Hitta bästa brickan – Att ge som present

Om du är på presentjakt efter brickor så har du precis landat på rätt sida. Presentguiden har letat upp några träffsäkra brickor, som gör sig utmärkt som presenter & julklappar till vem du än söker present till.

En bricka är så mycket mer än endast något att servera fika, mat eller tilltugg på. Designen är viktig efter brickan även fungerar som en inredningsdekoration i köket. Att ha sin bricka lutandes mot väggen vid köksbänken är ett enkelt sätt att förgylla köket. Därför är det viktigt du väljer en bricka som kan tänkas matcha bra in i hemmet hos den lyckliga som får presenten.

Ta alla presenttips på brickor som en utgångspunkt. Glöm inte heller att kolla in tipsen på e-handlare, de alla har ett bra utbud av brickor som gör sig extra bra som presenter.

Vilken bricka kommer du ge bort denna gång?

2024-06-02T10:02:30+00:00

Knäbricka

Riktigt bra present till henne eller honom som gillar att sitta i soffan när det ska till att ätas. Se gärna flera tips på brickor som sticker ut från mängden innan du bestämmer vilken som är bästa brickan.

2024-02-16T16:02:33+00:00

Fika bricka

Vi vet vad det bjuds på när en av dessa brickor plockas fram. Perfekt present till utbytesstudent eller din utländska vän som tycker ordet fika är aningen udda.

2023-12-08T15:09:48+00:00

Björndekoration

Supersöt björn som finns i hela 9 olika utföranden kan bli inredningsdetaljen som verkligen sticker ut i hemmet. En rolig inflyttningspresent eller julklapp tycker vi.

Kod för 10% extra rabatt: extra10

Handla brickor – Rekommendera butiker på nätet

Föll inget av våra tips på brickor in till punkt och pricka? Ingen fara, presentjakten går vidare! Kolla in butikstipsens alla brickor för att upptäcka många andra valmöjligheter på fina brickor.

Med över 100 stycken vackra brickor från kända varumärket så är det en bra start i jakten efter bästa brickan att ge som present. Upptäck deras kampanjer just nu för att hitta din bricka på rea.

Bricka med foto - Bästa fotobrickan - Fotopresenter

Alternativ till bricka – Skärbräda med gravyr

Kändes inte det helt hundra att ge bort en bricka som present? En närbesläktad gåva till brickor är skärbrädor, som kan ses som en typ av bricka. Till skillnad mot brickor så går skärbrädor att göra personifierade med gravyr. Personliga presenter är något som vi på presentguiden brinner för. Att få helt unika produkter som är modifierade endast för en själv kommer ge en svårslagen känsla.

Skärbrädan kan likt brickan även bli en finfin dekoration som alltid kan stå väl synligt i köket. Känns skärbräda som en intressant julklapp, födelsedagspresent eller till något annan tillfälle? Se sidan där vi samlar alla presenttips på bra skärbrädor att ge som presenter.

Tips dina vänner om brickor att ge bort som present

Uppdaterades 19 mars, 2024