18 års present

Tips på presenter till 18-års dagen

Letar du efter en riktigt fin 18 års present till kille eller tjej? Åldern 18 år representerar steget från barn till vuxen, och födelsedagen ska såklart firas med bra 18 års presenter! Nu är det tillåtet att äntligen ta körkort, gå på krogen och många andra aktiviteter som tidigare krävt föräldrarnas tillstånd. Låt denna speciella 18-års dag bli minnesvärd  genom både roliga och nödvändiga presenter.

Ekonomin brukar inte vara den bästa hos 18-åringar så det är lätt att hitta en bra present. Här nedan finns några väl utvalda presenttips till honom/henne som fyller år. Oavsett om det är din bror, pojkvän, son, syster, flickvän eller dotter så kommer tipsen föra dig närmare ett beslut vilka födelsedagspresenter som din 18-åring ska få.

Sidan 18 års present innehåller:

Presenttips till 18-åring

Här finns bra utbud – Av fina 18 års presenter

Direkt till butikens 18 års presenter
Direkt till butikens 18 års presenter
Direkt till butikens 18 års presenter
Direkt till butikens 18 års presenter
Direkt till butikens 18 års presenter
Direkt till butikens 18 års presenter
18 års presenter - Kille, pojkvän, son, bror

Killen som blir 18 år – Pojkvän, bror & son

Så är det stora dagen här där er kille blir 18 år! För att kunna ge honom bästa 18 års present så ställ tre frågor:

  1. Har killen som blir 18-åring någon önskelista på presenter? 18 års ålder brukar vara en period där många önskningar på prylar och upplevelse finns!
  2. Har han börjat ta körkort? Fokusera på presenter som motiverar honom och pushar för att slutföra sina prova och få körkortet så snabbt som möjligt.
  3. Vad är hans intressen? Att ge present inom det killen brinner för är alltid ett säkert kort.

Pengar är förmodligen den tråkigaste presenten du kan ge. Men just till 18-åringar är det så att pengar är det som behövs mest av allt. Väljer du denna present så var tydlig med vad pengen är tänk att gå till! En vanlig 18 års present till kille är pengar till körkortet.

Unik dag – Personlig födelsedagspresent

Personliga presenter till 18-åring är alltid att föredra. Gåvorna som kan beställas med gravyr, brodyr eller foto är större än någonsin! Därför är det även lättare än någonsin att hitta bra 18 års presenter till brorsan, sonen eller pojkvännen. Ett snyggt smycke med hans namn eller en unikt graverad snusdosa är två storsäljare. Kolla in presentguidens presenttips på unika presenter för alla bästa tips.

18 års presenter - Tjej, flickvän, dotter, syster

Gör hennes 18-års dag minnesvärd

Vad vill hon göra helst av allt på sin födelsedag? Exakt det ska bli hennes 18 års present! Älskar hon upplevelser så är det upplevelsepresenter som är kategorin som gäller. Är det 18 års present till flickvän så är ett lyxigt restaurangbesök ett bra sätt att fira hennes 18 års dag. Smycken är även populärt att ge sin älskling. Att få ett exklusivt halsband med romantisk känsla är en present hon kommer bära med stolthet.

Om det är 18 års present till dotter så kan en fotopresent vara bästa valet. Är du ute i god tid så kommer en fotobok som sammanfattar tjejens första 18 år vara en känslosam present! Denna present går att göra relativt snabbt, men ska du få till boken väldigt bra gäller det att lägga ner många timmar.

Kläder är alltid något som 18-års tjejer brukar ha ett stort intresse för. Presentkort på hennes favoritbutik är förmodligen en bra present till 18-åring som är intresserad av mode.

Guida till 18 års presenter för kille & tjej, välj plattform.

Uppdaterades 15 december, 2021