Tips på presenter till ölälskare

Står öl högst upp på topplistan av favoritdrycker? Då kommer en öl present garanterat bli gåvan som går hem! En billig present som en personlig kapsylöppnare med foto kan göra nästa fest lite roligare. Är det din bästa vän du letar presenter till så skulle vi rekommendera ni drar iväg på öl-provning tillsammans. Alla sorters provningar är dessutom bra sista minuten tips, eftersom upplevelsepresenter levereras direkt till mejlen. Klassiska ölglas med gravyr är det populäraste presenttipset inom när vi pratar öl presenter. Som sidan kommer visa så finns det många passande produkter att ge till ölälskare, i varierande prisklass.

Om vin slår ännu högre så missa inte alla vin presenter som kommer göra succé till vinfantasten. Ölglas med gravyr finns det tips på i presentguidens stora guide till graverade glas. Glas är alltid en höjarpresent, inte minst till alla ölfantaster.

Vilka öl presenter nedan känns mest passande att ge bort denna gång?

Öl presenttips – juni 2023

Här börjar jakten efter bra öl presenter till den som verkligen är en ölälskare. Upptäck presenttips på ölglas, spel om öl, pussel, glasunderlägg och så många andra passande gåvor. Att kombinera flera olika produkter som har med öl att göra till en stor öl present är inte alls fel. Till exempel passar det utmärkt att ge bort graverade glasunderlägg till ölglas. Just gravyr är det vanligaste sättet för att göra öl presenter personliga. Att dricka sin favoritdryck ur en graverat ölglas kommer säkert göra så drycken smakar extra bra.

Handla öl present – Rekommenderade e-handlare att besöka

Presentguiden försöker alltid att välja ut nätets absolut bästa öl presenter. Smaken och dock olika för oss alla. Om du inte skulle fatta tycka för något av presenttipsen ovan så går som tur var presentjakten efter öl-relaterade presenter vidare. Butikerna är alla väl värda att besöka eftersom deras utbud består av väldigt många träffsäkra öl presenter.

Allt från exklusiv öltappar och kapsylöppnare till speciella ölglas och underlägg. Med sitt svårslagna utbud av öl presenter är e-handlaren ett naturligt stopp i jakten efter bra presenter till ölälskare.

Roliga öl presenter

Kungen av fest har givetvis väldigt många öl presenter på lager. Roliga öl t-shirts, set för att brygga själv, annorlunda ölglas, öl jultröjor och flera hundra andra öl gåvor som säkert kommer bringa mycket lycka hos mottagaren.

Öl presentkorg - Färdiga presentboxar med personifiering

Personliga presentset med öl där du väljer designen i form av text och bild. Även mängder av vackra ölglas med gravyr. Populära presentlådor som kommer bli en uppskattad fars dag present till exempel.

Brewbarrel för att brygga eget öl, öl-portfölj, ölbälte, öl-tracker som håller koll på antal öppningar och många andra roliga produkter. Stället att kolla närmare på om du är ute efter en rolig och billig öl present. Här finns även den mäkta populära gåvan Cool-Weel kylbrunn, perfekt att ge till ölälskare!

Snabbkylare till ölflaska, skrapaffisch över 100 av världens godaste ölsorter, roliga ölstrumpor samt många andra billiga presenter som personen som gillar öl kommer uppskatta.

Ölglas med gravyr - Öl presenter till ölälskare

Står personliga ölglas med gravyr på önskelistan över presenter? Då är denna butik en riktigt pärla. Stort utbud av lyxiga glas som passar extra bra till speciella tillfällen. Låt det bli en unik födelsedagspresent till den som har åldern att dricka öl inne.

Öl julklapp - Julklappstips till ölälskare

Överraskande presenter & julklappar – Som gör succé hos ölfantaster

Som du har sett så finns det många bra presenter som passar till ölfantasten. Här kommer en lista på andra presenter som du kan skaffa till personen som älskar drycken.

  • Biljetter till ölfestival: Upplevelsepresenter som ölprovning i all ära men önskar du ge en öl present som tar steget längre så är det en festival som gäller. Det finns en hel del mässor som är inriktade på öl, inte minst i Tyskland. Att bli bjuden på October fest i Munchen kommer bli en present som aldrig kommer glömmas. Känns inte en resa till Tyskland aktuellt så forska om det finns en mat- och ölfestival i er närhet.
  • Bok om öl: Böcker är oerhört vanliga presenter. Du som söker öl present så gäller såklart en bok om just denna dryck. Att lära sig mera om hur bryggning går till samt historian bakom några av världens mest kända ölsorter är helt klart något som intresserar den riktiga ölälskaren. Genom att öka kunskapen och förståelse för hur öl bryggs kommer ölet kunna drickas på ett nytt sätt.
  • Set för att brygga eget öl: En stor öldrickare måste bara prova på att brygga sitt eget öl. Därför är ett set för at brygga hemma bra öl presenter. Seten finns i många olika sorter såsom: Lager, ale, indian pale ale (IPA), weisber och så vidare.
  • Uppsättning nya ölglas: Okej ölglas är en vanlig öl present, men det tål att upprepas. Att få en uppsättning fräscha ölglas att dricka ur är vi få som tackar nej till. För bästa känsla så välj ett ölglas med gravyr. Även glas utan gravyr är mycket omtyckt att få, och enklare för dig att beställa hem.
  • Öl adventskalender: Jul- och adventskalendrar finns numera med allt möjligt. Genom att skaffa en kartong för att göra en egen öl-adventskalender så har du alla möjligheter att ge bort en oslagbar present. Fyll upp adventskalendern med en mix av olika ölsorter. Att blanda starköl med 3,5-or och alkoholfri öl kommer ge en bra mix för veckans alla dagar.

Att försöka få till öl presenter som inte ölälskaren kan tänka sig att få brukar bli de gåvor som mottagaren bli gladast åt. Överraskningsfaktorn är viktigt och en stor del hur väl öl-presenter kommer kommas ihåg.

Låt dina vänner i sociala medier upptäcka alla tips på öl presenter online.

Uppdaterades 8 maj, 2023