Studentpresent

Bra studentpresenter 2021 – Till kille & tjej

Är det någon present som har förtjänats lite extra så är det studentpresenter! Efter många år i plugget är er kille/tjej redo för vuxenlivet. Givetvis ska skolslutet firas med fina presenter. Att ta studenten är stort, och dagen representerar ett stort kliv i livet. Önskar du skaffa en bra studentpresent för att visa dina gratulationer? Se bra presenttips på några studentgåvor som sticker ut på denna guide. Alla tips är speciellt utvalda för att passa utmärkt som studentpresent.

Fundera ut om du vill ge studentpresenten själv eller om ni ska gå ihop flera stycken. Det är vanligt att släkt går ihop skaffar en gåva som är mer exklusiv än om alla skulle skaffa en varsin present. Halsband, armband, klocka, slipsnål eller manschettknappar är populära smycken att ge som studentpresent.

Sidan studentpresent innehåller:

Hitta rätt studentpresenter – Med bra presenttips

Här finns presenter till studenterna

Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Till butikens studentpresenter
Därför ger vi studentpresenter 2021

Belöna många år i plugget

Vi ger studentpresenter därför killen eller tjejen varit duktiga att slutföra sina studier. Att få uppskattning, dels med presenter, är för studenter en bra morot att kämpa på för att slutföra sina studier. Eftersom studenten markerar slutet för skolplikten så får de som går ut nu anses vara vuxna personer. Då majoriteten tar studenten samma årtal de har, eller ska fylla, 19 år så händer mycket i livet. Därför kan din studentpresent vara av sådan karaktär att gåvan motiverar till framtida studier. Både via universitet och andra nödvändiga färdigheter i livet som kräver utbildning. Genom att ge den kille som är motorintresserad en upplevelse att provköra en Ferrari så kommer han förmodligen få blodad tand att plugga vidare. Hans slutmål är att en dag kunna köpa en egen sportbil. Har han inte körkort än kommer din upplevelsepresent till student garanterat göra så han vill sätta högsta möjlig fart att ta körkortet!

Belöning & motivation är alltså två huvudfaktorer varför vi ger studentpresenter. Det finns inga presenter som är direkt fel, så klicka gärna runt på presentguiden för ännu fler presenttips till din student. Personliga presenter är alltid bra val, kanske speciellt till detta tillfälle. Gravyr, brodyr eller fotopresenter ger studentpresenten en unik aura som nästan alltid kommer uppskattas av studenten.

Smycken studentpresent - Armband, halsband, slipsnål, manschettknappar 2021

Roliga prylar, smycken & något att hänga runt halsen

Som rubriken lyder är de tre vanligaste studentpresenterna. Roliga saker uppskattas alltid. Smycken är perfekt att beställa med gravyr, där årtal och motiverande ord är bra val av gravyren. Halsband, armband, manschettknappar, slipsnål är typexempel på studentsmycken som blir fina gåvor att använda direkt, och spara för framtiden. Att plocka fram ett gammalt smycke med årtalet för sin student kommer verkligen uppskattas längre fram. Några exempel på korta med meningsfyllda ord att välj på gravyr är:

  • Studenten 2021 – Du fixade det!
  • Bra jobbat, student 2021
  • Redo för vuxenlivet – Med bästa förutsättningar

Sist men inte minst så är en studentpresent att hänga runt halsen den viktigaste av dem alla! Att springa ut från skolan och bli mottagen av sina föräldrar, syskon och släktningar blir ofta ett minne för livet. Att genast få en rolig present att hänga runt halsen gör garanterat tillfället ännu bättre. Nallebjörnar, grodor, andra mjukisdjur och godis är det vanligaste att hänga runt studenten hals. Små presenter gör sig bra att linda in i rikligt med snöre. Förvissa dig om att killen/tjejen öppnar sin studentpresent direkt så den inte råkar tappas bort.

Studentpresent kille 2021

Studentpresent som går hem till kille

Står studentpresent till son, bror, vän eller pojkvän på presentlistan? Nummer ett är att fråga honom om han har en önskelista på studentpresenter. Om han inte har några önskningar så misströsta inte, det finns många presenter som passar utmärkt som studentpresent till kille! Unika produkter med peppande ord kommer han alltid att gilla! Gravyr är enklast sättet att skaffa personifierade studentpresenter till honom. Själva studenten innebär kläder som skjorta, kavaj och finskor. Att ge honom ett par graverade manschettknappar är bland det bästa. Kommer killen som tar studenten att bära slips? Slå till på en slipsnål i studentpresent för att låta honom glänsa extra mycket dagen till ära.

