1 års present till pojkvän

Presenttips att ge pojkvännen på 1 årsdagen

Firar du och din kille 1 år tillsammans? Då gör sig en 1 års present till pojkvän helt rätt för att visa din kärlek till honom! Vad som är bra presenter till detta 1 års jubileum är en högst personlig sak att avgöra.

Allt som är unikt tycker presentguiden är bland de bästa presenterna du kan ge till pojkvän, och kanske i synnerhet som 1 års present. Använd foton från året som gott och skapa en personlig fotobok som är full med minnen. En present som garanterat kommer göra succé hos honom, men som tar lång tid att göra. Känner du tiden finns så är fotobok helt klart en av de i särklass bästa 1 års presenterna till pojkvän!

Om det är tid att ge pojkvännen en egen nyckel till din bostad så är det en personlig nyckelring med bild som gäller. Även gravyr är populärt. Tänk ut några väl utvalda ord som beskriver din kärlek och få dessa sedan ingraverade på ett exklusiv nyckelring.

Här nedan är några av presenterna vi valt ut för att fira 1 år tillsammans med din pojkvän. Kändes inget av presenttipsen helt bra så finns det tusentals andra tips runt om på presentguiden. En bra sida att börja presentjakten efter 1 års present till pojkvän är sidan där vi samlar samtliga bra presenter till pojkvän.

Vilken gåva väljer du att överraska med på 1 års-dagen?

Överraska honom på 1 års-dagen

Planering och förberedelse är viktigt när det handlar om presenter. Tänk på att din 1 års present till pojkvän endast är en del av er speciella dag tillsammans. Har ni hållit ihop ett helt år så börjar verkligen ni komma varandra nära. Därför är alla presenter som gör att ni får ännu djupare band utmärkta val som 1 års present till honom du älskar mest av allt.

Att åka iväg till en ny stad för en härlig weekend är ofta en present han kommer älska. Låt själva planerat och överraskningsmomentet slutligen bli gåvan som ni aldrig någonsin glömmer bort. Att göra något annorlunda som ni aldrig upplevt förut kommer garanterat göra så er 1 års dag alltid kommer leva kvar i era sinnen.

Med tanke på att upplevelser är så omtyckta presenter så kolla gärna in presentguidens utvalda tips på bra upplevelsepresenter. Många av äventyren kan ni uppleva tillsammans så var gärna ute i god tid för att hinna boka in eran upplevelse. Känner du inte tid finns för att både tänkt ut något roligt och samtidigt välja ut ett datum? Ingen fara, slå till på värdebeviset så kan ni boka tillsammans. 1 års dagen behöver ju inte nödvändigtvis firas exakt på rätt dag.

Hoppas alla tips på bra 1 års presenter till pojkvän var till god hjälp och att förhållandet håller väldigt många år framåt i tiden!

Första julklapp till pojkvän

Går vi mot julen igen och just denna jul är lite extra speciellt. Det är nämligen den första julen du och din pojkvän är tillsammans! Givetvis så är förväntningarna höga. Vilka 1 års julklappar till pojkvän är bäst? Beroende på hur många månader ni varit tillsammans så är din känsla säkert varierande på vad han gillar mest av allt. Att gå på romantiska julklappar är alltid populärt, och något som nästan jämt resulterar i succé på julafton.

Runt om på presentguiden finns tusentals julklappstips (presenttips). En bra start i jakten efter 1 års julklappar till pojkvän är att se våran stora guide med julklappstips pojkvännen kommer gilla.

Sprid gärna sidan med 1 års presenter till pojkvän

Uppdaterades 28 april, 2023