Bröllopspresent

Presenter till brudparet 2021 – Bröllopspresenter som berör

Letar du efter de bästa bröllopspresenterna 2021? Vi på presentguiden har gjort vårat yttersta för att samla guldkornen, som passar utmärkt att ge dem bägge som bröllopspresent! Tipsen är utvalda från omtyckta e-handlare, som har ett gott rykte att leverera bra presenter på utsatt tid.

Bröllopspresent ger vi för att önska lycka till paret som precis har gift sig. Gåvan ska vara något de båda har glädje av. Att välja personliga bröllopspresenter där brudparets namn är graverade är populärt. Med gravyr blir din bröllopspresent unik, den kommer sticka ut från de andra presenterna på bröllopet. Glöm inte att även ange datumet för giftermålet på glasen, skärbrädan, skålen eller vilka romantiska presenter du än ger paret.

För att din bröllopspresent ska bli bästa möjliga är det av yttersta vikt att slå in presenten fint. Använd gärna bröllopsparets favoritfärger och skriv ett fint bröllopskort till gåvan. Eftersom många tusentals par gifter sig varje år så behövs många bra presenttips på bröllopspresenter.

Hoppas guiden hjälper till att hitta den bästa bröllopspresent du någonsin gett bort! Om inte annat så har du säkert fått upp ögonen för vilken sorts bröllopsgåva du ska ge till det nygifta paret.

Innehållsförteckning för sidan bröllopspresent:

Utvalda tips med presenter till nygifta

Butiksguide till bra e-handlare – Med många bröllopspresenter

Vi på presentguiden har gjort vårat yttersta för att att plocka ut de bästa bröllopspresenterna på nätet. Smaken är dock inte lika för alla, så glöm inte kolla in butikernas egna tips på presenter till bröllopsparet. Kändes ingen av våra bröllops-presenttips perfekt så kanske du hittar den där optimala bröllopspresenten genom att se flera tips. Vilka butiker på nätet besöks idag?

Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter
Till butikens bröllopspresenter

Fixa dekoration & presentinslagning – Till er bröllopspresent

Till butikens bröllopsdekorationer
Till butikens bröllopsdekorationer
Populära bröllopspresenter

Populärt att ge brudparet

Topplistan med de tre populära bröllopspresenter består av upplevelse, dryck och unikt. OBS: Samtliga presenttips finns bland tipsen ovan.

  1. Upplevelse – Genom att låta det nygifta kärleksparet uppleva tillsammans så får de ett härligt tillägg att se fram emot under smekmånaden. Att gå ihop med andra inbjuda är vanligt förekommande när det handlar om lyxiga upplevelser som är dyra. Att flyga är säkert det flest önskar sig i bröllopspresent. Satsa på privata upplevelser där paret får njuta av händelsen, och varandra. Luftballong för två, privat helikoptertur eller flygplan sightseeing är tre utmärkta bröllopspresenter inom upplevelser!
  2. Provning – Önskar du ge din bröllopsgåva själv? Rikta in dig på området mat & dryck. Gillar dom champagne så kommer en exklusiv champagneprovning bli gåvan som gör succé! Även fast denna sortens upplevelser endast kan erbjudas i storstäder så tycker vi inte det ska hindra dem. Att planera en weekendresa till Stockholm eller Göteborg för att uppleva provningen är aldrig fel. Kanske kan någon annan gäst ge dom ett par nätter på ett fint hotell som bröllopspresent? Uppskattar dom mat så är värdebeviset som gäller på Sveriges bästa restauranger som gjort att ge till bröllop.
  3. Personligt – Nu för tiden är det lättare att någonsin att skaffa personliga bröllopspresenter. Därför är gravyr, brodyr och fotopresenter ett mycket bra val till att ge som present till brudpar. Besök sidan med personliga presenter för att se ett komplett utbud av tips inom området.
Fantasifull & rolig bröllopsgåva

Fantasifull bröllopsgåva med humor

De små tilläggen är det som gör en bröllopspresent aura fantasifull och rolig. Ska du ge bort ett par graverade champagneglas? Ett roligt tillägg är att även slå till på två glasunderlägg i skiffer. På underläggen väljer du att skriva något roligt, men romantiskt. När paret inviger glasen så kommer stämningen garanterat vara på topp. Till en personlig ostbricka så passar det utmärkt att även ge spelet älskling som bröllopspresent. Att slå sig ner med goda ostar, kex och vindruvor tillsammans med spelet kommer ge dom en rolig stund i romantikens anda!

Fantasifull bröllopspresent är den som skiljer ut sig från övriga presenter. Att lägga ner extra tankekraft och låta fantasin flöda är ett vinnande koncept för att hitta bästa bröllopspresenten. Udda, unik och symbolisk är tre ingredienser som är viktiga för fantasifulla gåvor till brudpar.

