Tips på presenter till ölälskare

Står öl högst upp på topplistan av favoritdrycker? Då kommer en öl present garanterat bli gåvan som går hem! En billig present som en personlig kapsylöppnare med foto kan göra nästa fest lite roligare. Är det din bästa vän du letar presenter till så skulle vi rekommendera ni drar iväg på öl-provning tillsammans. Alla sorters provningar är dessutom bra sista minuten tips, eftersom upplevelsepresenter levereras direkt till mejlen. Klassiska ölglas med gravyr är det populäraste presenttipset inom när vi pratar öl presenter. Som sidan kommer visa så finns det många passande produkter att ge till ölälskare, i varierande prisklass.

Om vin slår ännu högre så missa inte alla vin presenter som kommer göra succé till vinfantasten. Ölglas med gravyr finns det tips på i presentguidens stora guide till graverade glas. Glas är alltid en höjarpresent, inte minst till alla ölfantaster.

Vilka öl presenter nedan känns mest passande att ge bort denna gång?

Öl presenttips – Alla tips juni 2024

Här inleds jakten på bra ölpresenter för den verkliga ölälskaren. Här kan du utforska presenttips på ölglas, ölspel, ölpussel, glasunderlägg och så många andra passande gåvor. Att kombinera flera olika produkter som har med öl att göra till en stor ölpresent är en utmärkt idé. Till exempel är det perfekt att ge bort graverade glasunderlägg till ölglas. Gravering är ett av de vanligaste sätten att göra öl-presenter personliga, och att dricka sin favoritdryck ur ett graverat ölglas kommer säkerligen göra att drycken smakar ännu bättre.

2024-03-26T12:53:19+00:00

Ölstrumpor

Att dricka öl på ett snyggt sätt innebär att det är viktigt med alla små detaljer, som strumporna. Upptäck alla tips i kategorierna innan du bestämmer vilken gåva som är bäst.

2024-03-23T09:49:27+00:00

Roligt ölglas

Rejält glas som rymmer 550 ml. Present som går hem till ölälskare som gillar humor. Upptäck gärna flera tips på öl-relaterade gåvor innan du bestämmer vilken som är bäst.

2024-03-15T11:18:47+00:00

Boken om öl

Presentguiden har valt ut en hel del träffsäkra boktips, som denna bok du ger till ölälskaren. Se alla presenttips i kategorierna innan du beslutar vilken present som är bäst just nu.

2024-02-18T13:45:33+00:00

Ölspel

Söker du efter bra presenter till någon som både älskar öl och spel? Då känns detta presenttips som klippt och skuret!

2024-02-16T15:06:24+00:00

Minikyl

Present som låter någon du gillar ha sin helt egna kyl endast för drycker som läsk, öl, vin och så vidare. Populär födelsedagspresent till både henne och honom!

2023-12-09T10:28:38+00:00

Kosta Boda

Superfina ljuslyktor eller ett par lyxiga glas är endast några tips på vad märket Kosta Boda bjuder på när det kommer till populära presenter.

Handla öl present – Rekommenderade e-handlare att besöka

Presentguiden.se strävar ständigt efter att handplocka de mest enastående ölrelaterade presenterna på nätet. Smaken är som bekant mycket varierande från person till person. Om ingen av de tidigare presenterade tipsen verkar passa ditt intresse, behöver du inte oroa dig. Jakten på perfekta ölgåvor fortsätter, och de butiker vi listar är alla värda ett besök eftersom de har ett imponerande urval av träffsäkra ölrelaterade presenter.

Öl julklappar - Glas i samma märke som favoritölen - Julklappstips

Allt från exklusiv öltappar och kapsylöppnare till speciella ölglas och underlägg. Med sitt svårslagna utbud av öl presenter är e-handlaren ett naturligt stopp i jakten efter bra presenter till ölälskare.

Roliga öl presenter

Kungen av fest har givetvis väldigt många öl presenter på lager. Roliga öl t-shirts, set för att brygga själv, annorlunda ölglas, öl jultröjor och flera hundra andra öl gåvor som säkert kommer bringa mycket lycka hos mottagaren.

Öl presentkorg - Färdiga presentboxar med personifiering

Personliga presentset med öl där du väljer designen i form av text och bild. Även mängder av vackra ölglas med gravyr. Populära presentlådor som kommer bli en uppskattad fars dag present till exempel.

Öl present - Presenttips till ölälskare - Julklapp & födelsedagspresent

Brewbarrel för att brygga eget öl, öl-portfölj, ölbälte, öl-tracker som håller koll på antal öppningar och många andra roliga produkter. Stället att kolla närmare på om du är ute efter en rolig och billig öl present. Här finns även den mäkta populära gåvan Cool-Weel kylbrunn, perfekt att ge till ölälskare!

Snabbkylare till ölflaska, skrapaffisch över 100 av världens godaste ölsorter, roliga ölstrumpor samt många andra billiga presenter som personen som gillar öl kommer uppskatta.

Ölglas med gravyr - Öl presenter till ölälskare

Står personliga ölglas med gravyr på önskelistan över presenter? Då är denna butik en riktigt pärla. Stort utbud av lyxiga glas som passar extra bra till speciella tillfällen. Låt det bli en unik födelsedagspresent till den som har åldern att dricka öl inne.

