Gosigaste värmepresenterna till barn

Letar du efter Warmies värmedjur för att ge som present eller julklapp? Presentguiden tycker det är en mycket bra idé, Warmies är oerhört populära bland barnen! Som tur är finns det gott om värmedjur att välja bland. Därför är det lätt att hitta gåvan som killen eller tjejen kommer bli väldigt glad åt. Det klassiska valet är såklart en värmenalle men det finns som sagt många andra värmedjur i Warmies-familjen.

Undrar du var Warmies är? Likt namnet antyder så är dessa gosedjur gåvan som värms upp i mikron. Rekommenderat tid för att värma värmedjur är cirka 90 sekunder på full effekt. Sedan håller gosedjuret värmen ett bra tag framöver. Exakt hur lång tid värmedjur är varma varierar och beror på hur varmt eller kallt rummet är och hur mycket djuren kommer kramas. Warmies är en sorts vetevärmare, som alltid är omtyckt att ge och få som present. Vetevärmare av alla dess slag är extra omtyckta i juletider för att ge bort som en mysig julklapp.

Nedan ser du tips på några värmedjur som sticker ut från mängden. Smaken är dock olika så kolla gärna in respektive butik som säljer Warmies. Där finner ni betydligt fler valmöjligheter. Väljer du att överraska med en värmenalle eller något annat djur?

Presenttips på Warmies & värmedjur – juni 2024

Här börjar jakten efter värmedjur att ge bort som present. Ta del av Presentguidens utvalda presenttips på bra warmies som gäller just nu.

Värmenalle – Mysigast i klassen

Som ovan nämnt finns det många olika värmedjur. Vet du inte vilket djur du ska ge bort som present? Välj en värmenalle! Nallar går alltid hem och det är svårt att motstå nallarnas söta utseende. Warmies värmenalle är cirka 30 cm hög och värms likt övriga värmedjur under 1,5 minut i mikrovågsugnen. Snabbheten för att börja mysa med sin värmenalle är något som gör att nallen garanterat kommer bli rikligt använd.

Det finns även en annan nallebjörn som är av tröttare slaget. Vilande värmenalle passar bra att runda av dagen med och barnet kommer säkert bli trött bara av att se den gosiga och trötta nallen.

Nallebjörnar är något som går hem hos både barn & vuxna. Även fast värmedjur i första hand är något för barn så tycker vi det inte är fel att överraska din partner, förälder eller syskon med ett mysigt mikrovågsdjur.

Stora valmöjligheter på värmedjur

Eftersom det finns en uppsjö av olika Warmies värmedjur så kan det kännas svårt att välja rätt. Fundera om det finns något gosedjur som varit extra omtyckt genom åren. Det stora utbudet innebär att det är stor möjlighet att just det djuret finns som värmedjur.

Här kommer en lista på några av våra favoriter av Warmies:

  • Warmies katt: Katter och hundar är våra absolut populäraste husdjur och därför står även dessa djur högt i kurs när det handlar om värmedjur. Jämför butikerna som säljer Warmies för att hitta värmekatten till billigast pris.
  • Warmies enhörning: Enhörningar är magiska djur som fascinerar många barn. Vet du med dig att enhörningar står högt i kurs är det givetvis detta värmedjur som gäller.
  • Warmies kanin: Efter katt och hund så måste väl ändå kaniner komma på topplistan över husdjur? Hur som helst är värmekaninen väldigt söt och kommer garanterat göra succé som present.

Frågor & svar om värmedjur

Går det att värme värmedjur i ugnen?

Javisst går det att värma upp er warmies eller andra värmedjur i ungen. Det tar dock lägre tid, ungefär 10 minuter istället för 1,5 minut i mikron. Tänk på att inte ha för höga grader utan rekommenderat temperatur på ugnen är 100 grader.

Kan jag tvätta Warmies gosedjur?

Nej det rekommenderas inte att tvätta Warmies värmedjur. Eftersom fyllningen är vetekorn & levandel så får ni nöjda er med att torka av värmedjuret med en blöt trasa. Det är med andra ord ingen gosedjur att mysa med samtligt händerna är fulla med choklad eller annat gott.

Hjälp flera hitta Warmies & andra värmedjur till bra priser

Uppdaterades 30 augusti, 2023