Lyxiga bröllopspresenter - Till brudparet

Lyxiga tips på unika bröllopspresenter – Till henne & honom

Presentguiden har en stark dragningskraft till det personliga. Därför är många presenttips på lyxiga bröllopspresenter som görs helt unika. Att personifiera med gravyr, brodyr eller foto är det enklast och bästa sätter att göra er gåva unik. Något så fantasifullt som att låta bruden skära upp bröllopstårtan med ett unikt graverad tårtspade är ett tydligt exempel på annorlunda bröllopspresent. Tårtspaden blir ett härligt minne. Varje gång den används så kommer paret minnas tillbaka på studenten när den används på deras bröllop. För att hitta bästa bröllopspresenten så gäller det att ta del av många bra presenttips. Desto flera tips på bröllopspresenter som presenteras, ju högre kommer chanserna att hitta rätt gåva bli!

Något som inte är speciellt personligt är att ge pengar. Om ni trots allt väljer att ge ett ekonomiskt bidrag se till att göra det snyggt. Förr var sedelklämmor med gravyr ett fint sätt att ge pengar i bröllopspresent. I dessa dagar när kontanter försvinner allt mer gäller det att komma på andra fantasifulla sätt att ge paret pengarna. Lägg ner mycket tid på bröllopskortet och motivera gärna vad pengarna är tänkt till.

Frågor & svar angående bröllopspresenter

Först och främst är det aldrig presenternas pris som avgör hur exklusiv gåvan kommer uppfattas. Billiga bröllopspresenter för 500 kronor är bättre är lyxigare gåvor för flera tusenlappar. Just 500 kronor är en rimlig miniminivå när det kommer till att skaffa bröllopspresent. Eftersom ett bröllop ofta kostar stora pengar att anordna så känns det som festligheten kräver fina presenter.

Vill du ge de nygifta en dyr present men känner att ekonomin inte klarar av bröllopspresentens pris? Gå ihop med andra som blivit inbjudna till bröllopet! Att vara en av de som ger paret en flygtur i luftballong gör att du vet att din bröllopspresent ger dom ett minne för livet.

Som vi var inne på så är det väldigt dyrt att ordna bröllop. Efter vigseln så väljer många att åka iväg på smekmånad. Ordet kan känns fel eftersom de flesta väljer att åka iväg på en resa, i en eller ett par veckor. Att få pengar istället för bröllopspresent kommer säkert uppskattas av bägge parter!

Att ge pengar är också ett snabbt val av bröllopspresent i sista minuten. Vet du att resan redan är inbokad? Fixa pengar i den valuta som gäller i landet där smekmånad ska äga rum. Skriv ett fint kort att pengarna ska vara till en god middag eller en upplevelse när brudparet är på plats.

Även fast bröllop handlar om kärlek så behöver inte bröllopspresenterna vara romantiska. Att ge presenter för att utveckla en gemensam hobby är exempel på bra bröllopspresent, som bägge kommer älska. Det fina med presenter är att desto oväntade de är ju bättre kommer de uppfattas. Våga ge gåvor som inte alls är klassiska och överraska både paret och alla gäster.

Är det en av dina närmaste vänner som gifter dig? Står du nära paret så kommer känslosamma bröllopspresenter bli bäst. Det är vanligt att ge sin bästa vän en egen bröllopspresent som kombineras med något till brudparet. Att beställa en manschettknappar med gravyr är ett klassiska val av bröllopspresent. Prata med fördel ihop er bestman och tärna för att komma på matchande bröllopspresenter.

Det allra vanligaste är att överräcka bröllopspresenter på bröllopsfesten. Du ska alltså inte ta med gåvan till kyrkan eller där bröllopet äger rum. Givetvis finns det en hel del undantag. Känner du dig osäker så hör med bruden eller brudgummen hur de har tänkt sig.

Har ni, brudparet, bjudit in till ett stort bröllop? Det innebär med stor sannolikhet många bröllopspresenter! Att öppna allihop kommer ta väldigt lång tid. Därför är det vanligt att skjuta på paketöppnandet till dagen efter. Att fokusera på festligheterna och själva bröllopet kan vara nog så tidskrävande. Bröllopstal, återblickar från livet, utbringande av skålar är roligheter som kräver sin tid. Bestäm er innan om ni ska öppna presenterna eller ej. Det är inte snällt att öppna ett par bröllopspresenter och sen skippa några andra. Öppna alla gåvor eller inga alls!

Tipsa gärna andra bröllopsgäster om alla tips på bröllopspresenter!