Presenterna som överraskar – Stor dos pappakänsla

Är du på jakt efter riktigt bra presenter till pappa? Då har du kommit precis rätt eftersom du landat på Sveriges största presentguide! Just nu finns över 250 stycken presenttips, väl utvalda till honom.

Bra presenter till pappa ska främst visa din faderskärlek för honom. Genom graverade ord på fina produkter är det lätt att uttrycka vad du tycker om pappa. Innan du skaffar present till pappa så ägna några minuter till att svara på följande frågor. Vad får presenten kosta? Vilka intressen brinner pappa för mest? Och slutligen så behöver du bestämma om han ska få en fysisk sak eller upplevelse som present.

Eftersom tajming är viktig så är det smartast att beställa pappas presenter i god tid. En försenad present kommer inte alls resultera i samma goda känsla som en present som du ger honom på utsatt tid. Födelsedagspresent på födelsedagen, fars dag present den andra söndagen i november och så vidare. Presentguiden listar de bästa, och mest aktuella presenterna på nätet. Presenttips som förhoppningsvis kommer leda fram till att du får upp ögon på olika idéer vad han kan få för present denna gång.

Lycka till med att hitta de bästa presenterna för att göra pappa gladare än någonsin!

Sidan present till pappa består av:

Små gåvor – Till pappan som är bäst

Även de billigaste av presenter kan bestå av mycket känslor. Klassiska ord som säger världens bästa pappa kommer alltid träffa rätt. Även fast du tänkt ge honom en dyrare och mer exklusiv present så kanske något av följande presenttips kan passa att ge tillsammans med det andra?

Presenttips till pappa – Utvalda med omsorg för honom

Personlig present till pappa är säkert den ultimata gåvan du kan ge honom. Glas, slipsnål, skärbräda eller kockkniv med gravyr är säkra presenter som nästan alltid gör succé hos pappa. Han känner dessutom att du lagt ner tid och möda på att fina en så fin present. Presentguiden plockar ut guldkornen från några av de bästa butikerna på nätet. Presenttipsen nedan känner vi passar extra bra att ge pappa!

Handla present till pappa – Populära butiker på nätet

Presentguiden gör alltid det yttersta för att välja ut guldkornen av presenter till pappa från de bästa e-handlarna. Smaken är dock högst personlig och kändes inget av alla presenttips ovan passande att ge far? Då är nästa steg att kolla in vilka tips på presenter som butikerna själva har valt ut till pappa.

Direkt till butikens alla presenter till pappa
Direkt till butikens alla presenter till pappa
Direkt till butikens alla presenter till pappa
Direkt till butikens alla presenter till pappa
Direkt till butikens alla presenter till pappa
Direkt till butikens alla presenter till pappa
Upplevelser till pappa

Planera in upplevelse med pappa

Har du en pappa som älskar whisky av alla dess sorter? Ge bort en whiskyprovning i present till pappa, som även du hänger på! Givetvis finns även provningar för öl, vin, konjak och champagne om det faller honom bättre in i smaklökarna. Presentguiden ger många presenttips på upplevelser som ni kan uppleva tillsammans. Känns ingen färdigkomponerad upplevelse bra nog, skapa en egen! Skriv ett kort att du bjuder pappa på en fotbollsmatch, konsert eller bowlingmatch. Eftersom det går att hitta på många roliga saker så är det endast din fantasi och plånbok som sätter gränsen.

Skriv ner egen upplevelse – På ett kort

Födelsedagspresent till pappa, fars dag present eller julklapp spelar mindre roll. När du väljer att ge honom en heldag är det viktigt att er gemensamma upplevelse blir av! Hur kan du öka chanserna för att så bli fallet då? Genom att skriva ner din present på ett kort. Skrift väger tyngre än ord, och det kommer resultera i att han kommer påminna dig om tiden tickar på. Tänk på att om du inte håller vad du gett bort så blir den här sortens presenter till pappa urholkade i framtiden.

Födelsedagspresent pappa - Presenttips 40, 50, 60, 70 års present åt far
Fars dag present

Två stora presenttillfällen till pappa

Årets två största tillfällen att ge pappa presenter är till hans födelsedagen och på fars dag. Även julklappar är givetvis ett bra tillfälle, om än på tredje plats om du frågor oss. Vad som infattar presenter är olika från person till annan. Att bjuda honom på pizza när det vankas fars dag är en slags present. Vi tror dock han skulle bli glad av att få en bestående present, eller vad känner du? Att kombinera trisslotterna med en liten pryl kommer göra dagen ännu mer ihågkommen.

