Din guide till bra massageapparater

Massageprodukter är oerhört omtyckta presenter och därför har presentguiden skapat denna massageguide. Med sköna massageapparater såsom nackmassage-apparat, fotmassageapparat, massagekudde och massagepistoler är det enklare än någonsin att unna sig själv välgörande massage! Gåvorna passar bra till honom eller henne som upplever smärta eller ofta är stel i kroppen. Ja eller bara önskar en skön stund med knådande massage för den delen.

Välj en massageapparat som täcker in behovet som personen har. Eftersom olika produkter riktar in sig på olika delar av kroppen så är det viktigt att välja rätt massageapparat. Den mest heltäckande produkten för självmassage är massagepistol. Dock kan det vara svårt att komma åt på ryggen så denna gåva gör sig perfekt tillsammans med en klassisk massagekudde. En stående favorit är fotmassageapparat som absolut måste upplevas för att förstå vilken hög njutningsgrad som produkten kommer bjuda på. Att sticka ner fötterna i en sådan massageapparat kommer förhöja mysfaktorn i tv-soffan rejält!

Ta dessa presenttips som en utgångspunkt för att se ut vilken massageapparat som kommer succépresenten! Vilka massageapparater tycker du är mest intressanta att ge bort den här gången? Det är också viktigt att du förvissar dig om att personen inte redan har den massage maskin som utses.

Där finns presenterna – Butiker med många bra massageapparater

Presentguiden har som alltid försökt att välja ut guldkornen av massageapparater. Däremot väljer vi inte alla massageprodukter och att göra ett besök hos nedanstående butiker kommer göra så att du upptäcker ännu flera massagepresenter! Vilka butiker besöker du idag? Det är också smarta att jämföra priser för att hitta din massageapparat till billigaste priset.

Direkt till butikens alla massageapparater
Oerhört bra utbud till riktigt bra priser. Missa inte deras massagestolar som är en extra lyxig present till hela familjen.
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater

Just nu 5% rea på allt (gäller även rea!)

Använd kod: Present5

Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater

Just nu kan du skaffa massageapparater från butiken med 10% rabatt, passa på!

Använd kod: presentguiden10

Direkt till butikens alla massageapparater

Just nu 20% rabatt på allt (gäller även rea!)

Använd kod: Trendmassage

Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater
Direkt till butikens alla massageapparater

Att ge bort massage som utförs av en professionell massageterapeut är en klassisk present som nästan alltid kommer bli väldigt bra mottagen!

Butikens alla massage-upplevelser

Just nu kan du skaffa upplevelsepresenten med 10% rabatt, passa på!

Använd kod: presentguiden

Fotmassör – Massageapparat för fötterna

En av presentguidens personliga favoriter inom massageapparater är apparaterna för fotmassage! Att få fötterna masserade kan vid en första anblick känns aningen överdrivet men oj så skönt det är. Du som provat en fotmassageapparat vet mycket väl vad vi menar. Har du inte gett maskinerna chansen att visa sin förmåga än? Då är det hög tid, du kommer absolut inte ångra dig.

Fotmassage maskin passar utmärkt medans du sitter och kollar på tv. Stoppa ner fötterna och försvinn in i filmens magiska värld samtidigt som njutningen för fötterna kommer bli total. Åter igen, känslan måste upplevas för att förstås!

En negativ aspekt är att fotmassageapparater är ganska stora, sett till många andra massageprodukter. Designen är såklart en smaksak men vi tror att få gärna skulle vilja ha sin massageapparat för fötterna ståendes framme. Som en del inredning så att säga. Därför är idé att tänka på om personen har ordentligt med plats för att äga gåvan du eventuellt tänker överraska med.

Kolla in vår stora guide för att hitta bästa fotmassageapparaten.

Fotmassageapparat - Massageapparat

Massagekudde – Massageapparat främst för ryggen

Billigast och enklast att använda av alla massageapparater är förmodligen en klassisk massagekudde. Ha den i soffan, sängen, bilen eller kontorsstolen och med ett knapptryck kommer massagehuvudena börja jobba. Det är också en massagekudde som många börjar med innan det de går vidare till större produkter som fotmassageapparat eller nackmassage apparat. Gåvan kommer ge en grundläggande massage och kan användas över hela kroppen.

Är du osäker på vilken massageapparat som önskas så är massagekudde alltid ett säkert val.

Massagekudde - massageapparat

Fokus på nacke & axlar – Massageapparat med handtag

Produkterna ser stora och klumpiga ut men oj så skönt det kommer känns i axlar och nacke! Nackmassage apparat är presenten som kommer lindra och mjuka upp stelhet i de berörda områdena på kroppen. Ni kan använda massageapparaten på andra ställen som rygg, rumpa och ben men det kräver lite finess och smidighet för att göra så massagen träffar rätt. Handtagen på massören gör det enkelt att styra hur kraftfull nackmassagen ska vara. För hårdare och mer djupgående massage gäller det att hålla emot hårdare.

Letar du efter en speciell massageapparat som kommer överraska stort så tycker presentguiden att det är helt rätt att välja en bra nackmassage apparat.

Nackmassage apparat - Massageapparat

Massagepistol – Klassisk massageapparat

Det är ingen slump att sökningarna efter massagepistol slår i taget i december. Även fast denna massageapparater har funnits länge så verkar inte populariteten att anta. Snarare tvärsom så upptäcker många fördelarna som punktmarkerat massage med massagepistol kan göra!

Fundera vart personen som ska få din massagepistol massageapparat ska använda den någonstans. För att enkelt kunna hänga med på resor, till gymmet eller kontoret så är det klokt att välja en liten massagepistol framför en stor. Nu för tiden så är prestandan så pass bra i de mindre modellerna av massageapparater så det är lätt att föredra sådana produkter som är lätta. Massagepistoler används främst av kvinnor & män som tränar hårt på gymmet. Att kunna utföra sin självmassage direkt på gymmet är inte alls fel. Snacka om att få en skön stund i omklädningsrummet att se fram emot!

Hoppas alla tips på massageapparater gjort dig klokare på vilken av alla massagepresenter du ska ge bort.

Massagepistol - Massageapparat

Om du tycker tipsen på massageapparater var bra får du gärna dela sidan på sociala medier

Uppdaterades 17 maj, 2022