60 års present

Hitta bra presenter till 60-åring

Är du på jakt efter en riktigt bra 60 års present till kvinna eller man som blir 60 år? På presentguiden finns de bästa presenttipsen! Scrolla igenom personliga, roliga och överraskade presenter som alla gör sig utmärkt som födelsedagspresent. Vid jämna födelsedagar likt 60 år så vill vi gärna presenten ska vara mer speciellt än annars. Därför ligger fokus på unika gåvor där du väljer gravyr eller brodyr. Fotopresenter är även de utmärkta 60 års presenter till både henne & honom.

Kombinera gärna 60 års presenter med svävande ballonger, ett välskrivet tal och magnifik inslagning av presenten. Helheten är alltid summan av alla små detaljer och desto mer genomtänkt din gåva är ju bättre kommer den uppfattas av 60-åringen.

Hitta din bästa 60 års present till pappa eller mamma

Presentguiden.se fyller ständigt på med nya tips på presenter till 60 åringar och alla andra kategorier

Personliga födelsedagspresenter till man/kvinna 60 år är populära gåvor med mycket känsla

Beställ i god tid innan 60 års dagen så slipper du stressen i slutet

Sidan 60 års present innehåller:

Pappa, honom, man - 60 års presenter

Låt hans drömmar bli sanna

60 år fyllda och åren har börjat ticka på. Det är med andra ord hög tid att förverkliga drömmar! Vet du med dig att mannen har några speciella drömmar som han länge velat uppleva? Ge honom upplevelsen som 60 års present! Låt pappa köra sportbilen han alltid varit nyfiken på att köra. Bilar och motorer i alla ära men de populäraste 60 års presenterna är förmodligen att hoppa fallskärm eller flyga luftballong. Det finns väldigt många upplevelsepresenter att ge, där det genast kommer att bildas ett pirr i hans mage.

Känner du inte för upplevelse presenter så riktar blickarna mot de unika gåvorna. Ge mannen som blir 60 år ett personifierat fotopussel på 1500 bitar. Känns antalet pusselbitar lite väl så går det såklart att välja färre bitar. Så få som 30 stycken och många varianter däremellan. Personliga 60 års presenter är något han alltid kommer älska att få! Ladda upp ditt bästa foto eller tänk ut några väl valda ord att få graverat på lyxiga produkter.

Graverade glas att dricka öl, whisky eller vin i är utmärkt att ge tillsammans med en flaska. Att slå sig ner med sina närmaste och smutta på en whisky är för många män den bästa 60 års dag som finns. Att endast ge en flaska exklusiv whisky eller vin är vanligt, om än aningen tråkig 60 års present till honom. Försök kombinera flaskan med något han kan ha kvar även när drycken är uppdrucken. Glasunderlägg, glas eller whiskystenar med gravyr är endast några bra presenttips till mannen som blir 60-åring.

Henne, kvinna, mamma - 60 års presenter

Spa, självmassage och sköna 60 års gåvor till henne

Gillar kvinnan som fyller 60 år sköna behandlingar och att koppla av. Ge henne 60 års present som låter henne njuta som aldrig förr! Massage, ansiktsbehandling, manikyr & pedikyr är endast några förslag av oerhört många flera behandlingar. Det negativa med dessa upplevelser är att hon inte kommer ha något kvar när födelsedagspresenten är utnyttjad. Därför är det alltid välkommet att ge minst en 60 års present hon kan glädjas åt under lång tid. Sätt ihop en fotobok från de senaste åren eller satsa på ett vackert smycke med dagen ingraverad. Se alla presenttips på smycken för att se om något kan bli aktuellt som 60 års gåva till kvinnan.

Bra 60 års presenter till mamma är minnen på hela familjen. Fotobok vi var inne på förut är endast en av många fina fotopresenter du kan välja ge henne.

Hjälp vännerna hitta bra 60 års presenter, välj plattform!

60 års presenter

Uppdaterades 16 januari, 2022