Uppmärksamma världens bästa kollega – Med bra presenter

Har du en uppskattad arbetskompis och vill ge bort en riktigt bra present till kollega? Även om det är en kollega som slutar eller om kvinnan/mannen har födelsedags är det omtänksamt med en liten present! Just små och billiga presenter är populärt till kollegan. Eftersom den viktiga faktorn är känslan så spelar det mindre roll om presenterna kostar 50 kr eller 500 kr. Ord som världens bästa kollega kommer värma gott. Att få något av sin arbetskamrat är för många en stor överraskning. Julklapp, namnsdagspresent eller bara för att din kollega är bäst och förtjänat en spontanpresent.

Ta alla presenttips nedan som en utgångspunkt för att hitta present till kollega. Önskas tips inom en vis kategori eller prisklass så hittar ni snabbt alla populäraste sidorna uppe i menyn.

Vilken present ger du till din bästa kollega denna gång?

Tips på present till kollega – Samtliga presenttips

Börja jakten efter bästa present till kollega genom att ta del av presentguidens alla presenttips. Mängder av andra presenter finns genom att surfa in till den presentkategori som intresserar. Har du en speciell budget på hur mycket er present till kollega får kosta? Då kan du se tips efter prisnivå, välj uppe i menyn.

Avskedspresent eller julklapp till kollega

Oavsett om det är avskedspresent eller julklapp som du letar efter så är säkert din kollega värd det bästa. Avskedsgåvor är ofta betydligt exklusivare och dyrare än till andra tillfällen. Då är det smart att gå ihop med andra kollegor och samla ihop pengar. Utse vem som ansvarar för att köpa present till kollega som slutar. Ofta räcker det med 50-100 kronor styck och snabbt har ni fått ihop en rejäl slant. Allt beror på hur många kollegor som finns på arbetsplatsen.

Personliga presenter med gravyr är omtyckta avskedspresenter. Få några väl valda ord gravat på ett glas, smycke eller skärbräda och ni tar farväl till er kollega med högsta omtanke och tacksamhet. Att ge personlig present till kollega ger också personen något som representerar arbetstiden med er. Var noga med datumen, och speciellt årtalet som kollegan slutar hos er.

Har kvinnan/mannan varit guld värt på arbetsplatsen? Stick ner guldrosen i en bukett med riktigt rosor. När buketten vissnat så kommer rosen i guld alltid att bestå. En symbolisk present som vi är övertygande kommer göra stor succé!

Se även andra sidor – För presenttips till kollegan

Låt fler upptäcka bra presenter till kollega, välj plattform.

Uppdaterades 20 januari, 2023