Födelsedagspresent pappa

Vad ger du för present till pappa som har allt? Ett tips är, som vi varit inne på, är att välja unika presenter. Genom gravyr, brodyr eller framkallat är det ingen risk han redan har det du tänkt ge. Fyller pappa jämt är det säkert 40, 50 eller 60 års present som gäller. Dessa tillfällen är speciella, och firas bäst med speciella födelsedagspresenter. För flera presenttips se guiden med födelsedagspresenter till henne & honom.

Känns priserna för höga på de mest exklusiva gåvorna? Gå ihop flera stycken och ge pappa en present han sent kommer glömma. Eftersom ni säkert är många som vill fira honom på födelsedagen så kommer många vilja gå ihop. Att få en finare och mer genomtänkt present är ofta roligare än att få många mindre små presenter. Blanda dock inte ihop billiga födelsedagspresenter med dåliga. Priset kan spela roll, men det finns många bra presenttips på sådant som inte kostar många hundralappar.

Farsdagspresent

Känsla är alltid en viktig ingrediens när du ger presenter till föräldrar. Handlar det om fars dag present så ska känslan vara maximerad! Ord som världens bästa pappa eller jag älskar dig kommer garanterat göra pappa mycket stolt på fars dag. Det viktigaste denna dag är att umgås med pappa, om möjligheten finns. Kvalitetstid med sitt barn är för många fäder det bästa som finns.

Kategorier där bra presenter till pappa finns

Som du säkert redan har koll på så finns det hundratals kategorier med utvalda presenttips på Sveriges största presentguide. När det kommer till presenter till pappa så är det några kategorier som sticker ut lite mera, och är därmed utmärkta ställen att hitta farsans bästa present!

Ölglas med gravyr

Glas att beställa med gravyr finns det väldigt många av. I skrivande stund tips på 20 olika graverade glas där ölglasen sticker ut här. Om du har en pappa som gärna tar en kall öl så kommer han garanterat bli glad att kunna göra det från sitt personliga ölglas i fortsättningen! Föredrar han vin, te, whisky, kaffe eller konjak så är dessa drycker exempel på andra glas som du kan ge som present till pappa med gravyr.

Tänk på att det finns stora möjligheter att ”bygga på” pappas present ytterligare genom att ge honom god dryck att hälla i glasen. Ett par flaskor med spännande ölsorter kommer inte göra någon ölfantast besviken. Ett tips är att jämföra butikerna som säljer graverade glas för att hitta bästa presenterna till pappa, till billigast pris.

Färdiga presentboxar

Set som består flera presenter i en och samma gåva är alltid populärt. Godis, hårprodukter, mat och andra delikatesser finns det mängder av som är färdigpaketerade, klara att ge bort som present till pappa! För att hitta de bästa valmöjligheterna inom kategorin så se gärna presentguidens stora guide till färdiga presentboxar.

Morgonrock med namn

Vi kanske känns upprepande men visst är det något speciellt med personliga presenter till pappa!? Att kunna mysa runt i sin helt unika morgonrock kommer de flesta fäder inte ha det minsta emot. Snarare tvärsom så kommer en mjuk morgonrock med namn garanterat göra pappa väldigt glad på julafton, födelsedagen eller på fars dag. Brodyr är ett utmärkt sätt att beställa presenter som är personifierade för pappa.

Eftersom storleken på morgonrockar/badrockar inte är så noga som många andra plagg så är det lätt att skaffa dessa presenter. För män är det ofta L/XL som gäller och morgonrockar kan utan problem vara lite stora i storleken utan att det gör någonting.

Stormglas & Vädervarnare

Olika ord på samma sorts present till pappa. Produkten är främst som en inredningsdetalj som förutspår väder. Stormglas har något mystiskt över sig och därför tycker presentguiden att dessa eleganta glas är utmärkta presenter, både till pappa och alla andra. Det finns ett gäng olika designer där det droppformade stormglaset är favoriten. Känns gåvan intressant att överraska pappa med? Gör ett besök på presentguidens guide för att hitta stormglas.

Guida flera till presentguiden, dela gärna presenter till pappa!

Present till pappa - Presenttips

Uppdaterades 14 maj, 2022