Personliga presenter till snusare

Det råder inga tvivel att snusdosa med gravyr är en populär present. Att uppmuntra snusande kanske inte är det bästa, men ska det trots allt snusas så görs det bäst med stil! En graverad snusdosa kommer garanterat bli en uppskattad present hos alla som snusar. Som tur är finns det en rad olika designer, färger och prisklasser på gravyr snusdosor så det är lätt att hitta en gåva som känns passande till just den man eller kvinna du ska ge snusdosan.

När är det populärast att ge bort graverad snusdosa då? Utan tvekan som julklapp! Sökningarna efter graverade snusdosor skjuter i höjden när vi kliver in i december månad. Det kan bara innebära att personlig snusdosa med gravyr står på väldigt många önskelistor över julklappar. Om du ska ge bort snusdosan som julklapp så tipsar presentguiden om att beställa produkten i god tid. Allt som ska personifieras kommer dessutom kräva aning längre leveranstid än många andra julklappar. En ökat efterfråga under en begränsad tid gör även att risken att många populära snusdosor med gravyr riskerar att ta slut.

Vem kommer du ge bort snusdosa med gravyr till denna gång?

Presenttips på snusdosor

Här börjar jakten efter snusdosa med gravyr. Ta del av presentguidens utvalda presenttips för att få upp ögonen för några populära snusdosor, där du kan välja egen gravyr. Gåvan kommer garanterat göra stor succé hos alla de som gärna lägger in en prilla under läppen.

Handla snusdosa med gravyr – Rekommenderade butiker

För att hitta bästa snusdosa med gravyr så kan vi varmt rekommendera nedanstående butiker. Med ett gott rykte, billiga priser och snabba leveranser så kommer du bli mycket nöjd med de personliga presenter du beställer från e-handlarna. Vart köper du din personliga snusdosa med gravyr?

Snusdosa med gravyr - Presenttips & julklappstips

Totalt 11 snusdosor som alla kan beställas med eget val av gravyr. Friserna går från 400 kronor för de billigaste snusdosorna upp till hela 5000 kronor för den mest exklusiva snusdosa med gravyr. Beroende på hur många rader text du önskar få graverat så kan det bli en liten merkostnad. Vilken snusdosa tycker du är snyggast?

Hitta snusdosa med gravyr - Sveriges största guide till bra presenter

Välj bland 18 olika designar av snusdosa med gravyr. Samtliga snusdosor kostar 400 kronor och då ingår gravyren. Bra julklapp eller present till alla som snusar, inte sant?

Kombinera med andra presenter – Till snusdosan med gravyr

Känns endast en liten snusdosa med gravyr som en för billig present? Som tur är finns det gott om presenter som passar utmärkt att ge tillsammans med personliga snusdosor!

Är det födelsedagspresent eller julklapp till livsnjutare du ska fixa? Står snus och whisky högt i kurs så är ena kategorin redan fixat. Se guiden för att hitta whisky presenter där mängder av whiskyglas med gravyr, whiskystenar och andra gåvor som är relaterade till drycken finns.

Att ta en snus och lägga sig i badet är för många själva definitionen av att njuta maximalt. Har inte personen som ska få snusdosa med gravyr någonstans att bada än så är det hög tid att skaffa en badbalja för vuxna eller uppblåsbart badkar! Får att göra det enkelt för dig att hitta badbaljor för vuxna och uppblåsbara badkar så har vi samlat alla tips inom området. För att bygga på din ”graverade-snusdosa-present” ytterligare så lägg gärna till en rolig badanka eller ett par broderade handdukar.

Hoppas alla presenttips gjorde dig klokare och att snusdosan med gravyr kommer bli en väldigt uppskattat present!

Därför är snusdosa med namn en bra present

Att ge bort en personligt graverad snusdosa som present kan vara en fin gest av flera skäl. För det första visar det att du har tänkt på mottagaren och har lagt ner tid och omtanke på presenten, efter dosan blivit personifierad. Att ha sitt namn eller initialer graverade på snusdosan gör den personlig och unik, och kan lämna ett minnesvärt intryck på mottagaren.

För det andra kan en graverad snusdosa vara praktisk för personer som använder snus. Den hjälper till att hålla snuset på ett hygieniskt och säkert sätt, och den personliga touchen gör den till en speciell accessoar.

För det tredje är en snusdosa en present som kan ha en långvarig och praktisk användning, vilket gör att mottagaren kan tänka på din vänskap under en längre tid.

Slutligen, om mottagaren vill sluta snusa eller minska sitt snusande, kan en graverad snusdosa fungera som en uppmuntran till en positiv förändring. Det kan visa att du stödjer deras strävan och tror på deras förmåga att lyckas.

Tipsa gärna om guiden till graverande snusdosor

Uppdaterades 12 april, 2023