Bra doppresenter på nätet – För pojke eller flicka

Är du bjuden på dop och är ute efter en bra doppresent till pojke eller flicka? Eftersom du precis har landat på presentguiden, Sveriges största presentsajt, så är chanserna goda att hitta några intressanta doppresenter! När det kommer till denna sortens presenter så finns inge rätt eller fel. Många upplever det svårt att veta vilken doppresent som är passande att ge bort. Allt från en mjuk filt till en sparbössa med graverat datum är exempel på bra presenter att ge på dop.

En första fråga som kan vara bra att svara på är om dopgåvan ska det vara något för nuet? Eller ska presenten sparas för framtiden? Graverade & broderade produkter som är personliga doppresenter är populärt att märka upp med dopdatumet. För att enkelt se passande presenter med gravyr med mera så koll in butikstipsen längre ner på sidan. De har många fina doppresenter som går att beställa med personifiering. Tänk dock på att vara ute i god tid eftersom personliga doppresenter ofta kräver ett par dagars längre leveranstid.

Presenttipsen nedan kommer få in er på rätt spår. Vi önskar all framgång i presentjakten efter doppresent och hoppas att alla tips är till stor hjälp!

Tips på utvalda doppresenter från populära butiker

Presenter till pojke eller flicka

Klassiska, personliga och lyxiga dopgåvor som kommer göra succé

  • Ladda gärna flera tips på doppresent för att maximera chansen att hitta de bästa presenterna att ge i samband med dopet.

Doppresent som alltid gör succé – Gosedjur med brodyr

Mjukisdjur doppresent

Gosedjur med namn är alltid en omtänksam doppresent som går exakt lika bra att ge till den döpa killen som till flickan. Bilden visar endast ett axplock över vilka gosedjur som du själv bestämmer brodyr på. Billig, uppskattad och träffsäker doppresent som går hem, kolla in alla gosedjur nu!

Kolla in personliga gosedjur som doppresent

Klassisk doppresent – Sparbössa för framtiden

Sparbössa doppresent

Sparbössor är en klassisk doppresent som kommer hänga med den nydöpta bebisen genom livet. Perfekt för att lära sig mera om ekonomi och att spara slantar. I skrivande stund har butik 20 stycken fina sparbössor som är redo att ges bort som doppresent!

Kolla in sparbössor som doppresent

Handla doppresent online – Butikernas egna presenttips

Kändes inget av våra tips på doppresent bra nog? Nästa steg i jakten efter den bästa doppresentenen till pojke eller flicka är att besöka några omtyckta e-handlare- Butikstipsen nedan har alla ett bra utbud av fina doppresenter. Hitta gåvor som går i klassisk stil likaväl som annorlunda doppresenter som överraskar maximalt.

Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter
Kolla in butikens doppresenter

Frågor & svar

Kärt barn har många namn och detsamma gäller vid dop. Äger dopet rum i kyrkan där en präst ger barnet namnet så brukar de flesta säga att deras gåva är en doppresent. Det är dock väldigt många som inte vill döpa sitt barn i kyrkan. Därav är det vanligt att säga namngivningspresent om ceremonin äger rum utanför kyrkan. Det finns inga korrekta benämningar eftersom många trots allt säger doppresent, oavsett vad själv namngivelen äger rum.

Åter igen så finns det inget generellt svar på vad en klassisk doppresent ska kosta. Presentguiden tycker att personliga gåvor alltid är mer värdefulla än själv priset. En grundläggande orsak till detta är att det är din tid för att få till personifiering på bästa sätt som ger det stora värdet.

Omkring 500 kronor är en nivå de flesta väljer att köpa doppresent för.

En flaggstång för bordet med gravyr eller en sparbössa med dopdatumet är två typexempel å en klassisk present att ge till dop. Att välja presenter som den nydöpta pojken eller flickan har med sig genom hela livet är ett bra val att originell doppresent.

Bilar är vanligare att ge som doppresent till pojke medan smyckeskrin och speldosor är aningen vanliga att ge som doppresent till flicka. I grund och botten så är de flesta typiska dopgåvorna ganska heltäckande. De passar således både pojkar & flickor.

Guida flera till bra doppresenter på nätet, välj din plattform.

Doppresenter - Hitta bra presenter till kille & tjej som blir döpt

Uppdaterades 9 september, 2022