Fotoblock i trä - Personlig alla hjärtans dag present
Mors dag present 2022 - Personlig morsdagspresent

Present i lönnfanér med egna foton

Tycker du det är svårt att komma på personliga presenter? Scrolla igenom din mobil och se om det finns några foton som sticker ut lite extra. Använd sedan dessa foton och beställ ett oerhört vackert träblock, där foton hamnar! Enklare blir det inte. Visst kräver personifierade presenter mera tidsåtgång än andra gåvor, men slutresultatet kommer bli väldigt bra.

Eftersom gåvan endast kostar runt 200 kronor är den som gjort att ge som spontanpresent. Tänk på att du inte behöver någon speciell orsak till att överraska den du gillar med en gåva.

Träblocket med foton är bra som;

  • Personlig alla hjärtans dag present – Träåldringen är synlig genom hela fotot och är inte detta en populär present till kärlekens dag så vet vi inte vad som kan vara omtryckt att ge.
  • Fin förlovningspresent – Fri med stil och det är populärt att ge något mera än endast ringen när det är dags att fråga din partner om ni ska gifta er. Om inte just denna present så har butiken mängder av andra fotopresenter som är perfekt som förlovningspresent!
  • Presenttips pojkvän – Välj ut de absolut mest romantiska foton på er två och ge honom en unik present som kommer uppskattas väldigt mycket.