kändes helt hundra? Då rekommenderas besök hos butikerna nedan. Alla har ett väldigt bra utbud på typiska sommarpresenter som passar att ge anställda, barn, partner, syskon och många flera.

En par nya badbyxor eller ett bikini-set är alltid bra sommarpresenter. Butiken har ett bra utbud av prisvärda badkläder för både honom & henne!

Likt namnet antyder så erbjuder mängder av fina möbler för sommarsäsongen. Att få en ny solstol som sommarpresent är det få som tackar nej till!

Unik butik som är helt inriktad på att ta tillvara på solens energi. Mängder av solcellslampor, solcellsfontäner, solcellsladdare och allt annat ni kan tänka er inom området. Väl värt ett besök för att upptäcka miljövänliga sommarpresenter!

Dekorationer för att fixa sommarfest

Sommarpresenter i all ära men tänk på att ditt bidrag till sommarfesten kan vara en del av gåvan. Fixa stämningsfulla flamingos eller bordsdekorationer av exotiska frukter. Små tillbehör är det som kommer göra er sommarfest till den bästa någonsin. Besökarna älskar säkert att lägga ut foton på sociala medier. Därför är det viktigare än någonsin med alla dekorationer till sommarfesten.

Sommarpresenter till lärare & fröken

Tack läraren för terminen – Med fin sommargåva

Står kompassen inställd för att hitta sommarpresent till lärare som undervisad dig eller dina barn? En liten sommarpresent är ett fint sätt att tacka för allt läraren har lärt ut under terminen, som nu tar slut. Är det skolavslutning på sommaren så brukar blommor vara en del av presenten. Att kombinera blommorna med en graverad penna, lyxig godisburk eller en box med godsaker är ett välkommet tillägg.

Ord väger tyngt och kommer betyda väldigt mycket för din lärare. Därför kan vi rekommendera en personlig gåva till sommaren. Välj ord som: tack för allt år 2021, världens bästa lärare eller annan tacksamhetsfras. Läraren kommer bli rörd, och känna sig uppskattad av er!

Se presentguiden sida med alla presenter till lärare >

Sommarpresent - Personal, företag & anställda

Sommarpresent till anställda – Bra start på semestern

Visst är det vanligt med sommarpresent från företag. Även fast det inte avdragsgillt så väljer många företagare att belöna sina anställda med något fint när det vankas semester. Genom att ge sommarpresent till personal kommer de få en glädjande start på ledigheten. Att ta med sig ett bra avslut från arbetsplatsen är viktigt! Istället för att gå runt och tänka om det är dags att söka nya jobb i sommar så kommer gåvan bli sista minnet. Ett bra minne, och alltså är det viktigt för dig som företagare att visa uppskattning för din personal.

Eftersom en sommarpresent ofta är liten så är det en billig investering som förhoppningsvis kommer betala tillbaka sig många gånger om.

Kortfattat om sommarpresenter

Det finns inga tillfällen då du är tvingad att ge presenter. Just sommarpresent är absolut inget måste, men desto finare och mera uppskattat brukar sommarpresenterna att upplevas! Lärare, personal och anställa brukar i regel inte förvänta sig en sommarpresent. Har läraren varit guld värd och alltid funnits där för barnen? Då är det omtänksamt att överräcka en sommarpresent som tack för allt. En bra start är att fundera om just den person du har i tanken har gjort sig förtjänt av en sommarpresent eller ej.

En vanlig missuppfattning är att en sommarpresent måste ha med sommaren att göra. Visst är personliga badhanddukar, grilltillbehör och strandsaker helt klart vanlig sommarpresenter. Tänk på att din sommarpresent kan vara allt mellan himmel och jord. Om gåvan kan användas direkt gör den såklart desto bättre. Att utgå från vad kvinnan, mannen eller barnet gillar ger alltid bästa förutsättningar att hitta sommarpresenter som prickar mitt i prick. Fördras lugna hemmakvällar framför en bra serie? Då kommer säkert en mysig pläd vara den perfekta sommarpresenten, även fast filtar och plädar kanske inte korrelerar med sommaren värme.

Presentguiden tror att de flesta presenter som köps kostar runt 500 kronor. Och visst prisnivån lagom för en sommarpresent? Utgå aldrig från priset i sig utan vad sommargåvan kommer leverera för värde för dina anställda, lärare eller barn. Ibland blir de billigaste sommarpresenterna de som kommer uppskattas mest i sommar!

Sprid solsken och glädje med sommarpresenter, välj din plattform!

Sommarpresent

Uppdaterades 20 januari, 2023