Värmande vete presenter – Guide till bra vetekuddar

Vetekudde är likt namnet antyder en kudde som är fylld med vete. Efter ett tag i mikronvågsungen eller ungen så håller kudden värmen under lång tid framöver. En present för att maximera myset i tv-soffan, fåtöljen eller sängen med andra ord! Att ge bort en mysig värmekudde är som allra populärast när det börjar bli höst och vinter. Dock är vetevärmare omtyckta att använda året om, så tveka inte att ge bort gåvan även under de varmare årstiderna. Att mysa med sin vetekudde på balkongen eller uteplatsen kommer garanterat uppskattas.

Presentguiden har här samlat några av nätets bästa vetekuddar och andra värmekuddar. Oavsett om innehållet är vete, lin eller frön så är funktionen detsamma. Förutom att ge mysigare stunder så kan vetekudden användas för att lindra smärta. Att värma magen vid magont kanske kan göra så smärtan går ner en aning? Därför anser presentguiden att vetevärmare är bra krya-på-dig presenter. Vi är många som kan skriva under på att det är lätt att må bättre av värme och gos, inte sant?

Sett till efterfråga på vetekudde är det en högtid som sticker ut rejält. Som du säkert har listat ut så är värmande kuddar bra julklappar som passar att ge till såväl barn som till vuxna! Oavsett om personen är 10 år eller 80 år så kan vi mer eller mindre garantera att en underbar värmekudde kommer bli en väldigt omtyckt julklapp.

Välj den värmekudde som känns bäst, magkänslan brukar allt som oftast bli rätt. Och du, glöm inte bort att unna dig själv en ny vetekudde för att förgylla dina egna dagar.

Presenttips på vetekudde – juni 2023

Värmedjur – Mysig present till barn

Inom kategorin vetekuddar så ingår det en rad olika presenter. Värmedjur har samma effekt som vilken värmekudde som helst. Det är helt enkelt gosedjur som värms och som sedan är gosigare genom värme i några timmar framöver. Perfekt för barnen att ha i sängen när det är dags att sova! Därför är värmedjur väldigt populärt att ge som present till barn. Det finns många olika djur att välja bland så det är dessutom lätt att hitta det värmedjur som just barnet ni tänkt överraska med en mysig gåva kommer gilla.

Vilket värmedjur tror du kommer uppskattas bäst?

Bäst på vetekuddar – Butiker med bra värmekuddar på nätet

Genom att jämföra många olika butiker så ökar dina chanser att hitta din bästa värmekudde till billigaste pris. Nedan ser du några av de butiker som presentguiden rekommenderar ett besök hos när du söker efter värmekuddar. Kolla in om det finns några aktuella kampanjer och extrapriser för tillfället!

Bästa vetekudden - Presenter & julklappar

Här börjar din jakt efter vetekuddar eftersom de omåttligt populära vetevärmekuddarna från Bejlas gåva finns här. Blixtsnabba leveranser och bra priser dessutom!

Ergostone

Innovativ värmekudde som även går lika bra att kyla. Producerad i Jämtland och hela produkten andas kvalité rakt igen, en utmärkt present helt enkelt. Har du cirka 1300 kr att lägga på en värmekudde som kommer bli använd i väldigt många år framöver? Då är det bara att klipp till på en Ergostone!

Vetevärmare - Presenttips & julklappstips

Mängder av värmepresenter i form av vetevärmare-djur, värmetofflor, vetevärmarkudde med mera. Totalt ett 30-tal presenter inom kategorin så missa inte denna e-handel.

Använda vetekudde

Värmekuddar kan användas på många olika sätt och endast fantasin sätter gränser. Här kommer några förslag på hur vetekudde, vetedjur och alla andra värmekuddar kan användas.

  • Det är först och främst i soffan som presentguiden tror de flesta vill mysa med sin vetekudde. Att krypa upp i soffan med en kopp te (alla tips på te presenter), skön filt (presenttips på filtar) och sin värmare kudde kan inte annat än bli succé! Att ge presenter som förhöjer mysfaktorn är alltid bra presenter. Värmekudden kommer bli den centrala ingrediensen som kommer spetsa till stunden med extra guldkant.

  • Finns balkong eller altan i hemmet så kommer vetekudde göra det extra mysigt att sitta på uteplatsen. Speciellt när graderna kryper neråt en varm sommarkväll kommer gåvan göra sig som allra bäst. Eftersom det går  snabbt att värma upp vetekuddar i mikron så tar det inte mångas minuter innan produkten är redo att värma er och göra så kvällen blir mera njutbar.

  • Känns sovrummet lite för kallt under höst och vinterperioden? Då kommer värmen garanterat gå upp en hel del genom att ta med sin vetekudde när det är dags att gå och lägga sig! Med tanke på att vetevärmarna ofta håller värmen under lång tid blir kudden perfekt att somna bredvid. Om vetekudden användas för fötterna, magen eller nacken är helt och hållet upp till den som fryser.

Vetekuddar & vetevärmare - Presenter som ger värme

Frågor & svar om vetekuddar

Hur lång tid tar det att värma vetekudde?

Tiden avgörs vilken effekt mikron har samt av vetekuddens storlek. I regel tar det cirka 3 minuter att värme sin vetekudde men det kan gå så fort som 30 sekunder upp till 15 minuter. Väljer du att värma kudden i ugnen så tar det vanligtvis längre tid än i mikron. En tumregel är att ungen tar 5 gånger tiden i jämförelse med mikrovågsugn.

Går vetekudden att tvätta?

Majoriteten av rena vetekuddar består av ett överdrag samt en vetekudde. Vetekudden ska aldrig tvättas men däremot kan överdraget mycket väl köras i tvättmaskinen. Varje present ska ha tydliga instruktioner för hur många grader som överdraget på vetekudden ska tvättas i.

Hur många grader ska ungen vara på?

Vill du värma din vetekudde i ungen är det viktigt att inte ha för höga grader! Det är lätt att tro att desto varmare gör att vetekudden bli klar fortare men det finns en betydande risk att den bli bränd. Ha därför aldrig ungen på högre temperatur än 125 grader. Sakta men säkert är passande ord för att värma vetekudde i vanlig varmluftsung.

Hjälp flera upptäcka vetekuddar & värmekuddar att ge bort som present. Tack för att du hjälper till att sprida presentguiden!

Uppdaterades 27 mars, 2023