Tips på presenter till 18-års dagen

Letar du efter en riktigt fin 18 års present till kille eller tjej? Åldern 18 år representerar steget från barn till vuxen, och födelsedagen ska såklart firas med bra 18 års presenter! Nu är det tillåtet att äntligen ta körkort, gå på krogen och många andra aktiviteter som tidigare krävt föräldrarnas tillstånd. Låt denna speciella 18-års dag bli minnesvärd  genom både roliga och nödvändiga presenter.

Ekonomin brukar inte vara den bästa hos 18-åringar så det är lätt att hitta en bra present. Här nedan finns några väl utvalda presenttips till honom/henne som fyller år. Oavsett om det är din bror, pojkvän, son, syster, flickvän eller dotter så kommer tipsen föra dig närmare ett beslut vilka födelsedagspresenter som din 18-åring ska få.

Vilken 18 års present tror du kommer bli bäst att överraska med denna gång?

Presenttips 18 år – mars 2023

Det är lätt att hitta en bra 18 års present med hjälp av flera hundra tips på födelsedagspresenter till 18-åringar. Surfa gärna in till presentkategorin för den gåva som ni känner är bäst till er 18-åring. Där finns många andra förslag på presenter som liknar den 18 års presenten ni är intresserade av. Tänk på att desto fler presenttips som upptäcks ju högre blir chansen att hitta den där presenten som sent kommer glömmas bort.

Stort lycka till i jakten efter 18 års present!

  • OBS: Visste du att presentguiden valt ut över 270 tips på bra presenter till 18-åring? Ladda gärna flera presenttips för att maximera dina chansen att hitta bästa 18 års present!

Här finns bra utbud – Av fina 18 års presenter

Fann inte en tillräckligt bra 18 års födelsedagspresent bland tipsen ovan? Presentguiden går vidare genom att besöka några väldigt omtyckta e-handlare, med mängder av bra prylar till 18-åringar.

18 åringar är fulla av äventyrslystna och vad passar då bättre som 18 års present än en upplevelsepresent? Perfekta valet av födelsedagspresent för dig som är ute i sista minuten dessutom. Värdebeviset levereras direkt till mejlen och sedan kan du skicka vidare koden eller skriva den på ett gratulationskort.

Står prylar och roliga presenter högt upp på önskelistan över 18 års presenter? Då vill du inte missa denna omtyckta handel som har just prylar, som du knappt visste fanns. Så mycket roligt till 18-åringen så klicka vidare till butikens 18 års presenttips!

Personlig 18 års present är det lätt att hitta hos butiken som är mästare på att gravera presenter. Fina presenttips på smycken, glas, accessoarer och mycket annat fint som garanterat kommer bli en träffsäker present till 18 åringen.

Är det du som håller i 18 års festen? Då hittar du de bästa tillbehören och presenterna hos kungen av party!

Uppskattar 18-åring lugn och ro? Att slå sig ner vid köksbordet med ett nytt pussel är något som väldigt många killar & tjejer tycker är rogivande. Därför är pussel bra 18 års present, och butiken har mängder av roliga, svåra, små och stora pussel att välja bland.

18 års presenter - Kille, pojkvän, son, bror

Killen som blir 18 år – Pojkvän, bror & son

Så är det stora dagen här där er kille blir 18 år! För att kunna ge honom bästa 18 års present så ställ tre frågor:

  1. Har killen som blir 18-åring någon önskelista på presenter? 18 års ålder brukar vara en period där många önskningar på prylar och upplevelse finns!
  2. Har han börjat ta körkort? Fokusera på presenter som motiverar honom och pushar för att slutföra sina prova och få körkortet så snabbt som möjligt.
  3. Vad är hans intressen? Att ge present inom det killen brinner för är alltid ett säkert kort.

Pengar är förmodligen den tråkigaste presenten du kan ge. Men just till 18-åringar är det så att pengar är det som behövs mest av allt. Väljer du denna present så var tydlig med vad pengen är tänk att gå till! En vanlig 18 års present till kille är pengar till körkortet.

Unik dag – Personlig födelsedagspresent

Personliga presenter till 18-åring är alltid att föredra. Gåvorna som kan beställas med gravyr, brodyr eller foto är större än någonsin! Därför är det även lättare än någonsin att hitta bra 18 års presenter till brorsan, sonen eller pojkvännen. Ett snyggt smycke med hans namn eller en unikt graverad snusdosa är två storsäljare. Kolla in presentguidens presenttips på unika presenter för alla bästa tips.

18 års presenter - Tjej, flickvän, dotter, syster

Gör hennes 18-års dag minnesvärd

Vad vill hon göra helst av allt på sin födelsedag? Exakt det ska bli hennes 18 års present! Älskar hon upplevelser så är det upplevelsepresenter som är kategorin som gäller. Är det 18 års present till flickvän så är ett lyxigt restaurangbesök ett bra sätt att fira hennes 18 års dag. Smycken är även populärt att ge sin älskling. Att få ett exklusivt halsband med romantisk känsla är en present hon kommer bära med stolthet.

Om det är 18 års present till dotter så kan en fotopresent vara bästa valet. Är du ute i god tid så kommer en fotobok som sammanfattar tjejens första 18 år vara en känslosam present! Denna present går att göra relativt snabbt, men ska du få till boken väldigt bra gäller det att lägga ner många timmar.

Kläder är alltid något som 18-års tjejer brukar ha ett stort intresse för. Presentkort på hennes favoritbutik är förmodligen en bra present till 18-åring som är intresserad av mode.

Vilket pris som din 18 års present ska ha är en högst personlig fråga. Runt 500 kronor är ”normalpresenten” och beroende på hur nära du står 18-åringen så kan den summan vara en bra utgångspunkt. Tänk på att det aldrig är priset som avgör värdet av födelsedagspresenten. Att pricka in en billig 18 års present helt rätt kan mycket väl upplevas mycket exklusivare än en dyrare present som inte är speciellt genomtänkt.

Tänk själv när du fyllde 18 år, hade du mycket pengar? Majoriteten av alla 18-åringar skulle säkert svara nej på frågan. Därför är det omtyckt att få pengar i 18 års present. Visst är en femhundralapp eller tusenlapp (förmodligen via Swish) en relativt tråkig 18 års present, men pengarna kommer garanterat gå åt! Att ge bort pengar som födelsedagspresent gör dessutom att du inte behöver bry dig i presentjakten efter en riktigt bra 18 års present till killen eller tjejen. Swish skickar du på dagen och några knapptryck kräver knappast någon större tid.

Kände du rena pengar som 18 års present riskerar att gå till ”fel saker” som till exempel alkohol? Då är det något av alla digitala presentkort online som gäller till er 18-åring! Om du väljer något av presentkorten så vet du att födelsedagsbarnet kommer köpa något från butiken du valt ut. Oron för att värdet ska spenderas på onyttiga produkter minimeras. Dessutom så känns digitala presentkort som en något mer genomtänkt 18 års present. Kolla in vår stora guide till några av de bästa värdebevisen på nätet just nu.

Guida till 18 års presenter för kille & tjej, välj plattform.

Uppdaterades 20 januari, 2023