Hitta bra presenter till 60-åring

Är du på jakt efter en riktigt bra 60 års present till kvinna eller man som blir 60 år? På presentguiden finns de bästa presenttipsen! Scrolla igenom personliga, roliga och överraskade presenter som alla gör sig utmärkt som födelsedagspresent. Vid jämna födelsedagar, som 60 år är, så vill vi gärna att presenten ska vara mer speciellt än vid andra tillfällen. Därför ligger fokus på unika gåvor där du väljer gravyr eller brodyr. Fotopresenter är även de utmärkta 60 års presenter till både henne & honom.

Kombinera gärna 60 års presenter med svävande ballonger, ett välskrivet tal och magnifik inslagning av presenten. Helheten är alltid summan av alla små detaljer och desto mer genomtänkt din gåva är ju bättre kommer den uppfattas av 60-åringen.

Ta nedanstående tips som en bra utgångspunkt för att hitta spännande 60 års födelsedagspresenterna på nätet. Oavsett om det är mamma, pappa, vän eller partner som fyller år så kommer säkert alla presenttips vara till hjälp i presentjakten!

Hitta din bästa 60 års present till pappa eller mamma

Presentguiden.se fyller ständigt på med nya tips på presenter till 60 åringar och alla andra kategorier

Personliga födelsedagspresenter till man/kvinna 60 år är populära gåvor med mycket känsla

Beställ i god tid innan 60 års dagen så slipper du stressen i slutet

Presenttips 60 år – mars 2023

Mäktiga skulpturer – 60 års present i begränsad upplaga

Att få en skulptur med rätt symbolik kommer garanterat bli 60 års presenten som aldrig någonsin glöms bort. Speciella dagar kräver speciella presenter, inte sant? Därför tycker presentguiden att en humoristisk och symbolisk skulptur är bland de bästa 60 års presenter du kan skaffa!

Butiksguide – Där finns 60 års presenter på nätet

Presentguiden gör alltid sitt yttersta för att välja ut guldkornen av 60 års presenter. Om inget av ovanstående presenttips till 60-åring kändes fulländad så rekommenderar vi att kolla in vilka tips på 60 års födelsedagspresenter som butikerna själva valt ut. Där kommer säkert flera infallsvinklar att upptäckas för att slutligen kunna hitta den absolut bästa 60 års present, för just den kvinnan eller man som fyller år. Vilka butiker besöker du?

60 års present med text - Rolig födelsedagspresent till 60 åringar

Små 60 års presenter i form av örngott, t-shirts, förkläden, tröjor med tryck med mera. Perfekt att skaffa tillsammans med andra födelsedagspresenter att överraska er 60-åring med.

Pappa, honom, man - 60 års presenter

Uppfyll hans drömmar – 60 års present pappa

60 år fyllda och åren har börjat ticka på. Det är med andra ord hög tid att förverkliga drömmar! Vet du med dig att mannen har några speciella drömmar som han länge velat uppleva? Ge honom upplevelsen som 60 års present! Låt pappa köra sportbilen han alltid varit nyfiken på att köra. Bilar och motorer i alla ära men de populäraste 60 års presenterna är förmodligen att hoppa fallskärm eller flyga luftballong. Det finns väldigt många upplevelsepresenter att ge, där det genast kommer att bildas ett pirr i hans mage.

Känner du inte för upplevelse presenter så riktar blickarna mot de unika gåvorna. Ge mannen som blir 60 år ett personifierat fotopussel på 1500 bitar. Känns antalet pusselbitar lite väl så går det såklart att välja färre bitar. Så få som 30 stycken och många varianter däremellan. Personliga 60 års presenter är något han alltid kommer älska att få! Ladda upp ditt bästa foto eller tänk ut några väl valda ord att få graverat på lyxiga produkter.

Graverade glas att dricka öl, whisky eller vin i är utmärkt att ge tillsammans med en flaska. Att slå sig ner med sina närmaste och smutta på en whisky är för många män den bästa 60 års dag som finns. Att endast ge en flaska exklusiv whisky eller vin är vanligt, om än aningen tråkig 60 års present till honom. Försök kombinera flaskan med något han kan ha kvar även när drycken är uppdrucken. Glasunderlägg, glas eller whiskystenar med gravyr är endast några bra presenttips till mannen som blir 60-åring.

Henne, kvinna, mamma - 60 års presenter

Spa & självmassage för henne – 60 års present mamma

Gillar kvinnan som fyller 60 år sköna behandlingar och att koppla av. Ge henne 60 års present som låter henne njuta som aldrig förr! Massage, ansiktsbehandling, manikyr & pedikyr är endast några förslag av oerhört många flera behandlingar. Det negativa med dessa upplevelser är att hon inte kommer ha något kvar när födelsedagspresenten är utnyttjad. Därför är det alltid välkommet att ge minst en 60 års present hon kan glädjas åt under lång tid. Sätt ihop en fotobok från de senaste åren eller satsa på ett vackert smycke med dagen ingraverad. Se alla presenttips på smycken för att se om något kan bli aktuellt som 60 års gåva till kvinnan.

Bra 60 års presenter till mamma är minnen på hela familjen. Fotobok vi var inne på förut är endast en av många fina fotopresenter du kan välja ge henne.

Att tänka på – Vid köp av 60 års presenter

Att svara på vilken födelsedagspresent till 60-åring för just honom eller henne du önskar överraska är såklart svårt. Presentguiden tycker upplevelser och personliga presenter är de bästa 60 års presenterna! Allt som är personifierat är unikt skapade presenter, till din 60-åring. Därför kommer även denna sorts gåvor nästan alltid göra succé som 60 års födelsedagspresent. Eftersom utbud av personliga presenter på nätet är enorm är det lätt at hitta en passande produkt att sätta gravyr, brodyr eller foto på. Upplevelsepresenter som luftballong, fallskärm eller sportbil är säkert något som mannen eller kvinnan har drömt om hela livet. Varför inte ge bort en 60 års present så längtan blir sann? Likt de personliga gåvorna så finns det mycket att välja på inom upplevelsepresenter.

Önskelistor och förväntade presenter i all ära. När det handlar om 60 års presenter så tycker presentguiden du ska våga ge födelsedagspresenter som kommer slå kvinnan/mannen med häpnad! Utmaningen för dig blir att hitta en bra 60 års present som personen aldrig kan tänka sig, men som behövs. Om det låter svårt så är det just för att det är ganska klurigt att hitta bra presenter. Därför har vi skapat presentguiden. För att guida dig till 60 års presenter som aldrig annars skulle komma på tals. Våga chansa och lita på magkänslan, oftast kommer 60 års födelsedagspresenterna bli väl mottagna.

Har du surfat runt på sajten så har du säkert upptäckt en röd tråd, en bra present är helheten av alla detaljer! Vid speciella tillfället som 60 års firande är det kanske extra viktigt att slå in födelsedagspresenten på ett vackert sätt. Lägg därför ner rikligt med tid på allt från ask till presentpapper och snöre. Ett träffsäkert gratulationskort är också något som kommer ge 60 års presenterna det där lilla extra som kommer göra din gåva ihågkommen.

Hjälp vännerna hitta bra 60 års presenter, välj plattform!

60 års presenter

Uppdaterades 6 februari, 2023