Presenter som kyler vin

Står presenter till personen som älskar vin på inköpsschemat? Då kommer garanterat en fin vinkylare att uppskattas! Att kyla ner vinet några grader är något, som de flesta av oss, kommer tycka det blir godare att dricka vinet. Vinkylare är inte bara gåvan som består av funktion i form av att kyla. Produkten fungerar även som en snygg inredningsdekor som kommer resultera i att helhetsintrycket på middag eller festen känns mera exklusiv.

Alla hem där vin dricks förtjänar en bra vinkylare. Haka dock inte upp dig på namnet vin eftersom kylaren givetvis går utmärkt att kyla andra drycker med. Närmaste besläktat är champagne. Som tur är får de flesta champagneflaskor plats i vanliga vinkylare. Om du tror vinkylaren kommer användas till mera än vin så tänk på att välja en design som inte är allt för smal.

Vinkylare är bra presenter som dessutom är ganska billiga. För runt 500 kronor så kommer du kunna hitta en rad stiliga vinkylare, som alla passar utmärkt att ge bort som present. Som alltid så rekommenderar presentguiden att välja vinkylare med gravyr för bästa känsla. Personliga presenter som blivit graverade, broderade eller tryckta är helt unika och kommer således att upplevas som minst sagt exklusiva. Som tur är så är det möjligt att beställa de flesta vinkylare med gravyr!

Vem kommer du överraska med en vinkylare denna gång?

Presenttips på vinkylare – juni 2024

Handla vinkylare på nätet – Rekommenderade butiker

Träffa inget av våra presenttips på vinkylare mitt i prick? Nästa steg i presentjakten efter bästa vinkylaren är att besöka några populära e-handlare. Nedanstående butiker har ett brett utbud och därmed kommer chansen att hitta en passande vinkylare att öka rejält.

Presenter att ge tillsammans med vinkylare

Presentguiden har skapat en rad presentkategorier inom vin-området. Till samtliga gåvor så passar det såklart väldigt bra att ge en flaska gott vin! Drycker är förmodligen bland de populärast presenterna, inte minst när det gäller födelsedagspresenter till 30, 40 eller 50 åringar.

Känner du inte för att ge bort en vinflaska till vinkylare så rekommenderar vi ett besök på guiden för att hitta vinluftare. Likt namnet avslöjar så luftar dessa presenter vinet så dryckens alla aromer kommer fram på bästa sätt. Vinluftare är även de billiga presenter som endast kostar runt några hundralappar.

Glas med gravyr är ytterligare än kategori som med största sannolikhet kommer göra succé hos alla vinälskare. Lyckligtvis så finns det många fina vinglas med gravyr att välja bland eftersom antalet e-handlare som erbjuder personliga vinglas är många. Att ge vinglas tillsammans med vinkylare gör att du håller inom vin-temat och får till en komplett present som består av flera delar.

Sist men inte minst så tycker vi det gör sig bra med glasunderlägg till vinkylare. Även här är det fördelaktigt att välja glasunderlägg med gravyr. Åter igen, personliga presenter är populärt! Får att se några träffsäkra presenttips på glasunderlägg så besök gärna våran guide för att hitta bästa glasunderlägget att ge bort som present tillsammans med vinkylare.

Då passar vinkylare bäst

Vinkylare passar bra att slå in i ett paket vid de flesta tillfällen. Födelsedagspresent och julklappar är två givna presentdagar då vinkylare, med eller utan gravyr, kommer göra någon du gillar väldigt glad. Andra tillfällen är att slå till på en graverad vinkylare att ge som inflyttningspresent. Vet du att produkten saknas sedan förut? Då är det hög tid att ge bort kylaren till det nya huset eller lägenheten! Vinkylare är endast en kategori av bra inflyttningspresenter som finns samlade på presentguidens stora guide för att hitta rätt inflyttningspresent.

Eftersom det räcker med en vinkylare i varje hem så är gåvan passande att ge till paret. Därför känns vinkylare med gravyr som en finfin bröllopspresent! Välj att få några väl valda lyckönskningar eller parets namn graverat på vinkylaren och du har fixat en personlig bröllopspresent som kommer uppskattas av bägge parter. Är det just bröllop du letar presenter till så kolla närmare på guiden till bröllopspresenter till brudparet.

Design & funktion

Som vi var inne på i början så kommer vinkylare bli så mycket mera än endast produkten som gör att vinet kan kylas, och hållas kylt. Känslan av att ställa fram en vacker (och helst personlig graverad) vinkylare kommer signalera att en god middag är på ingång! Även när vin inte ska kylas så kan vinkylaren stå synligt i köket som en slags inredningsdetalj. Allt beror på om vinkylaren är värdig att exponeras hela tiden. Genom att ge bort en vinkylare med gravyr så kommer säkert chanserna att gåvan bli välanvänd att öka. Både när det kommer till funktion och design.

Hoppas tipsen gjorde dig säkrare på att ge bort just en vinkylare som present.

Sprid gärna tipsen på vinkylare att ge bort som presenter

Uppdaterades 9 maj, 2024