Killar är ofta väldigt motorintresserade när de är runt 19 år, och tar studenten. Att välja fartfyllda upplevelser som studentpresent till kille kommer leverera  adrenalin och glädje som aldrig förr. Upplevelser är även ett bra och enkelt val för dig. De går snabbt att skaffa upplevelsepresenter online, och han väljer själv när denna upplevelse ska utföras. Tänk på att många denna sortens upplevelser kräver kortkort. Har han inte tagit licensen än så är det heller ingen fara, värdebeviset är giltigt i tre år.

Upplevelser till student

Slappna av och upplev roliga upplevelser

Vuxna livet börjar i och med studenten, och det är inget snack om att det finns mycket att uppleva. Därför är upplevelser bra studentpresenter till både henne och honom! Belöna henne med en lyxig behandling där ansiktsbehandling, massage, pedikyr och manikyr ingår. Eller låt studenten och dennas pojkvän eller flickvän få gå på en av Sveriges bästa restauranger, men förbetald nota. Upplevelser att skaffa på nätet finns det gott om. Att göra sin egen upplevelse som studentpresent ger oändligt med möjligheter. Resa i studentpresent är en rolig upplevelse som garanterat kommer göra studenten på väldigt glatt humör. Äventyr som en heldag på spa eller biljetter till någon stor fotbollsmatch är utmärkta studentpresenter inom upplevelseområdet.

Många av presentguidens presenttips på studentpresenter är just på upplevelser. De kommer få igång spännande idéer vad du kan överraska studenten med. Efter många års plugg är det helt rätt att ge bort glädje och skratt som present.

Se passande upplevelser nu
Studentskylt & studentplakat

Fixa studentskylt 2021 – Plakat med bild

Det är inget snack om att en studentskylt är ett måste till studenten. Har du inte beställt studentskylt 2021 än? Eftersom det är många som kommer beställa samtligt är det smart att vara ute i gid tid. Studentplakat, som skylten också kan kallas, består av en bild på studenten som ung. Tillsammans med klass och årtal utgör den allt som en bra studentskylt ska bestå av! Det är ofta enkelt att ordna en bra studentskylt eftersom många butiker på nätet har fina sådana.

Tre steg till färdigt studentplakat – Så skapar du en bra studentskylt

  1. Leta på det bästa foto du kan hitta på när studenten är ung. Det får gärna vara ett pinsamt foto som lockar till skratt.
  2. Ladda upp det valda fotot hos någon av alla butiker på nätet som erbjuder studentskyltar. Färdiga mallar gör det lätt att skriva i studentens namn, årtal och klass. Allt trycks redan på plakatet.
  3. Gå till kassan och betala. Nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta att er studentskylt kommer på posten.

Vårat råd är att spendera några hundralappar extra för att få den bästa studentskylten. Dels kan det gå vilt till på studentflaket som gör att kvaliteten behöver vara bra. Många studenter kommer dessutom spara sitt studentplakat hela livet, och desto kraftfullare skylt ökar möjligheterna att den får vara intakt.

Skaffa prisvärd studentskylt nu
Studentnalle - Söta studentnallar som present att hänga runt halsen

Söta studentnallar

En sak som representerar studenten är alla söta studentnallar! Allt som hängs i band runt students hals kan klassificeras in här. Nallar kan alltså vara många andra mjukisdjur. Giraff, säl, lamm, gris, uggla eller groda är några exempel på bra studentnallar. Gemensamt för alla är att de bär studentmössa. Var noga med att studentmössan finns där, utan den ingen studentnalle! Vilken djur du väljer är en smaksak. Försök att välja studentnalle efter vad studenten skulle uppskatta mest. Fundera om något favoritdjur slår högre än andra.

Till er studentnalle passar det bra att komplettera upp med andra roligheter att hänga runt halsen. Studentvisselpipa, studentflaska eller studentmedalj är tre populära saker som alla hänger i band som går i students anda.

Skaffa studentnallar nu

Presentera studentpresenter för vännerna, välj din plattform!