Personliga presenter - Ungsvantar med namn - Presenttips

Unik grytlappar till köket

Är du ute efter billiga presenter till köket som är personliga? Då tycker vi att ett par ungsvantar är den optimala gåvan! Vackra vantar som kommer ge köket en mer personlig känsla då de gärna får hänga väl synligt i köket när de inte används.

Ett stort plus är att du kan välja både text och foto, om så önskas. Presenten finns i fyra olika färger: Kakigrön, svart, blå eller röd. Passar såväl henne som honom eftersom storleken inte är speciellt viktig när det handlar om grytlappar.

Personliga ungsvantar är bra som;

Present till henne – Om din flickvän, mamma, syster eller mormor älskar att spendera tid i köket så kommer hon garanterat gilla att få ett par personifierade grytlappar av dig. Billig, bra och träffsäker gåva helt enkelt.

Födelsedagspresent – Alla som lagar mat kommer gilla sina grytlappar med namn. Tänk att personifiering kan ge en helt ny känsla till presenterna.

Inflyttningspresent – Du som letar efter en billig inflyttningspresent till nya huset, lägenheten eller kanske sommarstugan har verkligen hittat rätt.