Sommarpresent - Somriga presenttips till lärare, personal & företag

Presenter med sommarkänsla

Soliga dagar på sommaren gör att vi vill ge varandra sommarpresenter. När temperaturen går upp börjar många att tänka på semestern. Och det är just till semestern som det passar bra att ge en bra sommarpresent till henne & honom. Även barn som avslutat ännu en termin i skolan skulle bli glada att fina presenter som underhåller dem under sommarlovet. Solkräm, solglasögon och solstol är andra populära presenttips för sommaren.

Är du företagare med anställda? Visa dina anställda uppskattning genom att leverera sommarpresenter. Tänk på att de minsta gåvorna kan betyda mycket. En broderad handduk kan bli sommarpresenten som kommer väl till användning på stranden. Hitta er bästa sommarpresent genom att se alla presenttips med sommarkänsla nedan. Glöm inte heller bort dig själv i sommar.

Sidan sommarpresent innehåller:

Presenttips på bra sommargåva

Vad representerar egentligen sommar och är en typisk sommargåva? Nedanför så ligger presentguidens favoriter, som vi tycker är utmärkta sommarpresenter! Skratt, glädje och solbränna är tre huvudingredienser för en lyckad sommar. Något som barn, föräldrar, syskon, lärare, anställda och andra kommer gilla att få till sommaren.

Dekorationer för att fixa sommarfest

Sommarpresenter i all ära men tänk på att ditt bidrag till sommarfesten kan vara en del av gåvan. Fixa stämningsfulla flamingos eller bordsdekorationer av exotiska frukter. Små tillbehör är det som kommer göra er sommarfest till den bästa någonsin. Besökarna älskar säkert att lägga ut foton på sociala medier. Därför är det viktigare än någonsin med alla dekorationer till sommarfesten.

Butikens tillbehör för sommarfest
Butikens tillbehör för sommarfest
Sommarpresenter till lärare & fröken

Tack läraren för terminen

Står kompassen inställd för att hitta sommarpresent till lärare som undervisad dig eller dina barn? En liten sommarpresent är ett fint sätt att tacka för allt läraren har lärt ut under terminen, som nu tar slut. Är det skolavslutning på sommaren så brukar blommor vara en del av presenten. Att kombinera blommorna med en graverad penna, lyxig godisburk eller en box med godsaker är ett välkommet tillägg.

Ord väger tyngt och kommer betyda väldigt mycket för din lärare. Därför kan vi rekommendera en personlig gåva till sommaren. Välj ord som: tack för allt år 2021, världens bästa lärare eller annan tacksamhetsfras. Läraren kommer bli rörd, och känna sig uppskattad av er!

Sommarpresent - Personal, företag & anställda

Ge anställda en bra start på semestern

Visst är det vanligt med sommarpresent från företag. Även fast det inte avdragsgillt så väljer många företagare att belöna sina anställda med något fint när det vankas semester. Genom att ge sommarpresent till personal kommer de få en glädjande start på ledigheten. Att ta med sig ett bra avslut från arbetsplatsen är viktigt! Istället för att gå runt och tänka om det är dags att söka nya jobb i sommar så kommer gåvan bli sista minnet. Ett bra minne, och alltså är det viktigt för dig som företagare att visa uppskattning för din personal.

Eftersom en sommarpresent ofta är liten så är det en billig investering som förhoppningsvis kommer betala tillbaka sig många gånger om.

Se presentguiden sida med alla presenter till lärare >

Sprid solsken och glädje med sommarpresenter, välj din plattform!

Sommarpresent

Uppdaterades 18 januari, 2022