Slå in öl presenter och julklappar snyggt - Öl presentpapper

Det är ofta de små detaljer som avgör hur pass bra din present kommer upplevas. Inslagningen är helt klart en viktigt faktor. När det kommer till öl julklappar och presenter så sitter det givetvis som pricken över i:et att slå in öl-produkten i öl presentpapper!

Frågor & svar

Varför är öl en bra presentidé och för vilka tillfällen passar det bäst?

Öl är en fantastiskt mångsidig present som passar till en rad olika tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, inflyttningsfest eller som en spontan överraskning, kommer en väl vald öl gå hem hos de flesta. Det finns en ölstil för varje smak – från lättdruckna lager till komplexa IPA:s och syrliga suröl. Det är också en utmärkt present för den som är intresserad av mat och dryck, eftersom öl går att para med allt från charkuterier till desserter.


Hur väljer man det rätta ölet som julklapp utifrån mottagarens smakpreferenser?

Precis som med vin är det viktigt att tänka på mottagarens personliga smak när man ska välja öl som julklapp. Om du vet att personen gillar en viss typ av öl är valet enkelt. Men om du är osäker kan en blandlåda med olika stilar vara ett säkert och uppskattat val. Olika öltyper passar olika måltider, och en sådan låda kan bli inledningen till en hel kvälls njutning.


Vilka är de mest populära tillbehören att ge tillsammans med en flaska öl eller ölset?

Om du vill höja din ölpresent till nästa nivå kan du inkludera några passande tillbehör. Ölglas anpassade för olika sorters öl kan vara en fantastisk tillägg. Ölunderlägg, öloppnare och kanske en liten bok om öl och dess historia kan också vara välkomna tillägg. Särskilt om mottagaren är en ölentusiast kommer sådana tillbehör att vara mycket uppskattade.


Är det lämpligt att ge öl som julklapp på arbetsplatsen?

Liksom med vin bör du vara medveten om arbetsplatsens alkoholpolicy och mottagarens personliga förhållningssätt till alkohol. Vissa arbetsplatser kan ha strikta regler kring detta, så det är bra att vara på den säkra sidan. Om du känner att det är lämpligt, kan en fin flaska öl eller ett ölset vara en utmärkt julklapp.


Hur förpackar man öl på ett stilfullt och säkert sätt för att ge bort som present eller julklapp?

Presentation är nyckeln när det kommer till att ge öl som en present. En vacker låda, pappersinslagning eller till och med en snygg kylpåse kan addera en extra touch. Om du ska skicka ölen, se till att den är ordentligt skyddad för att undvika läckage eller krossade flaskor.


Öl julklapp - Julklappstips till ölälskare

Överraskande presenter & julklappar – Som gör succé hos ölfantaster

Som du har sett så finns det många bra presenter som passar till ölfantasten. Här kommer en lista på andra presenter som du kan skaffa till personen som älskar drycken.

  • Biljetter till ölfestival: Upplevelsepresenter som ölprovning i all ära men önskar du ge en öl present som tar steget längre så är det en festival som gäller. Det finns en hel del mässor som är inriktade på öl, inte minst i Tyskland. Att bli bjuden på October fest i Munchen kommer bli en present som aldrig kommer glömmas. Känns inte en resa till Tyskland aktuellt så forska om det finns en mat- och ölfestival i er närhet.
  • Bok om öl: Böcker är oerhört vanliga presenter. Du som söker öl present så gäller såklart en bok om just denna dryck. Att lära sig mera om hur bryggning går till samt historian bakom några av världens mest kända ölsorter är helt klart något som intresserar den riktiga ölälskaren. Genom att öka kunskapen och förståelse för hur öl bryggs kommer ölet kunna drickas på ett nytt sätt.
  • Set för att brygga eget öl: En stor öldrickare måste bara prova på att brygga sitt eget öl. Därför är ett set för at brygga hemma bra öl presenter. Seten finns i många olika sorter såsom: Lager, ale, indian pale ale (IPA), weisber och så vidare.
  • Uppsättning nya ölglas: Okej ölglas är en vanlig öl present, men det tål att upprepas. Att få en uppsättning fräscha ölglas att dricka ur är vi få som tackar nej till. För bästa känsla så välj ett ölglas med gravyr. Även glas utan gravyr är mycket omtyckt att få, och enklare för dig att beställa hem.
  • Öl adventskalender: Jul- och adventskalendrar finns numera med allt möjligt. Genom att skaffa en kartong för att göra en egen öl-adventskalender så har du alla möjligheter att ge bort en oslagbar present. Fyll upp adventskalendern med en mix av olika ölsorter. Att blanda starköl med 3,5-or och alkoholfri öl kommer ge en bra mix för veckans alla dagar.

Att försöka få till öl presenter som inte ölälskaren kan tänka sig att få brukar bli de gåvor som mottagaren bli gladast åt. Överraskningsfaktorn är viktigt och en stor del hur väl öl-julklappar kommer kommas ihåg. Är du ute efter nätets bästa julklappstips till den stundande julen? Då kan vi varmt rekommendera dig att klicka in på våran gigantiska julklappsguide där vi samlat flera hundra tips på riktigt bra julklappar!

Låt dina vänner i sociala medier upptäcka alla tips på öl presenter online.

Uppdaterades 9 maj, 2024