Gåvor att ge till advent 2023

En adventspresent är en slags gåva som passar extra bra att ge när vi ska till att fira första advent. Men vad är egentligen typiska adventpresenter till barn och vuxna? Det i särklass vanligaste, och mest populäraste, du kan ge bort som present till detta tillfälle är en julkalender med godsaker! Till advent 2023 så finns det flera adventskalendrar än någonsin att välja bland. Kalendrar med 24 små luckor kan ses som en riktigt bra adventspresent som räcker hela vägen fram till julafton.

Nu för tiden är det minst lika vanligt att ge bort en julkalender till vuxna som det är att överraska barn med en kalender-adventspresent. Godis, choklad, leksaker, smink och så mycket annat är gåvorna som döljer sig bakom luckorna i dessa fantastiska kalendrar.

Adventspresenter behöver absolut inte endast vara att överraska nära och kära med en julkalender. Även personliga strumpor med bild, muggar av alla dess slag, och fotopussel med juligt tema är tre säkra tips på adventspresenter som säkert kommer göra stor succé.

Presenter i adventstider är ett tillfälle att visa din uppskattning till den som varit guld värd under året som gott. Adventsgåvor är tänkt att sprida extra julglädje. Saker som baktillbehör till adventsbaket eller ljus som lyser upp advent på ett mysigt sätt är även de omtyckta adventspresenter. Doftljus med doft av jul är något som verkligen gör att vi känner det börjar vankas jul.

Julen handlar om att sprida kärlek, glädje och gemenskap. Att börja julperioden med att ge bort en adventspresent kommer säkert bli en starkt avgörande faktor för att få in personen som får din gåva att komma i rätt adventsstämning.

Känner du för att ge en kalender så hittar se sidan Presentguiden listar populära julkalendrar 2023.

Tips på adventspresenter

Jakten efter adventspresent på nätet börjar genom att ta del av Presentguiden utvalda tips. Vi har försökt välja ut gåvor som andas advent, och som förhoppningsvis kommer göra julmånaden mysigare, roligare och mer harmoniskt. Vilken adventspresent känner du passar bäst att ge till första advent 2023?

Sprid gärna sidan med adventspresenter i sociala medier.

Uppdaterades 22 maj, 2023