Graverad glaskanna - Glas med gravyr - Personliga presenter
Graverad glaskanna - Presenttips

Present till Sangria-älskare

Är du på jakt efter den bästa gåvan att ge till henne eller honom som älskar att göra egen Sangria? Då kommer en personlig glaskanna garanterat bli en present som gör stor succé! Kannan rymmer 1,8 liter och kan såklart användas direkt på dagen. Din gåva blir sedan ett minne från den speciella dagen, som kan användas under lång tid framöver. Det är enkelt att personifiera kannan, kolla in den nu.

Personlig glaskanna är bra som;

Födelsedagspresent – Ska födelsedagen firas med Sangria eller öl? Då är denna unika födelsedagspresent helt rätt. Passar lika bra att ge till 20-åring till pensionsålder. Alla åldrar med andra ord.

Present till mamma – Om din mor älskar Sangria så kommer hon tycka att du har hittat på en klockren morsdagspresent, födelsedagspresent eller julklapp till henne. Fundera om det är läge att även slå till på några graverade glas att ge tillsammans med glaskannan.

Gravyrpresent – Gravyr är den vanligast metoden att göra en produkt personlig. Butiken som säljer kannan är en mästare på just graverade presenter. Surfa gärna runt där för att upptäcka flera presenttips.