Tips på julkaledrar med sexleksaker

Är du ute efter 2023 års bästa erotiska julkalender med sexleksaker? Då har du hamnat rätt eftersom Presentguiden har stenkoll på vilka erotiska adventskalendrar 2023 som är värda att satsa på till advent! Här på sidan kommer vi presenterar de bästa valet av vuxenkalender med erotiskt innehåll, så fort kalendrarna börjar släppas. Vanligtvis börjar julkalendrar för vuxna börja droppa in på sensommaren.

Att julkalendrar är en tradition som många människor i Sverige ser fram emot varje år råder det inga tvivel om. Önskar du göra dagarna i december extra heta är det en alla alla erotiska julkalendrar som gäller. Oavsett om du väljer att öppna luckorna ensam, för att njuta på egen hand, eller om det är en adventspresent till din pojkvän eller flickvän så är kalendervalet med erotik helt rätt. Det kan vara ett sätt att utforska sin egen sexualitet, och upptäcka nya saker som man gillar. Eftersom en erotisk julkalender innehåller så många olika produkter så kommer säkert vissa gåvor bli mera uppskattade än andra.

Erotisk julkalender är för alla er som vill skapa en sensuell upplevelse under advent. En extra dimension till sin julstämning så att säga, av det hetaste slaget. I stället för att öppna en vanlig adventskalender med choklad eller små leksaker, kan man i stället öppna en lucka med en erotisk överraskning varje dag fram till julafton.

Innehållet i dessa julkalendrar kan variera mycket. Det kan handla om allt från erotiska noveller, bilder till exklusiva erotiska sexleksaker. Själva grejen med en kalender är att innehållet ska vara hemligt. Därför rekommenderar Presentguiden att inte förstöra överraskningsmomentet genom att gå igenom innehållsförteckningen i förväg.

Innan du väljer att ge din älskling en erotisk julkalender är det viktigt att känna efter om kalendern är helt rätt. Ha i åtanke att sexuella överraskningar kan vara en känslig fråga för vissa människor, så det är alltid viktigt att ha en öppen och ärlig kommunikation med sin partner.

Önskar du höja temperaturen rejält så är det inget att tveka på, slå till på årets bästa erotiska julkalender nu.

Handla erotiska julkalendrar 2023

Här listar vi de absolut populärast e-handlarna där du kan köpa erotisk julkalender 2023. Ett tips är att alltid jämföra priser på exempelvis Satisfyer julkalender, som är den vanligast kalendern, som flera olika butiker på nätet säljer. Priset brukar kunna variera många hundralappar så det finns med andra ord mycket pengar att spara genom att jämföra julkalendrar.

Har under de senaste åren sålt de två av de mest populära erotiska julkalendrarna på nätet: Satifyer julkalender och Naughty & Nice julkalender. Ett givet besök för att upptäck om de säljer 2023 års kalendrar billigast just nu.

Kalendergigant som brukar ta in ett 100-tal olika julkalendrar. Flera av dessa är erotiska och här hittar du den klassiska julkalendern med sexleksaker från märket Amorelie. Fundera om det är läge att skaffa flera adventskalendrar, men annat än erotik, om du hade tänkt att handla erotisk julkalender härifrån.

Viktigt att tänka på – Innan köp av erotisk vuxenkalender

Om du överväger att ge en erotisk julkalender till din flickvän eller pojkvän så är det några saker som kan vara bra att tänka på för att göra upplevelsen så positiv och trevlig som möjligt. Här är 3 viktiga punkter att tänka på:

  1. Respektera gränserna: Innan du ger din partner en erotisk julkalender är det viktigt att du har en öppen och ärlig diskussion om vad hon/han är bekväm med och vad som inte alls är aktuellt. Det är viktigt att respekterar gränserna för ens sexualitet och inte utsätter partnern får något som du egentligen absolut inte har lust med.
  2. Tänk på preferenserna: För att göra adventsupplevelsen så trevlig som möjligt är det viktigt att du väljer en kalender som passar din älsklings preferenser. Tänk på vad som gillas mest och vad som är njutbar spännande. Välj sedan en erotisk julkalender som matchar det.
  3. Läs igenom kalenderns innehåll: Är det här med sex en känslig fråga så skulle vi, trots tidigare råd, rekommendera att du bildar dig om uppfattning för vilka erotiska överrakningar som väntar i julkalendern. Visst försvinner överraskningsmomentet en del, men hellre det än om sexleksakerna skulle slå ut helt fel hos din älskade pojkvän eller flickvän.

Känner du att det är för många frågetecken när det kommer till det erotiska området? Var lyhörd och tänk på att ni absolut inte måste använda alla sexleksaker som er erotiska julkalender bjuder på.

Fördelar med erotiska adventskalendrar

Själva tanken med erotisk julkalender är att utforska nya områden på det sexuella planet. Det finns dock flera förklaringar till varför denna erotiska kalenderkategori har blivit så oerhört populär under de senaste åren. Här är några punkter på varför det är fördelaktigt att shoppa en av alla erotiska julkalendrar till advent 2023.

  • Högt värde på sexleksakerna: Varje år tävlar producenterna av sexleksaker att fylla sin erotiska julkalender med det högst möjliga värdet. Att de skriver ut värden som är 3, 4 och till och med 5 gånger så högt som vad det kostar att köpa deras erotiska julkalender är inte alls ovanligt. Stirra dig inte blind på värdet, som ibland känns allt för överdrivet. Presentguiden kan dock slå fast att en erotisk julkalender, i vilket majoriteten av kalendrarna, bjuder på många sexleksaker och andra erotiska tillbehör med tanke på sitt pris. Bra värde för pengarna med andra ord. Exakt hur bra värde är upp till dig att avgöra.
  • Prova helt nya saker: Till en början så kanske många sexleksaker som finns bland innehållet i er erotiska julkalender känns helt främmande. Efter ett tag så kanske ni upptäcker att dessa leksaker var toppen. Kalendern med erotik utmanar alltså era sinnen och leder in er på nya saker, som förmodligen aldrig skulle provas utan en julkalender. Har ni ett öppet sinne för alla nya sexleksaker så är chansen hög att hitta några nya favoriter att leka med kommande tiden.
  • Sexleksaker som består: Innehållet i erotiska julkalendrar är för det mesta inget slit och släng, som hos många andra kalendrar. En bra sexleksak kommer hålla under många år framåt i tiden. Därmed kommer ni kunna njuta av erotisk julkalender varje dag, året om.

Den främsta fördelen med erotisk julkalender är just upptäckandet av nya sexleksaker. Därför är det inte helt ovanligt att par väljer att skaffa flera olika adventskalendrar med erotisk innehåll. Det är dock smart att kommunicera med din pojkvän eller flickvän så ni inte skaffar samma sorts erotiska julkalender.

Dela gärna tips på julkalender med erotiskt innehåll.

Uppdaterades 13 mars, 2023